Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak Naprawdę żadne miasto (w tym Namysłów) nie jest dziurą

Polecane posty

Gość gość
synek, daj se siana

Gość gość
namysłów to dziura ty jesteś debilem opóźnionym 🖐️

Gość gość
Ale przecież są gorsze miasta i o wiele wiele wiele gorsze miasta Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców CZYLI JEST MIASTEM ŚREDNIEJ WIELKOŚCI BO JEST WIELE WIELE MNIEJSZYCH MIAST I GORSZYCH

Gość gość
17:35 twoja warszaffka w porównaniu do miast reszty Europy które wymieniłem czytałaś jak Londyn moskwa Paryż Madryt itd to dziura zabita dechami a do nowego Jorku to już szczególnie poczytaj i odnieś sie do tego komentarze na drugiej stronie

gość dziś Zdziro jestem w Zakopanem i nie będę na każde twoje zawołanie wgram jak wrócę do domu w niedziele x Odszczekaj to szczeniaku :O Gówniarz, będzie mi tu podskakiwał... !

Gość gość
nikt tego nie czyta oprzytomniej

Gość gość
namysłów to dziura ty jesteś debilem opóźnionym 🖐️

Gość gość
twoja warszafka tez czytalas co prawda boli i odp*****l sie od namyslowa warszawa do moskwy czy ny zawsze bedzie dziura

Gość gość
PS i jak jesteś taka mądra to mi napisz czym różni się życie namyslowiaka warsiawiaka wroclawiaka czy nowego Jorku? Dla mnie niczym bo wszędzie trzeba pracować płacić podatku robić zakupy opłaty są życie takie samo czy w warszawie Namysłowie czy nowym Jorku wszędzie trzeba pracować by żyć inaczej pod mostem wylądujesz

Gość gość
Idiotko co to dla ciebie za różnica czy byś mieszkała w warszawie czy Namysłowie skoro tu i tu byłabyś bezrobotna i byś siedziala cały dzień na kafe bo ci się robić nie chce a z żadnej rozrywki i tak nie korzystasz

Gość gość
matkę tak nazywasz?

Gość gość
Gmina ma 16tys. a to gmina miejsko wiejska to samo miasto góra 12 ergo dziura

Gość gość
namysłów to dziura a ty jesteś debilem opóźnionym lapka.gif

Gość gość
Namysłów nie ma 12 tysięcy mieszkańców tylko 16 tysięcy mieszkańców a cała gmina Namysłów ma 26 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Wpisz sobie gmina Namysłów i zobaczysz że gmina Namysłów ma 26 tysięcy mieszkańców a Namysłów 16 297 mieszkańców naucz się czytać

Gość gość
Wpisz sobie Namysłów i zobaczysz że miasto Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a cała gmina namysłów wraz z Namysłowem ma 26 tysięcy mieszkańców wpisz sobie Namysłów oraz wpisz sobie gmina Namysłów ps miasto Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a cała gmina 26 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Gmina miejsko wiejska namysłów ma 26 tysięcy mieszkańców a sam Namysłów 16 tysięcy mieszkańców wpisz sobie jeszcze raz wpisz sobie Namysłów i wejdź na Wikipedie a potem wpisz sobie gmina namysłów i zobaczysz że miasto ma 16 tysięcy mieszkańców a gmina 26 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Na pierwszej stronie tematu autor podał że to gmina miejsko wiejska licząca trochę ponad 16 tys. Na tych danych opieram się, jeśli są błędne to z pretensjami proszę zwracać się do autora tematu.

Gość gość
Namysłów jak na 16 tysięczne miasto nie może być dziurą bo ma dwie galerie handlowe

Gość gość
pamięta tutaj ktoś Owcę? była taka świruska, która ciągle pisała o utraconym majątku czy innym grzybie. wygląda na to, że osoby chore psychicznie skupiają się obsesyjnie na jednej rzeczy i są w stanie histerycznie o niej wałkować każdego dnia...

Gość gość
Tak, to ta od renty? Przerażająca była.

Gość gość
tak, ta od renty. ten tutaj to oczywiście nie jest jej poziom świra, ale obsesję też przejawia

Gość gość
Nie opieraj sie na wpisach na kafe wpisz sobie w Google gmina Namysłów i Namysłów i zobacz że Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a cała gmina 26 tysięcy Ty coś na kafe źle przeczytałaś daj linki do gmina namysłów i namysłów ja już nie mogę bo "treść została uznana za spam"

Gość gość
owieczka boża była spoko, chociaż ona miała większego świra, bo pisała niemalże od rzeczy, ech to były czasy :D "gdzie jest moja renta" kto to jeszcze pamięta... ale ten w swojej manii prześladowczej jest podobny. I też jest solidnie zaburzony psychicznie. A może to podleczona owca jest... ;)

Gość gość
Autorze, Namysłów tutaj nikogo nie obchodzi. Bardziej obchodzi nas, czy masz stwierdzoną schizofrenię czy coś takiego.

Gość gość
gość dziś No, ja pamiętam.

Gość gość
I jeszcze ten od zakoli - czy ma szanse na dziewczynę, ale coś dawno go nie było.