Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Leffinka

Wstydzę się mojego domu, poradzcie coś

Polecane posty

Hej dziewczyny mam taki problem, mam 19 lat i jeszcze się uczę, mieszkam z rodzicami w domu mam swój pokój wszystko, ale stan tego domu mnie przeraża, dom jest sprzed wojny, strasznie się go wstydzę, mój pokój jest taki malutki, każda ściana jest inna, w dodatku na jednej są stare panele, a pozostałe są brudne, stare tapety, nierówno poprzyklejane.. okna są stare, drewniane.. drzwi malowane na różne kolory stare nie pasujące do niczego nie mam telewizora . W domu nie ma łazienki. Wstydzę się tego wszystkiego przed moim chłopakiem co prawda odwiedza mnie ale tylko w pokoju rodziców bo tam jest w miarę ładnie i czysto, mówiłam mu o tym jak jest, ale on mówi że mu to nie przeszkadza, że mnie kocha a nie to jak mieszkam.. No ale wiadomo, krępuje mnie to że mam tak brzydko w moim pokoju, chciałabym żeby odwiedzał mnie częściej, no ale co my będzie robić na co się patrzeć na te ściany? ;( , nie starć mnie na remont, nie wiem co zrobić w tej sytuacji. Zazdroszczę wszystkim którzy mają ładne mieszkania. Jak myślicie co mogę zrobić żeby trochę coś zmienić coo dodać żeby zaczęło to wyglądać przyzwoicie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować