Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i rozpoczął się sezon wielorybów nad Bałtykiem.

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka. Nie rzucajcie sie tak, spaślaki:D nie mam 22 lat tylko 33, czteroletnie dziecko i 160 cm 48 kg, więc nie chrzańcie, że po trzydziestce i po ciązy kobieta z automatu jest gruba. Nigdzie nie napisałam, ze sprawia mi radość gdy faceci sie gapią, to już wasze domysły. Doczytajcie dobrze:D:D mam meża, który mnie uwielbia i to mi w zupełności wystarcza. Wyżyjcie się jeszcze na mnie, pozwalam hahahaaaaa

Gość gość
Po raz drugi zapytam, czemu autorko czerpiesz przyjemność z obrażania innych ludzi?

Gość gość
Możesz być nawet Miss Universe, ale nigdy urodą nie nadrobisz paskudnego charakteru 🖐️

Gość gość
Autorka to bardzo pusta kobieta , wspolczuje dzieciom takiej matki. J mam bardzo piekne, zgrabne kolezanki i zadna nie wysmiewa innych ludzi. Tylko pustaki zajmuja sie takimi sprawami. Ja jestem bardzo szczupla i mam sylwetke kolumna, al nigdy tez nie obgaduje innych , bo nie wiem jaka maja sytuacje zyciowa i po dwa jestem wyksztalcona , kulturalna osoba.

Gość gość
A mnie nad morzem nie przeszkadzają wieloryby tak jak te p**********e parawany... Kilometry trzeba nadrabiac żeby zamoczyc nogi, a taka rodzinka cebulakow wydziela dla siebie 20m2 plaży i samiec alfa broni go jak Leonidas Termopile. Zza tych parawanow nawet grubasow nie widać :/

Gość gość
samiec alfa broni go jak Leonidas Termopile. x U made my day :D

Gość gość
Wielka mi laska-autorka..Majac 32lata i rodzac 1dziecko to ty powinnas byc Ewa Chodakowska a nie jeczysz tu jaka ty piekna i szczupla...Wielki mi wyczyn.Urodz trojke to pogadamy:)

Gość gość
Gość 18:51 grunt to pogoda ducha :D

Gość gość
Tak tak bo przeciez kazdy facet wyglada jak model. 67% facetow w Polce ma nadwage ale wy jak.zwykle czepiacie kobiet.

Gość gość
Gorsze od grubych kobiet są grube dzieci. Biegają, trzęsie im się ten tłuszcz, gęba uj****a czekoladą, marudzą, beczą, zęby zgnite.. Skręca mnie jak widzę te zwały tłuszczu u 7-8 latka.

Gość gość
Ja większość mojego życia byłam chudym wieszakiem - bikini na szkielecie nie wyglada dobrze, nie lubiłam sie rozbierać na płazy. W dojrzałym wieku przytyłam - wielorybem nie jestem, ale raczej okrągła foczka - i teraz na płazy pokazuje sie bez kompleksów. Chudym wieszakiem współczuje. Chudym, zadufanym w sobie - jeszcze bardziej :-)

Gość gość
18:53 a kto ci kazał urodzić trzy bachory? Każdy ma tyle dzieci ile chce więc do kogo masz pretensje? Znam kobietę, matkę piątki dzieci i figura super, więc twoje zwały tłuszczu po trójce dzieci, to twoje zaniedbanie. Zamknij ryj, lodówka na kłódkę i rusz zad zamiast żreć jak wieprz

Gość gość
gość dziś Ja większość mojego życia byłam chudym wieszakiem - bikini na szkielecie nie wyglada dobrze, nie lubiłam sie rozbierać na płazy. W dojrzałym wieku przytyłam - wielorybem nie jestem, ale raczej okrągła foczka - i teraz na płazy pokazuje sie bez kompleksów. Chudym wieszakiem współczuje. Chudym, zadufanym w sobie - jeszcze bardziej usmiech.gif xxxxxxxxxxxxx Okrągła foczka i wszystko jasne:O pissdy już pewnie nie widzisz przez ulane brzuszysko. Spasłaś się, tuczniku i nienawidzisz szczupłych, nazywając ich tucznikami. I jeśli myślisz, ze ktos ci uwierzy, że bikini wygląda lepiej na grubasie, to musisz miec ostro zryty beret. A może już sama w to uwierzyłaś?

