Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak Naprawdę żadne miasto (w tym Namysłów) nie jest dziurą

Polecane posty

Gość gość

Bo w każdym mieście są szkoły banki urzędy sklepy w tym supermarkety bary restauracje kawiarnie służba zdrowia chodniki drogi utwardzone drogi wyjazdowe tory kolejowe kluby muzyczne jakieś punkty rozrywkowe itd...

Gość gość
Podam przykład takiej wsi która jest Między miastem Namysłów a miastem Wołczyn w tej wsi nie ma drogi asfaltowej chodników kanalizacji itp nie ma żadnego baru restauracji kawiarni sklepu boiska basenu kościoła szkoły punktu noclegowego służby zdrowia placu zabaw żadnego zakładu pracy nic kompletnie tylko kilka domów na krzyż tam wszystkie domy z wyjątkiem jednego są opuszczone i to są rudery tam mieszkają w tym jedynym zamieszkanym domu tylko dwie osoby tam nie wiem czy nawet jest Internet a do najbliższego przystanku autobusowego jest kilometr w sąsiedniej wsi czyli we wsi wesoła jak jest zima i śnieg to stamtąd nie idzie wyjechać

Gość gość
w namysłowie jest mnóstwo barów restauracji kawiarni spa fitness solarium basen sauna stadion klub zapaśniczy dom kultury wszędzie są drogi asfaltowe chodniki ścieżki rowerowe dobre polaczenie drogowe kolejowe są prywatne gabinety psychologiczne psychiatryczne terapeutyczne ginekologiczne itd szpital jest jest też dom dziecka poprawczak szkoły podstawowe gimnazja ponadgimnazjalne policealne dla dorosłych ohp szkoły wieczorowe unikids helen doron szkoły muzyczne szkoły tańca salony urody spa wellness zakłady fryzjerskie odnowy biologicznej zakłady bukmacherskie dom kultury poradnia psychologiczno pedagogiczna wszystkie rzeczy w pierwszym komentarzu na samej górze są w namysłowie są też hotele (5 hoteli poczta) zabytki różne wypożyczalnie wszędzie jest szybki internet chodniki ścieżki rowerowe zakłady pogrzebowe kościoły kostnice urzędy auto naprawy myjnie samochodowe dwie galerie handlowe itd odpiszcie mi

Gość gość
W Namysłowie powstają nowe osiedla mieszkaniowe nowe domy ma powstać hala sportowa jest stadion klub zapaśniczy dużo lokali do wynajęcia plac targowy mnóstwo marketów supermarketów itd stacja kontroli pojazdów jest miasto Namysłów jest 16 tysięcznym miastem na Opolszczyźnie

Gość gość
WIEŚ > miasto

Gość gość
W Namysłowie jest mnóstwo zakładów pracy w tym stolarskich , Velux DIEHL controls Nestle browar namysłów i dwa wielkie zakłady pracy maja od przyszłego roku powstać

Gość gość
namysłów to DZIUUUUURA i pogódź się z tym upośledzony człowieku

Gość gość
Namysłów to miasto bo ma prawa miejskie ps podałem powyżej przykład dziury o 20:54

Gość gość
PS czemu żadnej wsi ani wszystkich mniejszych biedniejszych miast oraz gorzej skomunikowanych gdzie jest mniej miejsc i rzeczy niż w Namysłowie nie uznajesz za dziury nawet tej wsi gdzie kompletnie nic nie ma a miasto Namysłów gdzie jest w miarę dużo miejsc gdzie można pójść uznajesz za dziurę mimo że Namysłów to miasto to niby dlaczego zdziro tylko namysłów a innych gorszych mniejszych miast i wszystkich wsi nie uznajesz za dziury a namysłów gdzie praktycznie prawie wszystko jest uznajesz odpowiedz mi na pytanie i czemu akurat Namysłów

Gość gość
Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
czemu zadnej miejscowosci w polsce nie uznajesz za dziury tylko jeden jedyny namyslow a np mniejszych gorszych miast nie wytłumacz

Gość gość
i napisz zdziro co ty masz z tymi dziurami

Gość gość
I odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up poczytaj wszystkie komentarze i napisz dlaczego żadnego innego nawet mniejszego miasta za dziurę nie uznajesz tylko Namysłów?

