Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JustynkaW

30 letnia sucz obciągnie sporego ...

Polecane posty

Gość JustynkaW

Hej. Nie będę się rozpisywać. Mam 30 lat i spore potrzeby. W tym tygodniu mam ochotę obciągnąć sporego k****a. Uwielbiam takie ok 17-23 cm. Warunek, musisz być wydepilowany, zadbany, najlepiej wysportowany w wieku 27 -38 lat Tylko Gdańsk + 20 km. Ja 30 letnia instruktorka fitness, zadbana, długie nogi, jędrna pupa, szpileczki, pończochy lub legginsy - jak wolisz. Możemy się zabawić u mnie w mieszkaniu albo np w przymierzalni. Ja wybieram komu odpiszę. oferty ze zdjęciami na : justyna.warmska@o2.pl

Gość gość
Witam mam 26 lat jestem normalnej budowy ciała, atrakcyjny, dobrze wykształcony, otwarty na propozycje. Moje drugie imię to kultura. Chętnie umówię się na spotkanie, jeżeli jesteś zainteresowana, napisz, sprawdź, a więcej szczegółów opowiem po nawiązaniu kontaktu. Szukam osoby na poziomie, Kobiety która chce spełnić swoje pragnienia z młodym, atrakcyjnym i otwartym na pomysły chłopakiem, Kobiety pewnej swoich potrzeb. Ze swojej strony zapewniam stałą, dyskretną znajomość na wysokim poziomie kultury oraz Savoir-vivre. Wiek nie jest dla mnie barierą, także pisz śmiało. usmiech.gifbartolini9009@wp.pl dojechałbym do Ciebie no ale mam troszkę kilometrów;) ..

Gość gość
A 22latek z dużym też może wysłać?

Gość JustynkaW
22 latek - masz doświadczenie ? jesteś z okolic ? To ślij

Gość gość
Mam 31 lat 185 wzrostu 85 kg penis 21 dł16 obw jak chcesz się spotkać to napisz jaki duży Masz biust bo lubię ****** duże cyce i czy bierzesz z połykiem

Gość gościo
a obrzezany może być?

Gość gość
To ja 14:17 właśnie też jestem obrzezany ale większości kobiet to się podobało i trawnik strzyge na krutko a jaja gole

Gość JustynkaW
Gość z 21c cm biust na pograniczu B-C - nie jest duży, więc odpadasz. Nie ja mam spełniać zachcianki, ale chcę spełnić swoją ok. Uszanuj to i szukaj dalej.

Gość gość
Spełniam wymagania tylko nie jestem wysportowany.Nadaję się?Znaczy nogi to mam umięśnione,ale rąk i brzucha nie.

Gość gość
Szkoda bo polubiła byś mojego oguna a może są inne chętne

Gość gość
jak facet pisze, że jest atrakcyjny to wzbudza pusty śmiech :D:D:D:D młodzież ma wakacje i nudzi się :D:D:D:D

Gość gość
Z takim małym biustem to lipa a tak wogóle to napisałaś że chcesz obciągac więc to ty masz sprawiać przyjemność chyba że tak zachecasz a potem karzesz się ****** cwaniaro

Gość gość
A co atrakcyjność to tylko cecha facetek?

Gość gościo
na maila chcesz foto twarzy czy k****a?

Gość gość
Rozumiem że nie masz partnera?I nikogo nie zdradzasz?

Gość gość
Jesteś całkowicie hetero czy bi?Bo z bi seksu nie uprawiam.

Gość JustynkaW
na mail foto sylwetki i sprzętu ok ? Mile widziane kilka słów o sobie na zachętę

Gość gościo
w rewanżu odsyłasz swoje?

Gość JustynkaW
Gościo .... Jak mi się spodobasz, to być może odeślę swoje bez twarzy, ale gorące :)

Gość gościo
to już wszystko wiem :)

Gość JustynkaW
Lubię też piss i strap on.Więc nasikanie na ciebie wchodzi w grę oczywiście,jest to moim pragnieniem.Możesz przyjechać z partnerką lub żoną strasznie mnie to kręci,jak ja przejmuję kontrolę a ona na wszytko patrzy.

Gość JustynkaW
To z żoną itd to nie ja, jakiś pedał się teraz podszywa pode mnie. Wcześniej wszystko co pisałam to ja. ale nie to ostatnie.

Gość gość
A czy podczas całej rozgrywki, będziesz mnie nazywać częścią od roweru?:)Czy mogę liczyć na coś innego?

Gość JustynkaW
gość mogę ci mówić Łukaszku jak chcesz, a teraz w*********j bo nie szukam ofiar życiowych

Gość JustynkaW
Jestem instruktorką fitnes właśnie dlatego że lubię też kobiety,nie raz klepałam je po pupie.Teraz chcę spróbować z mężczyzną,więc piszcie,wybiorę kilku.Tylko do 20km od Gdańska.I jeśli mi się nie spodobasz na spotkaniu to zrezygnuję,najpierw kolacja kilka słów o sobie i rozmowa wstępna.

Gość gość
Ja ma skrzywonego w lewą stronę minimalnie,mam za to plus?Klasyczny też będzie?

Gość gość
Klasyczne zagranie, temat założył kolekcjoner adresów e-mailowych, a wyście mu powysyłali jotpegi swoich pindoli licząc na darmowe obciąganie :classic_cool:

Gość gość
Klasyczne zagranie, temat założył kolekcjoner adresów e-mailowych, a wyście mu powysyłali jotpegi swoich pindoli licząc na darmowe obciąganie x nawet nie do końca kolekcjoner ;-) a ktoś z marketingówki, adresy polecą w eter, a potem nań będą wysyłane tony spamu ;-)