Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowy śluz zamiast okresu

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie przeproszę za dokładne opisy ale chcę jak najlepiej przybliżyć moj problem. :) Witam, mam problem. Ostatni okres skończył mi się około 1 czerwca. Dziś mamy 8 lipca, a ja wciąż nie dostałam jako takiego okresu. Od około 4 dni zamiast okresu widzę sam jasnobrązowy śluz. Dodam, że jest go naprawdę nie wiele i zaczęłam martwić się co to może być. Raz dziennie na papierze toaletowym znajduję brązową krew, zupełnie taką jakby mój okres się już kończył. Moje zmartwienia nie byłyby tak poważne, gdyby nie chłopak, który chyba odrobine za bardzo się przejął i zdążył porządnie mnie nastraszyć. Mianowicie około 13 maja robiliśmy to po raz ostatni. Potem miałam jeden okres. Nie ma możliwości żebym była w ciąży. Co prawda, gumka odrobine się zsuwała ale nie na tyle żeby coś mogło się "przedostać". Na dodatek skończył w moich ustach więc osobiście uważam, że nie mogę być w ciązy. Spóźniony okres może niby być winą złej diety (ostatnio troszke podjadłam śmieci :P) i zmieniającego się klimatu. Stąd moje pytanie - co to może być? Póki co jeszcze nie biegnę po test. Pomóżcie jak możecie. :(

Gość gość
Zrób test a potem niezależnie od wyniku idź do lekarza.

Gość gość
bobas

Gość gość
Jak już pisałam nie może być to bobas, bo byłabym drugą Maryją. :)