Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do kobiet 30 plus ale tych

Polecane posty

Gość gość

Normalnych, samodzielnych, dojrzalych itp. Takie z praca, własnym życiem i wogole. Nie jakieś sierotki Marysieńka. Czy pojechalybyscie z koleżanką na wakacje z dwoma nieznajomym facetami. Tzn umawiamy się w necie N ten sam hotel ten sam termin. Facetów nie znamy, nic o nich nie wiemy. Nawet nie wiem czy sa wolni. Moja koleżanka ma np chłopaka. Dostałam taką propozycję i nie wiem co zrobić.

Gość gość
nie

jakbym była wolna, to może... ale jeśli byliby to nędzni faceci, to mialabym zmarnowane wakacje, trochę duże ryzyko czyli - nie

Gość gość
Jakbym była singielką, to ewentualnie mogłabym jechać. Ale nie kręci mnie coś takiego. Wolę ewentualnie kogoś poznać na miejscu.

Gość gość
No tak. Ale zanim poznasz kogoś na miejscu to 1-2 dni stracone a tak masz już gotowe. :) Poza tym nie było żadnych deklaracji. Możemy się od nich odkleic.

Gość gość
Ja tak zrobiłam tyle że miał być jeden facet a tu było 3 i nie żałuję nigdy nie miałam tylu stosunków pod rząd mam nadzieję że to nie ostatni raz

Gość gość
Jechac i zabawic sie ewentualnie jak faceci beda rozczarowaniem zawsze mozecie z kolezanka na miajscu poznac kogos miajscu.Jezeli masz mozliwosc nie zastanawiaj sie zycie jest krotkie.

Gość gość
Jak jadę na wakacje, to jadę wypocząć i pozwiedzać, a nie ****ać się z nie wiadomo kim. Dlatego bym się nie wikłała w coś takiego.

Gość gość
Na takie wakacje ze zwiedzaniem to jadę we wrześniu, ale tutaj mam spontan głównie na plażę, picie i imprezy.

Gość gość
I Ty masz 30 lat? Picie, spontan i ******ie... Masakra.

Gość gość
Nie rozumiem, a koleżanki chłopak co na to? Jaki jest cel tej wyprawy? W wieku 30 lat??? Dziwne zachowanie raczej szczeniackie

Gość gość
Koleżanki chłopak nie dostanie urlopu w tym roku. Nie dawno zmienił pracę. Nie widze nic zlego ani w plaży ani w imprezach. Jeśli chodzi o picie to może źle się wyraziłam. Nie upujam się to nieprzytomności ale lubię jak w głowie trochę szumi. Uważam że w życiu wszystko jest ważne i zwiedzanie i imprezowanie. Z tym ze zwiedzać można zawsze, nawet na emeryturze, a imptezowac już się na emeryturze nie da. A jaki cel wyjazdu. Przygoda.;)

Gość gość
Nie. Ale desperatki z was. Skoro goście i tak będą w hotelu to po co te umawianie się.

imprezować na emeryturze się nie da? no... to zapraszam na działki, zobaczysz jak sie imprezuje na emeryturze :)

Gość gość
Oj tam oj tam tylko się zabezpieczaj żeby później kolegow nie pozarażać jakimś syfem bo jak kiedyś moja koleżanka pojechała do Tunezji na wakacje to ją jakiś murzyn adidasem zarazil a ona znajomego

Gość gość
Bo jeszcze nie wybraliśmy hotelu.

Gość gość
Skoro w wieku 30 lat było oburzenie ze dziewczyna chce imptezowac a nie wypoczywać to na emeryturze jeszcze bardziej "ludzie" będą oburzeni. Jedz, szalej i ciesz się młodością. I pamiętaj "na wakacjach się nie liczy".

ciekawe, czy jakby twój facet przeleciał taka autorkę tematu, to też byś mu powiedziała, że na wakacjach sie nie liczy i dalej miziała przed telewizorkiem...

Gość gość
Nie, mam wystarczajaco facetow pod nosem

Gość gość
To jest pytanie nie do ogarniętych trzydziestolatek tylko naiwnych i głupich idiotek. Jaką trzeba być kretynką, żeby się umawiać z jakimiś obcymi facetami w dodatku nie wiadomo gdzie daleko od domu, nie wiedząc kim są i co tam zastaniecie.

Gość gość
Ewa3333 czego oczy nie widza....

Gość gość
Zastaniemy nam rezydenta z biura podróży i hotel w znanej miejscowości. A ze ich nie znamy. Prawie 100% gości nie będę znała, być może część z nich ti seryjni mordercy.

Gość gość
Ty rób co chcesz, ale twoja koleżanka mając chłopaka na to sie pisze? Dziwna

Gość gość
Nie dziwna, tylko szmata. Nazywajmy rzeczy po imieniu.

Gość gość
Vsisjsjsisk [

Gość gość
Up. Zdecydowałam się. :).

Gość gość
Dla mnie nic dziwnego :d byle by oni byli fajni, a nie jakies oszolomy.