Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadroscPo30

Mądrość po grubej 30...

Polecane posty

Gość gość
Czyli wyglądasz niedojrzale i jak rozumiem to przeszkadza Ci w kontaktach z kobietami. Traktują Cię bardziej jak chłopca a nie jak mężczyznę. Jeśli tak, to w Twoim życiu pojawiają się i niedojrzałe kobiety.

Gość gość
Anorektyk :-x

Gość gość
Odpuść sobie puszyste bo sie w ogóle do talerza nie dopchasz.

Gość MadroscPo30
makaronzserem - najpierw mówisz, że wygląd nie ma znaczenia, a potem, że jestem za chudy ;P Nie żebym poczuł się urażony - pisałem, że jestem bardzo szczupły, ale logika to u ciebie szwankuje kolego/koleżanko ;)

Gość gość
Atrakcyjność mężczyzny to nie klata lecz klasa. Jedna litera a wszystko zmienia. Mądrość po "cienkiej"40.

Gość MadroscPo30
Właśnie ktoś tu napisał, że mam "niedojrzały" wygląd. Niewiele na to mogę poradzić - taka cera, takie geny, nawet zarost mi nie pomaga.

Gość MadroscPo30
Mądrość po "cienkiej" 40 - tak tylko gadacie. Miałem tak już wiele razy, że kobieta zainteresowana moją osobą (poznawana przez internet) rezygnowała jak zobaczyła, jak wyglądam.

Gość gość
Nie wiem czy dobrze rozumiem, Ty nie byłeś w żadnym związku. Kobiety po spojrzeniu na Ciebie odchodzą?rezygnują z rozmowy z Tobą? nie chcą kolejnego spotkania? Mądrość po "cienkiej" 40

Gość gość
Ło matko, Ty serio szukasz bab po internetach? o_O A real?

Gość MadroscPo30
Byłem w związku 3 razy. Pierwszy związek to takie dziecinne podrygi, mimo że mieliśmy po 25 lat, ale zarówno ona, jak i ja byliśmy niedojrzali. Z drugą dziewczyną byłem w związku bo była dość fajna, ale nie trafiała w mój typ urody (nie była szczupła), niestety była dewotką (a ja ateista) i miała zahamowania w seksie, potrzebuję partnerki z temperamentem, bo sam mam duży, były jeszcze inne przyczyny. Trzecia trafiała w mój typ - bardzo ładna twarz i szczupła, 9/10, gdyby miała jeszcze z 10 cm wzrostu więcej to ideał, ale i tak ocena 9/10 to super ocena, ale niestety przyczyny obiektywne (o których nie będę tutaj pisał) uniemożliwiły nam stworzenie trwałego związku. No i też po 3 latach jej się zakochanie wyczerpało i znudziło. Nie pomogła też duża odległość między nami (spotykaliśmy się w weekendy).

Gość MadroscPo30
A gdzie w realu szukać po 30 dziewczyny? Ja nie jestem za bardzo towarzyski, zresztą imprez w towarzystwie po 30 jest mało - ludzie mają już rodziny, część ma dzieci i na nie poświęcają czas, a nie na znajomych. Nie chodzę do klubów, nie tańczę, puby to też nie mój klimat. A "zaczepianie" dziewczyn w autobusie/na ulicy słabo działa - do tego chyba naprawdę trzeba być przystojnym, żeby udało się kogoś zainteresować. No i nie zauważyłem, żeby faceci często to robili. Mówię - po 30-tce to już jest inna rozmowa, to nie jest czas na poznawanie "miłości życia", to już jest trochę za późno, ludzie są mniej spontaniczni, bardziej wyważeni, rzadko idą na żywioł...

Gość gość
Mądrość po grubej 30... co ty piszesz!!!! miłość życia można spotkać w każdym wieku, w każdym miejscu. Wiem co piszę przecież jestem po cienkiej 40.

Gość MadroscPo30
"Po cienkiej 30" - a Ty ile miałaś związków? Masz dzieci? Tak z czystej ciekawości pytam. Ja nie mam. I jakoś też tutaj widzę problem - nie postrzegam jako wady tego, że kobieta miałaby jakiś związek za sobą (i rozwód), ale niestety kobiety z dzieckiem nie chciałbym poznać - jakoś tego sobie nie wyobrażam.

Gość gość
MadroscPo30 .... a widzisz i sam zdiagnozowałeś swoją "chorobę" Miałam 2 poważne związki i mam dziecko pełnoletnie. Dla żadnego z moich partnerów ( nieojców ) dziecko nie było problemem. Żaden z moich związków nie zakończył się ze względu na dziecko. Może masz złe założenie, spróbuj i wtedy będziesz wiedział czy to dla Ciebie czy nie. Mądrość po "cienkiej" 40

Gość MadroscPo30
Niby jak zdiagnozowałem? Nigdy nie trafiłem zainteresowanej kobiety, która miałaby dziecko, więc rozważam to czysto hipotetycznie. Zwykle problem jest taki, że kobiety, które już mają dziecko z eks, nie chcą mieć następnego z "nowym" partnerem...

