Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak Naprawdę żadne miasto (w tym Namysłów) nie jest dziurą

Polecane posty

Gość gość
No ile razy mam c***isać a czy z dużych miast opole oraz Katowice to dziury?

Gość gość
Skoro jesteś taka mądra to poczytaj komentarz o 10:00 i mi uzasadnij

Gość gość
Przepisze ci to co o 10:00 Napisałem...przecież on 20:54 ci podałem przykład dziury wymieniłem Wyśmierzyce poczytaj komentarze o 9:10 9:14 i 9:17 ile razy mam c***isać że są gorsze i o wiele wiele gorsze miasta naucz się czytać ze zrozumieniem ile razy mam c***isać że są o wiele gorsze miasta przy których namysłów nie jest dziurą ani zad***em chyba czytałaś że są mniejsze biedniejsze i gorsze i mniej rozwinięte miasta ile razy mam pisać przecież namysłów nie jest najgorszy bo do najgorszego bardzo mu daleko

Gość gość
Dziś 10:35 No ile razy mam c***isać a czy z dużych miast opole oraz Katowice to dziury?

Gość gość
to jest dziura Fakty w skrócie Świbne – przysiółek wsi Woskowice Górne w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Domaszowice. W latach 1975–1998 miejscowość należała administracyjnie do województwa opolskiego.Wikipedia

Gość gość
a to następna dziura Fakty w skrócie Paryż – przysiółek wsi Domaradz, położony w Polsce, w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Pokój. Miejscowość wchodzi w skład sołectwa Domaradz.Wikipedia

Gość gość
Sułoszów – przysiółek wsi Gręboszów w Polsce położony w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Domaszowice. Miejscowość wchodzi w skład sołectwa Gręboszów.Wikipedia

Gość gość
Fakty w skrócie Hałderze – przysiółek wsi Nowe Smarchowice w Polsce położony w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Namysłów. Miejscowość wchodzi w skład sołectwa Nowe Smarchowice.Wikipedia

Gość gość
Fakty w skrócie Włochy – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Domaszowice. W latach 1975–1998 miejscowość należała administracyjnie do województwa opolskiego.Wikipedia

Gość gość
Fakty w skrócie Żaba – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Namysłów. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego.Wikipedia

Gość gość
fakty w skrócie: 1. jesteś upośledzony/mocno opóźniony 2. namysłów to dziura i zadoopie a teraz fakty w mega skrócie: W Y P 1 E R D A L A J

Gość gość
zadupia totalne barski dwor niedaleko namyslowa mialem zamiescic ale na mapie nie ma

Gość gość
poczytaj komentarz z 12;54 przeciez jest setki mniejszych biedniejszych i mniej rozwinietych i skomunikowanych miast z mniejsza liczbą rzeczy przeciez jesli namysłów uznajesz za dziure to zauwaz jest setki gorszych dziur przy ktorych namysłów to metropolia odnieś sie do tego

Gość gość
zdradzę ci szczegół: opole to też dziura :) podobnie jak wałbrzych, legnica, jelenia góra, leszno, piła, częstochowa i wiele, wiele innych większych miast od tego twojego piździszewa

Gość gość
Ale chyba mi przyznasz że setki mniejszych brzydszych biedniejszych miast i mniej rozwiniętych i gorzej skomunikowanych gdzie nie ma galerii handlowych jest mniej sklepów centrów handlowych usługowych rozrywkowych i z gorsząinftastruktura od Namysłowa to gorsze dziury i zadupia

Gość gość
akurat opole jest fajne nie ma tam blaszanych pudeł zwanych tramwajami jak w niedziele do zakopanego jechałem to 10 minut jechałem przez opole i byłem juz za opolem a jak jechałem kiedyś do wałbrzycha jechałem przez wrocław to dwie godziny przez smierdzacy wroclaw jechałem ...opole nie ma korków to idealne miasto do jazdy opole ma 120 tysiecy mieszkanców jest czystym i spokojnym miastem z mniejsza iloscia meneli niz wroclaw

Gość gość
ten komentarz z 13;17 to chodzi o mniejsze gorsze biedniejsze i mniej rozwiniete miasta od namyslowa

Gość gość
opole jest czystsze i ładniejsze od wrocławia w przeciwienstwie do wroclawia nie ma tam skomplikowanych skrzyzowań i przynajmniej nie ma ryzyka ze sie w tramwaj wjedzie

Gość gość
ps a wiesz że twoja warszafka w porównaniu do nowego jorku moskwy londynu paryża berlina tokio szanghaju rio de janeiro czy pekinu to straszna wiocha zad***e syf i dziura pipidówa w której śmierdzi że mieszkaniec takiego londynu czy ny nie chce mieć z warszaffką nic do czynienia i też się z tym pogódź

Gość gość
W takim nowym Jorku jest więcej linii metra niż wszystkich ulic w twojej warszaffce warszaffka to taka dziura Europy i ostatnia europejska stolica w której wybudowano obwodnice w przeciwieństwie do Paryża nie macie Disneylandu i pogódź się z tym że na Białołęce są pola uprawne i łąki gdzie się krowy pasą w warszaffce w porównaniu do atlanty nowego Jorku i Tokio nie ma porządnego lotniska a przeciętne centrum handlowe jest takie jak 5 warszawskich największych centrów handlowych razem wziętych a los Angeles możecie pozazdrościć Hollywood a park handlowy Bielany pod Wrocławiem jest większy niż wszystkie parki handlowe łącznie z Targówkiem razem wzięte bo park na bielanach jest największy w Polsce pogódź się z tym że warszaffka to zad***e Europy i jedna z najbardziej dziurowatych stolic Europy i co ty na to ? Też mieszkasz w dziurze :D

Gość gość
I jeszcze jedno warszawski stadion narodowy do Wimbledonu to zwykłe małe wiejskie boisko warszawa z liczbą ludności 1,7 miliona jest wielkości małych prowincjonalnych chińskich miasteczek niektóre chińskie miasteczka mają po 2 miliony mieszkańców i co łyso ci skoro twierdzisz że ja mieszkam w dziurze to ty też nawzajem :D

Gość gość
I jeszcze jedno w samym nowym Jorku jest więcej powierzchni biurowych i magazynowych niż w całej Polsce razem wziętej i zatkało cie??? Też się z tym pogódź że mieszkasz w dziurze ja się już pogodziłem :P

Gość gość
No ty też się pogódź szmato :D

Gość gość
I co ty na to szmato?

Gość gość
Franco wredna :D

Gość gość
No odpisz

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
omg znowu o tej dziurze

Gość gość
Są gorsze i sto razy gorsze dziury od miasta namysłów chodzi o mniejsze i gorzej skomunikowanych i biedniejsze miasta i prawie wszystkie 99,9 procent wsi oraz z gorsza edukacją z mniejszą ilością punków usługowych rozrywkowych banków barów kawiarni i brzydszych czemu ich nie wymienisz i o nich nie napiszesz? Jak pisałem wyżej warszawa też jest dziurą patrz komentarze powyżej