Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 24

Polecane posty

więc napisz na jakich zasadach funkcjonuje ZUS? x x Napisze ci to czego nie wiesz ale... Zaraz po tym jak ty odpowiesz na moje posty...:D:D:D

Gość gaajowy
gość dziś Xxx Dobrze piszesz,lecz watpie by ten stary komuch,cokolwiek z tego przyjal.

shatyn został przyparty do muru, zaczyna odpisywać sobie z gościa x x Nie wyszła ci zmiana tematu.... Może dlatego, że to było prostackie...:D Czekam na odpowiedzi na moje posty...:D:D:D

Przypomnę... x "W praktyce rzadko są świadczone usługi finansowe." x x Są świadczone przez przerwy od początku istnienia ZUSu. Jest inaczej? Konkrety poproszę. x x x i x x x Organizatorzy namawiają zwykle ich uczestników piramidy finansowej do werbowania kolejnych osób." x x Daj link do opisu takiej sytuacji, żeby organizatorzy ZUSu namawiali uczestników do werbowania nowych członków. x x x A jak odpowiesz na m te posty to pogadamy dalej...:D:D:D

Gość gość
gaajowy dziś gość dziś Xxx Dobrze piszesz,lecz watpie by ten stary komuch,cokolwiek z tego przyjal. x roszczeniowe komuchy na ogół mają problemy z kojarzeniem faktów jak również z myśleniem, co widać po shatynie :)

Gość gaajowy
Daj sobie spokoj kolego,szkoda twojego tlumaczenia,juz zaczyna swoje znane shatynowe gierki.Nie warto.🖐️

:D Geejowy napisał kolejną bzdurę ale tak już ma. Z tego jest znany na tym forum...:D A jak się nie potrafi podac konkretów na prośbę rozmówcy to usiłuje się rozmówce obrazić. To zwykłe chamskie, prostacki i prymitywne zachowanie obszczymurków...

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Podaj mi choć jeden zapis dobrowolności uczestnictwa w państwowej piramidzie ZUS bez przymusu odprowadzania do niej haraczu z legalnej pracy? x x Na razie to czekam na twoje przykłądy... A potem ci podam, podam.. x i gdzie jest odpowiedź na postawione pytanie? masz problem z kojarzeniem?

Ja jestem z Jarosławem od 1991 r., gdy ojciec zabral mnie w Bydgoszczy na spotkanie Porozumienia Centrum. Bylem jak przegralismy 8 wyborow z rzedu, jak inni odchodzili, jak zaczynali watpic, bylem po 10 kwietnia, kiedy wielu myslalo, ze to juz koniec. Jak ktos bedzie chcial zmienic barwy, to szczerze nie zazdroszcze, bo teraz nawet juz nie ma gdzie odejsc. PO wlasciwie istnieje jedynie na papierze, lewica taka z nazwy jest poza parlamentem i ma okolo 3%, Nowoczesna to jest tak skretyniale towarzystwo, ze w ogole spuszczam na to kurtyne milosierdzia. Oni zamiast sie jako jednoczyc, robic jakis wspolny front przeciw PiS, to sie kloca sami miedzy soba, kto jest "najprawdziwsza opozycja". PiS w tym czasie przejmuje kolejne instytucje, obsadza swoimi ludzmi spolki Skarbu Panstwa, Telewizje Publiczna - jednym slowem - okopuje sie. Zmienimy ordynacje wyborcza, tak potniemy okregi wyborcze, ze szybko nie oddamy wladzy. Teraz zblizaja sie wybory samorzadowe i bierzemy sejmiki wojewodzkie i wladze lokalna. Trzeba pogonic lokalne kliki. PiS nie ma w tej chwili z kim przegrac. A dodatkowo zaj***emy ich komisjami sledczymi. Amber Gold jest tylko na rozgrzewke. Pozniej beda nastepne.

Gość gość
gaajowy dziś Daj sobie spokoj kolego,szkoda twojego tlumaczenia,juz zaczyna swoje znane shatynowe gierki.Nie warto. x komunista który nieudolnie próbuje udowodnić że nie jest komuchem choć każdy jego tekst o tym świadczy :) wystarczy napisać coś na temat ZUS i już wychodzi z niego typowy komunista :)

Gość gość
a gdzie jest Iftar i Otulona? dwie wystawione??? :D:D:D

Przypomnę... x "W praktyce rzadko są świadczone usługi finansowe." x x Są świadczone przez przerwy od początku istnienia ZUSu. Jest inaczej? Konkrety poproszę. x x x i x x x Organizatorzy namawiają zwykle ich uczestników piramidy finansowej do werbowania kolejnych osób." x x Daj link do opisu takiej sytuacji, żeby organizatorzy ZUSu namawiali uczestników do werbowania nowych członków. x x x A jak odpowiesz na m te posty to pogadamy dalej...

Gość gość
Bruno Shatyn dziś i gdzie jest odpowiedź na postawione pytanie? masz problem z kojarzeniem? x x Patrz Bruno Shatyn dziś x Czy piramida finansowa ZUS jest dobrowolną instytucją którą można zwyczajnie ominąć czy raczej funkcjonuje na zasadach totalitarnego przymusu werbującego obywateli niejako automatycznie bez ich zgody?

