Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PERFUMY INTENSE HUGO BOSS

Polecane posty

Gość gość
S/P/I/E/R/D/A/L/A/J Z TYM ŚMIERDZIUCHEM!!

Gość gość
JESZCZE JAK SOKA NACIAGA Z PRZESYŁKĄ, WON STĄD!

Gość gość
zapraszam na swoja aukcje.

Gość gość
Co do przesylki topare dni temu wysylalam perfumy mnneijsze niż te i zapalacilam na poczcie polskiej 17zl. A suko to powiedz sobie np. do samej siebie bo widać po stylu wypowiedzi, ze takie słownictwo jest ci najbliższe.

Gość gość
Bardzo ladne perfumy wiem bo mialam je daaawno. Teraz jak je zobaczyłam to mi się przypomniały. Pamietam, ze chłopak mi kupil... jakies 15 lat temu :)

Gość gość
Tez potwierdzam ze sa przepiękne ale drogie jak cholera ;)

Gość gość
Drogie bo porządne a nie jakies podróby. Naprawde , zaręczam zapach jest bardzo trwaly. 🌼

Gość gość
chociaż i tak sprzedaje dużo taniej niż kupiłam :(

Gość gość
Autorko nie tutaj kochana. Ja kiedyś napisałam ze mam soir de lune i chce się pozbyć bo to nie mój zapach itp. Zostałam zwyzywana od naciagaczek oszustek i wiesniaczek co w życiu nie widziały oryginalnych perfum no to nie możliwe żebym tanio chciała takie perfumy sprzedać. A ja reaguje na silne zapachy po prostu źle. I sprzedałam w końcu kobietka kupiła tanio naprawdę duuuzo poniżej wartości wiec skorzystała jeszcze mi maila z podziękowaniem wysłała. Ale powodzenia :)

Gość gość
20.45 wiesz jedne już sprzedałam pewnej milej dziewczynie z tego forum, wiec licze ze te tez sprzedam. :) Jestem zdania, ze kafeterianki z tego dzialu znaja się na jakości wiec pewnie ze sprzedaż tych tez nie będzie problemów. No coz używane perfumy od razu traca na cenie :( co zrobić.

Gość gość
kafeterianki z tego dzialu znaja się na jakosci :D rozbawilas mnie :D dla nich to najlepsza jest "perfuma" z kiosku :D

Gość gość
podnoszę 🌼

Gość gość
🌼

Gość gość
👄

Gość gość mysia_
Fajny perfum :) Zaluje, ze nie mam teraz kasy bo bym je kupila po takiej cenie.

Gość gość
perfum? boszsze widać kto tu siedzi :P

Gość gość
A ja wole kupic w perfumerii niz na allegro

Gość gość
Buahahaha ona sprzedaje polowe flakona buahahaha

Gość gość
tu autorka, w opisie jest zaznaczone, ze to sa używane perfumy. Nie wiem w czym jest problem? Jest większe pol flakona tak naprawdę :) Ale perfumy sa pierwsza klasa, oryginalne i kupione w renomowanej perfumerii w Dublinie. Poza tym przeczytajcie sobie opis jaki zamiescilam o tych perfumach lub komentarze np. na stronie Douglasa, wtedy zrozumiecie o czym pisze. :)

Gość gość
Gdyby byly takie cudne to bys juz je sprzedała

Gość gość
Autorko, potwierdzam ze te perfumy sa piękne jednak wybij sobie z glowy, ze kobiety które tu siedza będą w stanie wysuplac kase na te perfumy. :( Po prostu je na to nie stać.

Gość gość
15.04 poczekaj, poczekaj :) sprzedam na pewno tak jak te poprzednie :) Kupila je dziewczyna która w ta sobote bierze slub i wlasnie an ta okazje je kupila :) jeżeli to czyta to serdecznie pozdrawiam :) 14.54, to tak jak ja :) również perfumy kupuje wyłącznie w dobrych renomowanych perfumeriach i przeważnie za duże pieniądze. Bo to daje mi pewność , ze perfumy sa oryginalne z nie podrabiane. Dlatego polecam te perfumy które wystawiłam bo sa j/w :)

Gość gość
Patrze na zdjecie i widze w tle cos dziwnego jakby cos wisiało

Gość gość
15.16 :D tj pościel która wietrzyla się wtedy w ogrodzie. Zdjecie robiłam na parapecie aby ladnie wyszlo w swietle dziennym bo robiłam je smartfonem. :)

Gość gość
FLAKONUUUU aż boli jak się czyta takie nieuki... Pomijam fakt "perfuma"..Tak jak połowa Polski mówi "tortA"-nauczcie się analfabetki że po polsku poprawnie mówimy "perfumy,flakonu czy tortUUU"

Gość gość
To ty autorko pościel na zewnątrz wynosisz :D o jezzzuu skad się biora tacy ludzie :( wiesz ile jest alergenów i zarazkow na zewnątrz. :O

Gość gość
Ja jak slysze slowo perfum to az mna wstrząsa. Ale czego się można spodziewać po kafeteriankach.

Gość gość
No co... nie boje się alergenów ani zarazkow ;) Ale lubie dobrze wywietrzona pościel. :)

Gość gość kosteczkal
Nastepna która się boi zarazkow :O przecież jeśli pościel wietrzy się caly dzień to promienie UV zabijają wszystkie roztocza. Tj bardzo zdrowe i ja tez wynoszę pościel na balkon, potem tak ladnie pachnie .