Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile zapłacić za mycie okien?

Polecane posty

Gość gość

Mam do umycia parę okien w domku letnim, niestety nie mam czasu. Znalazłam dziewczynę która zgodziła się umyć te okna, ale wydaje mi się że dużo chce 40 zł od okna. Fakt okna są stare, trzeba je rozkręcać i są drewniane. Ile kosztuje takie mycie okien?

Gość gość
nic nie powinno kosztować - przecież prace domowe to nie jest żadna praca - tak twierdzi przecież większość Polaków

To zależy od tego, czy okna są duże. Jeżeli tak, to myślę, że podała dosyć atrakcyjną cenę, bo skoro je trzeba rozkręcać, to jest dwa razy więcej pracy niż z okami zespolonymi. Mnie osobiście cena wydaje się dosyć atrakcyjna, bo mnie za umycie jednego okna w domu zespolonego PCV powiedziano ostatnio 50 zł :)

To normalna cena zobacz na ceny firm sprzątających.Za umycie małych okien ceny zaczynają się od 20 zł... Dwuskrzydłowe lub stare rozkręcane droższe. Nie rozumiem ludzi którzy zatrudniają innych do sprzątania swoich brudów i jeszcze mają pretensje, że ktoś chce za to pieniądze. Nie stać Cię to.umyj sama.Sprzątanie to ciężka praca.

Gość gość
albo ewentualnie zatrudnij do sprzątania darmowe krasnoludki - w Polsce matkom które wychowują małe dzieci zawsze krasnoludki w domach sprzątają, piorą, prasują, gotują i przynoszą zakupy!

Gość gość
odezwały się sfrustrowane mamuśki

Gość gość
Autorko uważam że dostałaś dobrą cenę

Gość gość
przy takich oknach jest mnóstwo pracy, to uczciwa cena

a nie lepiej samemu umyć okna, czy przy myciu okien jest aż taki problem. Przecież wystarczy zaopatrzyć sie w dobry sprzęt do mycia okien np taki http://leifheitsklep.pl/tydzien-okien-zestaw-do-mycia-okien-szyb-i-lazienek-p45921.html i odpowiednie środki chemiczne i tyle. Trochę wysiłku a jaka satysfakcja. A i nie trzeba myć okien co tydzień czy raz w miesiącu można umyć raz na kwartał i tyle . A pieniądze które mieliśmy zapłacić komuś wydać na własne przyjemności :)

Gość rika23
Może zleć to zadanie za pośrednictwem strony: https://wulu.pl , gdzie osoby wrzucają pracę i oferty same wpływają do ciebie. Nikt za darmo tego nie zrobi ale wiele osób zrobi to moim zdaniem ciut taniej.

Gość gość

Wszystkim osobom z Warszawy i okolic, które rozglądają się za sprawdzoną niedrogą firmą zajmującą się myciem okien polecam www.facetoddywanow.pl Sam korzystałem z ich usług i wiem że można na nich w pełni polegać.