Gość gość
ja waże 41 kg przy wzroście 166cm i się cieszę, że jestem wieszakiem, wolę to. niż być wielorybem bo mnie obrzydzają, Zresztą dla mnie każdy kto waży powyżej 50 kg to już nadwaga,

Gość gość
Ale o prawda, ze na plazy coraz więcej calych rodzinek plus size. Leza za parawanami, wszyscy otyli, zra pol dnia. Ja nie jestem chuda, mam normalne ciało i wlasnie cala taka rodzinka patrzyla się na mnie jak na okaz z zoo, gdy bawiłam się z corka w wodzie.

o kurfa, jaki ból grubych dupsk i lewacki hejt: ueeee nie interesuj się nami, mamy prawo gwałcić dupami:O ludzie:) schudnijcie:) nie gwałćcie rzeczywistości, że wszystko jest w porządku, bo nie jest

Ja nie jestem chuda, mam normalne ciało i wlasnie cala taka rodzinka patrzyla się na mnie jak na okaz z zoo, gdy bawiłam się z corka w wodzie. x pewnie chcieli Was wpiertolić, dla mnie to creepypasta:(

Gość gość
Dokładnie. Gdy wygłupiam się z synkiem lub mężem,to widzę gapiących się grubasów. Wówczas jest starcie wzrokowe i odpuszczają, ale co jakis czas kątem oka łypią na nas szczupłych:D co za dziwolągi

Gość gość
Broken-nie wiem, możliwe :) Nie były to sympatyczne spojrzenia, czułam się jak dziwoląg. Oni poleżeli, pozarli przekąski i poszli. Ich 2 dzieci tez już poważnie puszysta. A jak się patrzyli, gdy my jedliśmy bulki z jajkiem i przegryzalismy pomidorami.

Gość gość
Dokladnie nie ma nic gorszego od otylych dzieci, rodzice robią im ogromną krzywdę, przejmują nawyki rodzinki. Kiedys widziałam taka trójkę w markecie, dziewczynka ok 10 lat, wazyla na oko 50 kg, a w koszyku same śmieciowe żarcie.jedzeniem tego nie nazwę. W ogóle jak chodzę na plac zabaw z dzieckiem to widzę bardzo dużo otylych dzieci, a malo szczuplych.

Gość gość
19:57 urodzilam trojeczke corek-kazda sliczna i do pozazdroszczczenia:)Nikt mi nie kazal,denne pytanie od dennej osoby...I nie mam zwalow tluszczu zakompleksiona osobo:)Niezmiennie od 36 lat nosze rozmiar xs,s a mam 170cm wzrostu i 53kg. Ciesze sie ,ale nie zakladam tematow tak dennych jak ty buraku.Musisz byc b.niedowartosciowana skoro szczycisz sie czyms takim.Zreszta i tak chcialabym zobaczyc cie w realu-pewniezadna rewelacja i do tego wrednyni brzydki ryj. O charakterze a ten musi byc WSTRĘTNY nie wspominam. Otylosc mozna krythkowac w katsgoriach choroby.Do reszty nie mamy prawa!To sprawa kazdego czlowieka i mysle ze kazda otyla osoba cierpi wiedzac ze odbiega od kanonu piekna. Takie chamskie zachowania jak twoje sprawiaja ze ktos sie czuje zle.Jezeli sprawia ci to przyjemnosc to jestes takim wrednym pasztetem.Na bank inni ludzie cie nid lubia-nie tylko tu w sieci ale i w realu.Kogos kto tak gardzi innymi na pewno nie da sie lubic.

