Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycjaa93

Kolagen naturalny

Polecane posty

Witam, mam duże cienie pod oczami i ostatnio dowiedziałam się, że kolagen naturalny jest idealny, jeśli chodzi o poprawę cieni. Mam dostęp do kolagenu natywnego z 30 % zniżką dlatego mam do Was pytanie, Stosowałyście może kolagen? Co mogłybyście o nim powiedzieć?

Gość aleos
ja używam już dłuższy czas aktywatora młodości z kolagenem z Ava Laboratorium, zamówiłam to serum na www.topdrogeria.pl i stosuję je samodzielnie pod serum albo dodaje na noc do bogatego kremu i ja widzę różnicę, skóra jest bardziej jędrna i rozjaśniona no i generalnie za cenę 14,90 to warto spróbować bo na prawdziwy za ileś tam set złotych mnie nie stać, a lepiej zapobiegać niż leczyć więc myślę że w tym stężeniu przynajmniej dla mnie jest wystarczający

Gość gość
no nie wiem

Gość gość
Z kolei ja kupuję natural collagen beauty. U mnie widać zmarszczki wokół ust i zaczynam się ratować. Słyszałam, że ten rybi jest lepszy. Faktycznie jest duża różnica>?

Gość to używałaś już tego rybiego kolagenu? , bo ja właśnie do takiego mam dostęp ze zniżką 30 %. W związku z tym moje pytanie. Jak według Ciebie się sprawdza?

Gość DariaCzasNaZdrowie
Polecam Kolagen Naturalny COLWAY, ten polski, znany od nastu lat. Sprawdził się u mnie i u moich klientek, gdyby ktoś potrzebował porady lub chciał kupić z przyzwoitym rabatem zapraszam www.e-colway.eu