Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poporodowe zapalenie tarczycy

Polecane posty

Gość gość

Hej czy któraś z was chorowala po ciąży na poporodowe zapalenie tarczycy? Ja zachorowalam po porodzie. Zastanawiam się czy tarczyca się ustabilizuje i czy nie będzie problemu z zajściem i donoszeniem kolejnej ciąży

Gość gość
Ja niestety nadal sie z PZT zmagam, najpierw do 3 miesiąca po porodzie nadczynność, pozniej gwałtownie wyniki sie zmienily w niedoczynnosc i z calkiej niezlej wagi utylam tak bardzo, ze jestem grubsza niz bylam w ciąży! Synuś ma prawie 7 miesięcy a ja nadal tyje, 27 mam wizyte u endo, zobaczymy co powie. Do tego niestety depresja

Gość gość
Hej tu autorka. Ja właśnie Nie tyje. Po porodzie Miałam dużą nadczynność. Potem nedoczynnosc tsh na górnej granicy niedoczynności. W końcu poszłam do lekarza po leki bo zaczęła mnie potwornie boleć szyja w okolicy węzłów chłonnych i glowa najczęściej w nocy . Tatczyca niepowoekszoba bez guzów za to są w niej ogniska zapalne. Dostałam euthyrox najniższa dawkę raz dziennie i czuję się dużo lepiej. Aktualnie córka ma 11 miesięcy i moja waga stoi w miejscu. Więc zastanawiam się jak to będzie dalej