Gość gość
"Otylosc mozna krythkowac w katsgoriach choroby.Do reszty nie mamy prawa!" Uprzedzam, nie wypowiadałam się w tym topiku wcześniej, nie "hejtowałam" itd. Ale mam pytanie - jakim prawem otyli/grubsi krytykują chudych? W realu, prosto w twarz? Bo jeśli mam być szczera - dzięki rosnącej nagonce na chudych coraz bardziej mam zwyczajnego wk****. Zawsze starałam się być wyważona, nieraz broniłam osoby "odmienne" (bo tu niekoniecznie o wagę chodzi, ale i o urodę, i wzrost itp), a obrywa mi się coraz częściej, bo mój organizm ośmiela się żyć z niedowagą. Każdy kij ma dwa końce...

Gość gość
22:19 o co ci chodzi?Jestem osoba szczupla z rozmiarek xs- staram sie byc tolerancyjna.Przyznaje ze z niesmakiem patrze na wielkie brzuchy i np.jedzenie nagminne fast foodow,ale staram sie nie hejtowac. Ten topic jest atakiem jednych kobiet na drugie czyli standard.Oczywiscie wstretne babska,fakt glupie jak but,ciesza sie ze cudzy maz sie na nie patrzy a obok idzie ciezarna kobieta,zona tego faceta...I z czego tu sie cieszyc,jak nie skrytykowac takiego debil..jak autorka.. A hejtowanie chudych ok masz racje jest.Mnie tez to spotykalo czesto a teraz raczej slysze pozytywne komentarze i jak ktos mowi ze chuda to widze ze po prostu zazdrosci. Otylosc to choroba .

Gość gość
Czemu takie gwiazdy siedzą nad Bałtykiem a nie na Seszelach?

Gość gość
no to autorko skoro jesteś taka idealna to może pokaz zdjęcie swojej twarzy? jestem ciekawa jak ona wygląda przy wadze 48 kg...:P nie, nie jestem wielorybem, nosze rozmiar S.

Gość gość
no, no autorko, podziwiam cie, ze tak się wysililas i dalas tak ambitny i pouczający temat na kafe. Naprawde temat na poziomie, na takim poziomie jakim ty jesteś. A i nie jestem "wielorybem" :P

Gość gość
zgadzam się z autorką. sma mieszkam nad morzem, mam 3 dzieci i jestem szczupla. odyzwiam się b ardzo zdrowo i od tamtej pory odkad zaczełam o to bardzo dbac ( o zdrową dietę a było to ok 2 lata temu) to nie choruję a nawet cofneły mi się objawy alergii i czeste zapalenia oskrzeli. bo nasze zdrowie jest scisle polączone z tym co jemy. powiedzcei jak mozna otyłemu dziecku dawac do jedzenia pizze,frytki, lody,colę itd?...zamiast owóców,warzyw i innych zrodeł witamin, minerałów i błonnika.

Gość gość
gość dziś ja waże 41 kg przy wzroście 166cm i się cieszę, że jestem wieszakiem, wolę to. niż być wielorybem bo mnie obrzydzają, Zresztą dla mnie każdy kto waży powyżej 50 kg to już nadwaga, Xxxxxxxxx Dla mnie każdy o takiej wadze jak Twoja to chodząca Treblinka. Zero seksualności z piersiami, które trzeba z lupą szukać. I też rzeczywiści nie zamydlisz. Ps. Mam normalną wagę, ale biust i pupa to moje atuty. Faceci nie mogą oderwać wzroku, bo kobieta powinna mieć na czym usiąść i czym oddychać.

Gość gość
A ja was skwituje tak. Każdy jest jaki chce być lub jest,tylko głupie polki skaczą sobie do gardeł że ta wieloryb a ta wieszak. Proste nie chcesz nie patrz bo nie wiesz kto i z jakiego powodu tak wygląda.

Gość gość
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.