Gość gość
Up

Gość gość
Zdziro jestem w Zakopanem i nie będę na każde twoje zawołanie wgram jak wrócę do domu w niedziele

Gość gość
Dwa dni temu wgrywałem ale trwało to 2 i pół godziny potem się tyle samo miało przetwarzać więc wyłączyłem bo tu za wolny Internet filmik trwa około 10 minut a w domu bym w niecałą godzinę wgrał i 45-50 minut przetwarzał więc poczekaj do niedzieli

Gość gość
namysłów to dziura podobnie jak tysiące innych w Polsce i na świecie ale przez ciebie upośledzony ułomie jest on szczególnie nielubiany. wolałbym nadłożyć 200 km drogi niż przejechać przez to zadoopie

Gość gość
PS jakbyś nie wiedziała naprawde jestem w Zakopanem czemu mi nie wierzysz to że jeszcze nie wgrałem filmiku nie oznacza że tam nie jestem bo jestem jestem w Zakopanem na ulicy Żeromskiego w campingu Camping pod Krokwią na przeciwko campingu powstaje od roku centrum sportu i turystyki a skocznia na wielkiej krokwi i te mniejsze obok są na sąsiedniej ulicy i są na ulicy Bronisława Czecha ja do skoczni mam około 300 metrów

Gość gość
Skoro niby dziura to niby dlaczego ma mnóstwo terenów inwestycyjnych powstają nowe osiedla mieszkaniowe mamy mnóstwo punktów rozrywkowych sportowych usługowych banków barów restauracji kawiarni supermarketów dwie galerie handlowe dużo większe miasteczka nawet dwukrotnie od Namysłowa jak oława Oleśnica brzeg czy 25 tysięczny Kluczbork mają mniej sklepów banków i mają po jednej galerii handlowej a namysłów ma dwie ta druga jest duża jak dwa kauflandy i ma parter i piętro w przeciwieństwie do tamtych miast przecież dobrze wiesz że są mniejsze brzydsze biedniejsze mniej rozwinięte i mniej skomunikowane miasta z mniejszą ilością punków rozrywkowych usługowych banków punków rekreacyjnych handlowych gastronomicznych niż namysłów i są gorzej skomunikowane jeśli uznajesz namysłów za dziurę to zauważ że są o wiele gorsze dziury i zadupia przy których namysłów to metropolia

Gość gość
PS prawie wszystkie wsie 99,9 procent to są mega mega dziury i zadupia w porównaniu do Miasta Namysłów bo zauważ że Namysłów to jest miasto bo ma prawa miejskie od 1249 roku i ma 16 tysięcy mieszkańców a największa wieś w Polsce ma 12 tysięcy mieszkańców ta wieś to jakieś kozy kozice kozły czy jakoś tak nie pamiętam

Gość gość
I wiesz że najmniejsze miasto w Polsce to Wyśmierzyce które mają zaledwie 800-900 mieszkańców i leżą w województwie mazowieckim w powiecie białobrzeskim wyszukaj sobie to dopiero jest dziura do Namysłowa i każdego innego miasta sama zobacz

Gość gość
I podałem ci przykład dziury o 20:54 zobacz

Gość gość
ten retard nie może się pogodzić z faktem, że a) jest opóźniony w rozwoju b) mieszka na zadupiu

Gość gość
Przecież on20:54 ci podałem przykład dziury wymieniłem Wyśmierzyce poczytaj komentarze o 9:10 9:14 i 9:17 ile razy mam c***isać że są gorsze i o wiele wiele gorsze miasta naucz się czytać ze zrozumieniem ile razy mam c***isać że są o wiele gorsze miasta przy których namysłów nie jest dziurą ani zad***em chyba czytałaś że są mniejsze biedniejsze i gorsze i mniej rozwinięte miasta ile razy nam pisać przecież namysłów nie jest najgorszy bo do najgorszego bardzo mu daleko