Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynaSolak

ale sie wku.. moja kolezanka JESSICA dostala prace w kancelarii a ja nie

Polecane posty

Gość MartynaSolak

obie jestesmy na III roku prawa i wszyscy sie cicho smieja z niej ze z takim imieniem to uslugi moze swiadczyc ale nie prawnicze. Myslalam ze padne jak ja zobaczylam na rozmowie kwalifikacyjnej do jednej z kancelarii, do ktorej tez probowalam sie dostac. No i dostala robote a ja nie.....najgorsze ze szefowa to starsza kobieta, bardzo konserwatywna, wiec raczej nie dostala roboty za wiadome... :| powiedzcie mi jak to mozliwe, ze z tym imieniem dostanie sie robote w renomowanej kancelarii adwokackiej...

Gość gość
widocznie szefowa wyczula ze zawistna zdzi.ra z ciebie

Gość gość
Jessica to po polsku Joanna. Widocznie ta zatrudniająca to tym wiedziała. ;-)

Gość gość
lol, a to Jessica nie moze byc dobrym prawnikiem? widocznie dziewczyna ma lepszą wiedzę od ciebie, większą charyzmę i pewność siebie. I nie jest tak zawistna

Gość gość
Widocznie pracę dostaje się za to, co się ma w głowie.

Gość gość
za duzo na kafe przebywasz, tylko tutaj ludzie twierdza ze jak ktos ma na imie Jessica, Nikola albo Vanessa to nigdzie nie znajdzie roboty, no chyba ze w agencji ;)

Gość MariIena
Ale prowo :D Autorka Jessica (lub mama jakiejś Jessici) założyła taki temat, by udowadniać, że to imię to nie patologia. A pelikany łapią, oj łapią .... Temat był napisany w taki sposób, byście udzielały dokładnie takich odpowiedzi

Gość vitosrito
Współczuję Ci...ja bym się załamała, straszny wstyd, zwłaszcza jeśli masz normalnie na imię.

Gość gość
Sama znam prokurator Angelinę i lekarza Nikolę (w Wawie - ginekolog), więc mnie to jakoś nie dziwi ;)