Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie popełniłam błąd?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo Kocham pewnego człowieka. Chciałam zrobić mu przyjemność i zrobiłam prezent dla jego dziecka. On jest bardzo ważną częścią mojego życia. A właściwie jet całym moim światem. Nie chciałam źle. Zrobiłam to dla niego i z myślą o nim. Sprawiło mi to dużą przyjemność, chciałam żeby było szczęśliwe to maleństwo, a facet, którego kocham razem z nim. Niestety nie wyszło. Jest na mnie wściekły, obrażony i nie chce ze mną rozmawiać. Jak Go przeprosić?Zależy mi na nim bardzo. A to co zrobiła nie miało na celu nic złego, było bezinteresowne.Ne myślałam, że mają dobre intencje i zamiary wobec kogoś kogo kocham, mogę tak spierniczyć sobie życie. :-(

Gość gość
ohoho, czyli typ ma nie po kolei w glowie - pewnie szpuntuje go mamusia dziecka, ze zapewne wyprasza sobie aby jakas jego pissda kupowala jej dziecku prezenty. a tobi nie szkoda kasy? :D

Gość gość
Przeprosić!? Ale za co przepraszam bardzo? Za to,że dałaś prezent jego dziecku?

Gość gość
Jak chciałaś zrobić jemu przyjemność, to trzeba było pomyśleć o prezencie DLA NIEGO, a nie jego dziecka. Urazilas jego ojcowskie uczucia, bo może w duchu poczuł się głupio, bo sam o tym nie pomyślał. Do tego "wtrącilas" się, wjechałas na delikatny teren relacji ojciec- dziecko- matka. Prezenty, niespodzianki związane z dzieckiem, zawsze trzeba konsultować z jego rodzicem. Nie jesteś matką dziecka, i za nadgorliwosc dostał aż Patryka w nos. A tak swoją drogą, idziesz w kierunku "kochania za bardzo", skoro on jest "calym Twoim swiatem". Kochaj, ale miej swój świat. Może i dobrze się stało, byś trochę pomyślała , zdystansowala się i ochlonęla.

Gość gość
*dostalaś pstryka w nos...

Gość gość
Ciekawe co takiego zrobiłaś? Już mi się zdarzyło, że dziewczyna zrobiła to co chciała, a czego nie mogłem zaakceptować. Wszystko oczywiście tłumaczyła tym, że to niby dla mnie zrobiła, że powinienem się cieszyć. Nie uszczęśliwia się nikogo na siłę.