Gość gość
" niestety kobiety z dzieckiem nie chciałbym poznać" tak napisałeś i ja to dosłownie zrozumiałam. Poza tym po grubej 30 często to nie kobieta decyduje o braku dziecka. A poza tym dlaczego twierdzisz, że jeśli dziewczyna ma już dziecko z z nowym partnerem nie będzie chciała. Mądrość po "cienkiej" 40

Gość MadroscPo30
"często to nie kobieta decyduje o braku dziecka" - a kto? :) Bardzo często kobiety, które już mają dziecko/dziec***iszą, że są "macierzyńsko spełnione" i szukają tylko partnera, ale nowej rodziny nie będą chciały założyć...

Gość MadroscPo30
Wiesz, jeszcze jedna rzecz - pełnoletnie dziecko to też już jest zupełnie inna rozmowa ;) Dla mnie też nie byłoby problemem...

Gość gość
Natura, jeśli jest łaskawa i dziewczyna zajdzie w ciąże to po grubej 30 szybko ją straci ( co oczywiście nie jest zasada). A po drugie bardzo trudno dziś nie tylko 35 latkom i zajść a jeszcze trudniej utrzymać ciąże. Mądrość po "cienkiej" 40

Gość MadroscPo30
Aaa, w tym aspekcie rozumiane. Bo wpierw myślałem, że kobieta zachodzi w ciążę, bo ją facet "zmusza". Ale to raczej kobiety mają parcie na dzieci, faceci znacznie mniej ;) Widzisz jak się komplikuje to życie po "grubej" 30 ;) Najlepszy wiek to 25, jeśli się spotka właściwą osobę. A Ty jak wyglądasz? ;) Jesteś ładna? Masz ładną figurę? Jaki wzrost? Blondynka czy brunetka? A może inny kolor włosów?

Gość gość
Po czterdziestce będzie łatwiej. Ja należę do tej grupy kobiet za którymi mężczyźni oglądają się i nie wstydzę się o tym pisać-mówić. Jestem NIECO starsza od Ciebie.No i dziś jestem blondynką a intelektualne nie mam nic wspólnego z przysłowiowymi blondami.

Gość MadroscPo30
No to jak jesteś atrakcyjna, to na pewno też patrzysz na wygląd. Przecież to działa jak wolny rynek - skoro kobieta jest atrakcyjna, to będzie się spotykała z atrakcyjniejszym facetem niż z takim, który ma jakieś defekty w swoim wyglądzie, jak np. ja (niedowaga, w skrócie mówiąc).

Gość gość
Pisałam już wcześniej, dla mnie człowiek to nie pomidor. Wygląd zewnętrzy raczej schludność i czystość to takie abc nie podlega dyskusji. Generalnie staram się zadawać z ludźmi którzy nie ciągną mnie w dół.

Gość MadroscPo30
Ja w dół nie ciągnę, mam naprawdę dużo pasji. Myślę, że mój "chłopięcy" wygląd wszystko psuje. Kobieta nie potrzebuje przystojnego faceta, tylko interesującego, ale wyglądającego jak mężczyzna, a nie jak "chłopiec". Niestety bardzo mało jest takich, które gustują w chłopięcym typie i jednocześnie są ładne i szczupłe ;)... Taka była moja eks, ale niestety nam nie wyszło.

Gość gość
A jakie masz zainteresowania. Czym się zawodowo zajmujesz?

Gość MadroscPo30
Wycieczki (piesze, rowerowe, górskie, samochodowe - wszystko dosłownie, również długie dystanse), ze sportów to jeszcze pływanie, kiedyś squash, ale już dawno nie grałem (nie mam też z kim), fotografia (dość ambitnie - sporo mam sprzętu i dużo czytam na ten temat i się uczę), muzyka (sam gram i to na kilku instrumentach, amatorsko oczywiście, przesłuchałem bardzo dużo i różnej muzyki w swoim życiu i wciąż słucham), książki (ale nie takie zwykłe "z fabułą", tylko poważniejsze rzeczy, typu filozofia, z lżejszych to tematyka podróżnicza jest ok), nauka, polityka (sporo czytam też o tym). Myślę, że ciekawa ze mnie osoba, co tu dużo mówić ;)

Gość gość
ale o czym wy mu trujecie? kompletnie nie w tą stronę. autorze - pisałeś że uwielbiasz kobiecie dawać rozkosz i tu jest problem, Ty kobiety traktujesz za dobrze (z tym stwierdzeniem się może już spotkałeś), powinieneś być egoistą. i nie bądź taki leniwy - na siłkę masz bez wymówek, 5 razy w tygodniu!

Gość MadroscPo30
Z tą rozkoszą to sprawa jest prosta - kobieta ma sfery erogenne w wielu miejscach na ciele, nie wiem jak jest z facetami, ale u mnie one są zlokalizowane w jednym miejscu ;) No i wydaje mi się, że każdy prawdziwy facet (z charakteru) czuje się najbardziej spełniony, jak daje rozkosz partnerce (która mu się dodatkowo bardzo podoba). Ale to czat uczuciowy, a nie erotyczny, więc nie będę może rozwijał tematu ;)

Gość gość
MadroscPo30 dziś Faktycznie masz wiele i różnorodne zainteresowania. Więc masz o czym rozmawiać nawet jak trafisz na małomówną dziewczynę. A zawodowo co robisz?