Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Michał121212 dziś Wygląd i wszystko jasne. Faceci... :D

Gość gość
Michał121212 dziś Sprawdzam, co z tego będzie, serio. Może jestem jakaś dziwna, ale np. mój facet nie jest jakoś specjalnie przystojny, powiedziałabym, że jest przeciętny, ale nadrabia tym, że nie zamyka się w jednym zainteresowaniu i temacie i jest o czym rozmawiać.

Gość gość
Ale jakoś michałchałowi lata lecą a on ciągle sam .

Gość gość
Michał121212 dziś Ale stwierdziłeś, że wygląd przeważa. Zatem, lepsza będzie ładniejsza, niż ta, która nie jest ideałem, ale np. wykonuje taką robotę dla ludzi, jak Kotan swego czasu?

13:28 wygląd to zaproszenie do poznania charakteru. Jak laska jest 9/10 a jest lewaczką sodomitką, która pije pali i ćpa to ja nie chce mieć z nią nic wspólnego.

Gość gość
Do 13:28 ale ty masz prawie trzydziestkę(kto wie czy już trzydziestki nie przekroczyłeś)i chcesz dziewczynę po dwudziestce przecież jesteś za stary a po za tym jak do tej pory nie znalazłeś żadnej dziewczyny to już jej nie znajdziesz .

Gość gość
Michał121212 dziś A jeśli jest 5/10, lub 6/10, ale spełnia się w pomocy odrzuconym i jej autorytetem jest np. Kotan?

Gość dziewczyna_5675_t5xer
haha, nie ma? są mam 30 lat i chcę takiego chłopaka jak ja

a co to jest kotan? jak mi się nie podoba z wyglądu to też odpada, wygląd i charakter muszą się mi zgadzać.

Gość gość
Przecież ty michałchał cały czas siedzisz na cafe więc kiedy masz czas na te fotomodelki a do tego jesteś niski a fotomodelki zawsze są wysokie nie mogą mieć do 165cm

Gość gość
A gdzie te twoje niedziewice ? bo ja zadnej nie znam ,a szukam takiej juz dlugo :(

Gość gość
Tyle, tylko że michałchał mówiłeś że masz 29lat rok temu .

13:39 nie jestem niski, tylko średniego wzrostu. Po drugie kobiety są różne i czasem wolą faceta swojego wzrostu i co? A nawet nie raz chcą niższych, a jesteś w stanie uwierzyć to, że nawet lubią z brzuszkiem?

Gość gość
Michał121212 dziś Kotański, wiesz, ten terapeuta.

Gość gość
Michał121212 dziś Tak, ten. Moim zdaniem, to postać godna brania przykładu.

A moim zdaniem postacią godną brania przykładu jest Darwin, a jak ktoś jest głupi i popełnia samobójstwo za pomocą narkotyków to jego problem. :) Ale jak chcesz to się wzoruj na nim i pomagaj ćpunom, ALE Z WŁASNEJ KIESZENI, bo ja nie dam na nich ani grosza, ;)

Gość gość
Michcłchał nie dosyć że mały to jeszcze gruby i, fotomodelki się za nim uganiają ciekawe kiedy jak on cały dzień na kafe siedzi.

Gość gość
Tak gruby i mały cha cha cha

Gość gość
Michał, na tym forum siedzi regularnie kilku prawiczków, którzy nawet jeśli cię popierają, to i tak nie wyjdą z domu na dłużej, niż godzinę, by twoje bzdurne teorie głosić. Twoja krucjata nie ma sensu. Ludzie mają popęd i nikt tego popędu nie będzie ograniczał ze względu na jednego malutkiego kmiotka na forum dla prawików.

Gość dziewczyna_5675_t5xer
Ludzie są beznadziejni....

Gość gość
Michał121212 dziś To trochę bardziej skomplikowane zagadnienie, ale nie musisz się ze mną zgadzać, rzecz jasna. Ja po prostu wierzę, że każdy jest w stanie się podnieść, choćby był na dnie. Chyba mam za dobre serce, bo ludzie ze swej natury, to niewdzięczne istoty. Tymczasem idę, mam parę spraw do załatwienia, wątek trochę zboczył z głównego tematu. Miłego dnia życzę.