Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyć facetów

Polecane posty

Gość gość

Albo chcą f****ng friend, albo okazują się zajęci, albo udają zainteresowanych, a potem milkną... Boże, ludzie, co jest z wami? Nie umiecie być szczerzy (no dobra, c****erwsi są :))? Nie marzy wam się uczucie, a nie tylko bezmyślne spuszczanie z krzyża? Nie jestem romantyczką, ale przestaję rozumieć facetów. Zdradzają też, ja mam tylko 24 lata, a trochę koleżanek mi się już żaliło na zdrady... I to UWAGA, często zdradzali tacy "niewinni" i "porządni". Mnie nikt nie zdradził, ale psychikę próbował nieźle pokiereszować, na szczęście w porę zwiałam. Teraz daję sobie odpocząć, bo naprawdę mam po dziurki w nosie powtarzających się scenariuszów.

Gość gość
musisz pokochac polaków

Gość gość
No właśnie Polacy tacy są... Myślę, że inne nacje też, ale zastanawiam się, czy jak wyjadę do Niemiec, nie rozejrzeć się za jakimś rodowitym Niemiachem :P Z tych landów z dawnego RFN, tam ponoć jest równouprawnienie i nawet na randkach każdy za siebie placi :) a mi się rzygać chce na patriarchalne i tradycyjne podejście do ludzi

Gość gość
mysle ze polki muszom wyjechac

Gość gość
Wymagasz modela to masz za swoje zmniejsz wymagania

Gość gość
gość dziś mysle ze polki muszom wyjechac x mysle, ze musisz sie nauczyc pisac poprawnie po polsku

Gość gość
Tez mam ich dosc, szukaja TYLKO modelek pieknych 10/10 sami bedac 2/10 z nadwaga

Gość gość
Zduplikowałam wątek? no nieźle :P. Widzę, że nie jestem jedyna, która ma dosyć :D

Gość gość
Widzisz ja mam 21 lat i też się zastanawiam co z tymi ludźmi. Przestałem spoglądać na dziewczyny w moim wieku bo w większości przypadków to rozwydrzone dzieci... Wiem wiem wiek nie ma nic do znaczenia ;) A co do zdrad ja byłem zdradzony i możesz wierzyc że to najgorszy cios jaki można otrzymać.

Gość gość
Glupie baby. Faceci tez marza o uczuciu ale BEZ SEXU TO NIEMOZLIWE.

Gość gość
ja juz zrezygnowlam z poszukiwan lepiej byc sama niz znosic cudze humorki

Gość gość
20:11 Głupi to raczej ty jesteś.... To że spuścisz z krzyża sprawia, że się zakochujesz? Nie umiesz się najpierw zakochać i potem iść do łóżka? nie ma to jak mieć zerową inteligencję emocjonalną i mylić chcicę z miłością.

Gość gość
Większość głupków tak waśnie myśli a nie sory przepraszam pni nie myślą :D Zamiast mózgu używają penisa. Powiedział to facet ;)

Gość gość
20:15 nie, nie umiem. Co wiecej, wydaje mi sie ze wiekszosc facetow nie umie, co najwyzej dobrze udaja.

Gość gość
Zdecydowanie nie jestes jedyna :D

Gość gość
Zakochac sie przed sexem to tak jakby powiedziec ze cos nam bardzo smakuje przed zjedzeniem tego czegos.

Gość gość
Wymagacie modeli a same wyglądacie 2/10

Gość gość
dziś Tak to jest jak sie zakochujecie w cipcie, a nie w kobiecie.

Gość gość
Pomyślmy... uprawiasz seks z reguły z kobietą, która ci się podoba. Co ci nowego ten seks by dał,żeby aż się zakochać i jak w ogóle definiujesz zakochanie? :D

Gość gość
Ja jestem cos ok 8/10 i nic na to nie poradze, ze podobaja mi sie mezczyzni na poziomie urody zblizonym do mojego, ale tacy to w 99% dvpki, wiec pewnie zwiedne sama. I tak jestem szczesliwa i mam duzo planow nie zwiazanych z relacjami damsko-meskimi, wiec w sumie mam to w nosie.

Gość gość
20:24 1. Byc moze ma inne podejscie do sexu a wtedy to lepiej od razu to sk8nczyc 2. Ja sie zakochuje w kobiecie, jej sposobie bycia, gestach, dl8niach, n8gach, ustach, zapachu wlosow, pepku, wewnetrznej stronie kolan, i musze to poczuc, dotknac, posiąść. A ppza tym gdyby sie okazalo ze ona nie lubi sie dzielic tym wszystkim z facetem bylaby to tragedia.

Gość gość
A nie chcialbys z nia najpierw pogadac przez rok lub dwa? Poznac ja blizej.

Gość gość
A po co gadać, jak seks jest NAJWAŻNIEJSZY. Kwestia priorytetów. No ale dwa lata to może za dużo dla dorosłych ludzi. W seksie nie ma nic złego, ale ja tam dobrze się nie czułbym uprawiając go bardzo szybko, np po tygodniu

Gość gość
Kobiety sypiacie bez zobowiazan za mlodu z jednymi a pozostali tez tak chca byc traktowani a nie jak ktos gorszy ze musi byc w zwiazku