Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On 43 lata, ja lat 17 co sądzicie czy mamy szansę

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego że na sex mnie nie naciągął. Mówił że nie chce mnie zranić, pytał się czy na pewno jestem gotowa. Nie ściemniał, szanuje mnie. Sama wręcz nalegałam aby mu się oddać. Mówi że jestem jego "soulmate" i że mnie kocha. I że poczeka ile trzeba będzie. Czuję że go kocham. Może się to udać?

Gość gość
marne prowo bladz

Gość gość
Co ten temat ma do działu Ciąża, poród...?

Gość gość
Pewnie ze może wam się udać.Znam małżeństwo z podobna różnica wieku.tylko wiesz teraz po kilkunastu latach ona jest młoda on dziadek.Jak idą z małymi dziećmi na spacer wszyscy myślą ze to tatuś z córką i wnukami.Jemu dobrze jej zaczął ciążyć związek z dziadziusiem.

Gość gość
słabe, -1/10

Gość gość
Jestem w takim związku na odległość i się też troszkę obawiam , bo rodzina to nie akceptuje , ale się kochamy i myślę , że damy rade . Co do seksu ja chce i on też

Gość gość
W sumie moglby cie adoptowac. Wtedy szanse widze.

Gość gość
Ważne jest jedno. Musisz uważać i być świadoma wszystkiego, nie możesz dać się omamić, bo wtedy on będzie mógł Tobą manipulować, niestety starsi mężczyźni często tak robią i z czasem stają sie zaborczy. Jednak jeśli będziesz w tej miłość rozsądna i ostrożna, a on okaże się wporzadku to pewnie, że macie szanse :)

Gość gość
prowo :P ale takie chwyty często stosują sutenerzy ...uzależnienie panny od siebie a potem .:O