Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, jestem załamana, nie zdałam matmy

Polecane posty

Gość gość
Mam sposób na wyjawienie rodzicom prawdy. 1. Zrób coś dobrego do jedzenia i picia. 2. Umaluj się i rozpłacz. Będziesz wyglądała efektywniej z rozmytym makijażem. Twój widok powinien zmiększyć rodziców. 3. Na spokojnie wszystko im powiedz.

Gość gość
Matematyka w tym roku była prosta

Gość gość
Popieram, zdasz poprawkę i będzie dobrze, nie masz się co przejmowac, nie ty pierwsza nie ostatnia. To wcale nie swiadczy o tym, że jestem głupsza, wielu matmę udało się zdać fartem, tylko i wyłącznie... a potem się mądrują, jacy to oni nie są wielcy :). Trzymaj się! PS Sama mam w tym roku poprawkę na studiach, lekkiego wku*wa mam, ale co zrobić, trzeba żyć dalej :P.

Gość gość
gość dziś dziękuję za słowa otuchy, jako jedna z nielicznych tutaj masz 100% racji. u mnie zdała dziewczyna, co liczyć nie umie i matma jest jej obca. a ja? tyle się uczyłam można spytać, co studiujesz :)

Gość gość
Jezu dziewczyno tyle egzaminów przed Tobą. Jeszcze nie jeden oblejesz.Takie jest życie.

Gość gość
matko ludzie z wcześniejszych la nie pozdawali, albo z tego roku zdali fartem i się będą teraz wymądrzać, jak to mega prosta matma była. nie była! ci co choć trochę umieją matmę to wiedzą, że była dziwna

Gość gość
złożyłas już wniosek o pisanie egz. poprawkowego?

Gość Kinga4569
Nie przejmuj się. Matura nie jest żadnym wyznacznikiem. Ty nie zdałaś matury, a ja nie zdałam do drugiej klasy liceum. Wiem, że zawaliłam, a najgorsze jest to, że to nie był mój pierwszy raz. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić bałam się, że stracę ten jeden rok i będę musiała rozpocząć od nowa. Na szczęście tak się nie stało. Zapisałam się do Szkoły Policealnej NOVA w Gdańsku. Nie było żadnego problemu. Nie straciłam roku, Dobrze, że oni przyjmują nawet na wyższe semestry. Wczoraj był tam również mój kumpel. Jemu też się troszkę nie powiodło, ale tak samo jak ja zapisał się na wyższy semestr. Skoro nie udało Ci się zdać matury, to może udaj się do najbliższego sekretariatu i zapisz się jak najszybciej na jakiś kierunek. Z tego co mówił kumpel, to zostały się już ostatnie wolne miejsca na wszystkie kierunki.

Gość FilomenkaFilomenka
Tak samo jak Kinga4569 uczęszczam do NOVA. Nie przejmuj się, że nie zdałaś matury. Zapisz się do NOVA na jakiś kierunek ( mają naprawdę ogromny wybór), a tak poza tym złóż deklarację maturalną i popraw ją za rok. W NOVA CE są też kierunki roczne. Możesz zrobić tak, że ukończysz kierunek roczny, a w przyszłym roku poprawisz również maturę. Głowa do góry. Wszystko będzie dobrze. :D