Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegimnazjalistka

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość niegimnazjalistka

Poznalam faceta okolo miesiac temu. Spotkalismy sie 3 razy a po tym napisal, ze ma bardzo duzo proacy i chyba nie bedzie w stanie sie widywac (cos takiego) Ja bylam zaskoczona bo w ogole przez sekunde nie zachowywal sie tak jakby nie chcial tego kontynuowac. Ale nie minal dzien i powiedzial mi co tak naprawde bylo przyczyna; nie wiedzial na czym stoi czy ja tylko chce byc jego znajoma czy czyms wiecej jako, ze ja nie rzucam sie na szyje po dwoch randkach.. Przeprosil i mowil, ze wiecej sie to nie powtorzy bo bardzo by chcial czegos wiecej. Sa dni kiedy nie wiem co on tam sobie mysli, jako, ze prawie nie pisze do mnie a sa dni gdy pisze caly dzien. I wtedy gdy nie pisze ja sobie znowu mysle, moze znowu sobie ubzdural cos w tej glowie, ale nie chce go wypytywac. Nie wiem czy powinnam wyluzowac czy po prostu zostawic to w diably zamiast myslec czy przypadkiem on nie wie czego chce. Co o tym myslicie ( zdaje sobie sprawe ze to dosc gimnazjalny problem )

Gość niegimnazjalistka
up

Gość gość
Pewnie jesteś rodzajem kobiety z cyklu "zimna ryba", bez inicjatywy, bez gestu w stronę faceta.

Gość gość
Pewnie zgrywasz księżniczkę a faceci nie lubią być jak psy które gonią i nie otrzymują nic w zamian. On sie zachował normalnie, po 3 spotkaniach nie widzi zainteresowania to odpuszcza a Ty sie zachowujesz nienormalnie bo nie wiesz czego chcesz, albo sie zastanawiasz co on myśli, spotykasz sie a nie chcesz aby sobie za dużo pomyślał itp.