Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak który mi się podoba dał mi do zrozumienia

Polecane posty

Gość gość

że jestem dla niego za spokojna i teraz się dołuję :(

Gość gość
Nie dołuj się :) Ja tam wole spokojne dziewczyny,a nie takie, które wrzeszczą popisują się na każdym kroku:)

Gość gość
Przykro mi, bo mnie na nim mocno zależy, a on interesuje się tylko tymi przebojowymi i wygadanymi... Nie chcę się narzucać, po prostu smutno mi, że nie odpowiadam mu taka, jaka jestem :(

Gość Lorenzo01
Nie ma co się smucić tylko pracować nad sobą. Nikt jeszcze nie stał się lepszym sobą od użalania. Może zacząć od sportu/siłowni ? - A to, że jesteś spokojna nie ma żadnego znaczenia, choć dla fajnych facetów może być trochę aseksualne. Każdy marzy o dobrym sexie, a ciężko go sobie wyobrażać z cichą myszką.

Gość gość
To, że dziewczyna ma spokojny charakter wcale nie musi oznaczać że seks z nią będzie nudny.

Gość gość
Ja nie jestem szarą myszką, tylko introwertyczką, to po pierwsze, a po drugie skąd wiesz, że spokojne osoby są kiepskie w łóżku? Ja np. mam bardzo bogatą wyobraźnię, jeśli chodzi o te sprawy, trzeba mnie tylko poznać a nie osądzać na jakichś idiotycznych pozorów.

Gość gość
Lorenzo dawno nie widziałem tak ograniczonego człowieka. Nawet nie wiesz jak potrafią zaskoczyć takie grzeczne panienki. Miałem taką i kopara opadała a te wszystkie rozkrzyczane dziewuchy to strasznie przewidywalne były.

Gość Lorenzo01
Ja p*****le ale wy pieprzycie farmazony. Co to ma za znaczenie jaka jesteś bo bliższym poznaniu ? Powiedz mi ? Co to ma za znaczenie ? Nie poznał Cie bliżej i koniec. Ocenił Cie pobieżnie i tyle, może nie podobasz jemu się z innych względów niż ten który wymieniłaś i tylko tak powiedział, żeby najmniej bolało. Akurat założę się o każde pieniądze, że mam dużo większe doświadczenie od was. Do ostatniego wpisu. Ograniczony to jesteś Ty, bo a) nie potrafisz czytać ze zrozumieniem b) nie nawiązałeś nic do tematu. Powiedz mi co ma w tym momencie za znaczenie Twoje własne doświadczenie? Jasne, że k***a cicha dziewczyna może być dobra w łóżku i na odwrót. Ale co to ma znaczenie ? Akurat ten facet takiej nie chciał i być może nie widział jej jako obiekt seksualny.

Gość Lorenzo01
Poza tym ciche dziewczyny sprawiają czasem wrażenie aseksualnych. Zaznaczam SPRAWIAJĄ WRAŻENIE. A ty p********z o tym, że nie wiem o tym jakie ona mogą być dobre w łóżku. Czytaj ze zrozumiem proszę, a potem komentuj. Typowa kafeteria.

Gość gość
Ja tez mysle, ze to wymowka, nie chcial cie urazic I calkiem dobrze mu wyszlo. To nie to, I tyle.

Gość cicha myszka
" Każdy marzy o dobrym sexie, a ciężko go sobie wyobrażać z cichą myszką." Dobre... ;)

Gość gość
Powiedział Ci ze jesteś spokojna bo nie chciał powiedzieć Ci w oczy ze jesteś nudna. Ot i cała tajemnica.

Gość gość
Facet to wzrokowiec!Poprostu mu się nie podobasz i Cię spławił dziewczyno.Proste.