Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

syn narzeka że ma ciężko a ja go ostrzegałam żeby wziął za żonę bogatszą

Polecane posty

Gość gość

jeden mój syn wziął za żonę dziewczyne co wniosła już mieszkania i to dwa, syn nie musi sie martwic o dach nad głową choc to on tyra na rodzine, synowa g...wno zarobi i jest leń. skonczyła studia prawnicze i nie idzie dalej w tym kierunku zeby zrobic aplikacje tylko oglada seriale. Drugi syn jest jeszcze kawalerem a trzeci wzial dziewczyne ktora nie wniosla zadnego majatku a teraz mi syn narzeka ze jemu ciezko bo maja kredyt i on ma stresy. mowilam mu to wez dziewczyne ambitna a nie jak twoj brat lenia wzial. to teraz jest placz. synowa tez g..wno zarobi z tego co wiem to ma 2000 na rękę

Gość gość
Prowo cienkie jak d/upa węża.

Gość gość
Oo..ta od resciowych i synowych znow w natarciu ale ostatnie provo bardziwj mi soe podobalo :-) to niestety 0/10

Gość gość
aż boje sie myśleć jak dużo wnieśli synowie skoro takie wymagania w stosunku do dziewczyn

Gość gość
synowie wnieśli wspaniałe zarobki. matka.

Gość gość
a jakież to wspaniałe zarobki sa w stanie wyrównać dwa mieszkania i 2 tys na rękę? Nic specjalnego te osławione zarobki, chciałabyś aby synowe wnosiły mieszkania, zarobki a twoje dziadowskie pomity na gotowe, jak nic im matka nie dała, to niech chociaż zapier/dalają, bo inaczej to typowe mopsiki. Powijam,że to prowo owartości 0/10.

Gość gość
Dobra dziewczyny przyznaję że to prowo. Ale mam taką teściową. Jedzie po nas synowych że nic nie zarabiamy. A ja mam gorzej niż druga synowa, bo ja nie wniosłam żadnego mieszkania. Pocieszcie jakoś bo baba mi radość życia odbiera...przez nią mi ten związek obrzydł

Gość gość
Zarabiam 2 tys.na rękę, tesciowa jęczy mi nad głową że za mało, że powinnam dalej się kształcić i zarabiać dużo wiecej. Sama ma niewiele więcej ode mnie po 25 latach pracy ale czuje się lepsza, gnoi synowe gdy synowie nie słyszą a potem się wybiela że ona tak tylko z troski

Gość gość
Dobre zarobki to więcej niż 10 000 na miesiąc. Wiec nic nie wnieśli twoi synalkowie.

Gość gość
A najśmieszniejsze jest to, że przygania nam, a sama nic od siebie nie wniosła, całe życie mieszkała w mieszkaniu które dostała po rodzicach, klita 35 metrów... ma się za lepszą, synowe to dla niej pomioty, są bo są. Ale zawsze jak wypowiada się np.przy mnie o drugim czy trzecim synu to nie bierze pod uwagę ich partnerek tylko pomija milczeniem, tak że jak ktoś obcy tego słucha to ma wrażenie że ona ma synów kawalerów którzy samotnie wychowują dzieci (tzn. ten jeden, bo drugi nie ma dzieci jeszcze)...bo o synowych cicho sza. Traktuje nas jak ścierwa

Gość gość
12:35 ale oni zarabiają tyle co wymieniłaś. więc ich matka uważa że mają do d..py żony bo żony po 2 tysiące zarabiają. sama tak jak mówię, ma 2500 na rękę i nie ma faceta od jakichś 30 lat przez co ciągle wcina się nam w nasze życie, patrzy na łapy

Gość gość
idiotki wy nie wiecie co to jest złą teściowa :-( takie k***a prowokacje pisać jak gimbaza takie macie też problemy echh

Gość gość
12:39 wytłumacz zatem co to jest zła teściowa. Czyż nie taka, która podcina skrzydła, mówi ci, że synek może mieć każdą i wszyscy faceci zdradzają? Piękne podbudowanie nowego członka rodziny na nową drogę życia

Gość gość
Po co karmicie trola? Nie odpisujcie na te prowokacje, to będą tworzyc kolejne, a ci którzy potrzebują porady nie przebiją się przez te troiska!