Czy piramida finansowa ZUS jest dobrowolną instytucją którą można zwyczajnie ominąć czy raczej funkcjonuje na zasadach totalitarnego przymusu werbującego obywateli niejako automatycznie bez ich zgody? x x Patrz Bruno Shatyn dziś

Od stycznia o 6 pkt proc. - do poziomu 40 proc. - spadł odsetek zwolenników Komitetu Obrony Demokracji; poparcie dla władz wzrosło w tym czasie o 1 pkt proc. i wynosi obecnie 43 proc. - wynika z czerwcowego badania CBOS.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Czy piramida finansowa ZUS jest dobrowolną instytucją którą można zwyczajnie ominąć czy raczej funkcjonuje na zasadach totalitarnego przymusu werbującego obywateli niejako automatycznie bez ich zgody? x x Patrz Bruno Shatyn dziś x wstydzisz się odpowiedzieć na zadane pytanie komunisto? nie wiesz na czym polega wolność do decydowania zamiast wymuszania?

- Będziemy mieli poważny konflikt, na podstawie jakich przepisów Trybunał będzie orzekał o zgodności z konstytucją tej ustawy, którą właśnie się opracowuje - prognozował były pierwszy prezes Sądu Najwyższego w programie "Tomasz Lis.". Jak podkreślał prof. Strzembosz, w projekcie ustawy autorstwa PiS jest "kilka rzeczy ekstraordynaryjnych, wręcz śmiesznych". Były pierwszy prezes SN wyraził również swoje zaniepokojenie sytuacją w sądownictwie.

wstydzisz się odpowiedzieć na zadane pytanie komunisto? nie wiesz na czym polega wolność do decydowania zamiast wymuszania? x x Patrz Bruno Shatyn dziś

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Proces dobrowolności uczestnictwa w ZUSowskiej piramidzie został zlikwidowany na rzecz przymusowego werbowania kolejnych obywateli w systemie. Nie zarobisz legalnie pieniędzy bez przymusu odprowadzania haraczu na rzecz ZUS, czyli jakby nie było totalitarny przymus wyłudzania kasy na rzecz piramidy.

Z artykułu z marca 2014 roku... { Skoro rocznie państwo polskie dopłaca do ZUS-u około 80 mld zł, które jest równowartością 5 proc. PKB, oznacza to tyle, że „ukradzione” z funduszy emerytalnych 153 miliardy wystarczy na niecałe dwa lata. Nie na długo. Czy rząd w tym czasie pomyśli o jakiś prawdziwych reformach? Nie wierzę. Miał na to 6 lat. Tymczasem wielki kłopot zostawi swojemu następcy bo kolejnych pieniędzy z OFE już nie będzie. Co zrobią w tym czasie fundusze emerytalne? Jeśli nic nie „zrobią” teraz premierowi, nie wytoczą żadnego procesu itd., może oznaczać to, że doszło pomiędzy nimi a rządem do porozumienia, a kłopoty czekają następców Donalda Tuska. Teoria to spiskowa, ale kto wie.}

gość dziś x x Patrz Bruno Shatyn dziś x Dodam, że do czasu odpowiedzi na moje posty nie możesz spodziewac się innej mojej reakcji na to co bredzisz.

Skoro rocznie państwo polskie dopłaca do ZUS-u około 80 mld zł, które jest równowartością 5 proc. PKB, oznacza to tyle, że „ukradzione” z funduszy emerytalnych 153 miliardy wystarczy na niecałe dwa lata. Nie na długo. x x :D:D Te pieniądze z OFE to były tylko i wyłącznie papiery dłużne które zostały umorzone. A więc nie mogą starczyć na długo czy na krótko bo nie istnieją. Właśnie na takich durnotach (jaki zacytowałeś Myrevinie) które nie mają styczności z rzeczywistością bazuje różnego rodzaju matołki i matoły...

{ Te pieniądze z OFE to były tylko i wyłącznie papiery dłużne które zostały umorzone. } <<>> Sorry, masz niepełną wiedzę, około 1,8 mld było w gotówce. :classic_cool:

Sorry, masz nie pełną wiedzę, około 1,8 mld było w gotówce. x x Nic na ten temat nie wiem ale może dasz jakiś link do tej wiedzy? Ale nawet gdyby... To ten ok 1% całej sumy nie ma żadnego wpływu na sytuację opisaną w tym co zacytowałeś...:D

Gość gość
gość dziś kto tworzył KOD - starzy znajomi z długimi bokobrodami oczko.gif http://www.bibula.com/?p=85442 gość dziś wkleiłem coś - możesz się zapoznać pane mosiek z listą tfórcóff kolejnej żydowskiej oraganizacji w Polsce , czyli KODu > No to Mośku jestes u siebie w domu, a jakbyś nie wiedzial to poszukaj korzenie Agaty Kornhauser-Duda I co? Lepiej się poczułeś głupku. Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. :-D :-D:-D

Ciesz się że twoją metodą nie czepiłem się nie pisałem że kłamiesz i manipulujesz, oraz jesteś bidusiem bo napisałeś że były {wyłącznie papiery dłużne}. :classic_cool: Gdzieś czytałem artykuł o tym gdzie zginęło 19 mld z OFE. Tan dokładnie było opisane ile czego było, no i gdzie się podziały te pieniądze.

Ale... Jeśli posiadasz taką wiedze to po co zacytowałeś to co zacytowałeś w poście "Myrevin dziś " ???

Myrevin dziś Ciesz się że twoją metodą nie czepiłem się nie pisałem że kłamiesz i manipulujesz, oraz jesteś bidusiem bo napisałeś że były {wyłącznie papiery dłużne}. x x Nie ma się z czego cieszyć bo jak na razie twoje słowa to tylko twoje słowa a wielokrotnie złapałem cię na kłamstwach i braku wiedzy.

Nie można tutaj nic wkleić bez kombinacji, to mam to w nosie, google nie gryzą.