Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

No nie chcieli w RFN.Do tej pory to jest krytykowane.Ludzie natomiast ze wschodnich landow,niezaleznie od zawodu jaki wykonuja,za kogos gorszego,zreszta po akcencie sa rozpoznawani,nawet jak probuja to ukryc sami.Przynajmniej w mniejszych miejscowosciach.

Gość barramek
ifka - ty jesteś dzwonem pertolącym głośno i bez sensu od wielu lat na cafele i obrażającym głośno mądrzejszych i bardziej wykształconych od siebie -taki urok babskiej klasy średniej niewykształconej i pertolącej , aby pertolić :classic_cool:

Gość gość
te twoje prostackie epitety od Dody typu ' megagłupi ' ;)

Gość gość
jest zwykłą pielegniarką po maturze , która zrezygnowała ze studiów, bo były za cieżkie - takie wykształcenie , jak was wszystkich

ifka - ty jesteś dzwonem pertolącym głośno i bez sensu od wielu lat na cafele i obrażającym głośno mądrzejszych i bardziej wykształconych od siebie x I ty pisząc jak jest , bo "masz znajomych, którzy..." do tych mądrzejszych się zaliczasz? Litości :D

barramek dziś ifka - ty jesteś dzwonem pertolącym głośno i bez sensu od wielu lat na cafele i obrażającym głośno mądrzejszych i bardziej wykształconych od siebie -taki urok babskiej klasy średniej niewykształconej i pertolącej , aby pertolić x x :D:D Gdybyś ty wiedział baranie jakie wykształcenie ma Iftar to byś się sam zabił własnym śmiechem z siebie... Ale nie wiesz i się nie dowiesz chyba, ze Iftar sama o tym napisze a my z otuloną to poświadczymy. Ale jak znam życie Iftar nie napisze bo olewa takich jak ty, idiotów.

gość dziś jest zwykłą pielegniarką po maturze , która zrezygnowała ze studiów, bo były za cieżkie - takie wykształcenie , jak was wszystkich x x :D:D Następny "mundry"...:D:D

ifka - ty jesteś dzwonem pertolącym głośno i bez sensu x Mądrością z tego zdania na kilometry bije. Oślepnąć idzie od jej blasku :D

Blisko Europy powstanie kolejna Korea, dziwi mnie tylko fakt,że żadne z europejskich mocarstw nie ingeruje, przecież posiadanie fanatycznej Korei za sąsiada odbije sie na całej Europie czkawką. x x To nie takie proste Pavlo1985. W Iraku, Libii itp obalono satrapów i... Sam wiesz co sie tam teraz dzieje i jakie koszty za to ponosimy. Bo ci władcy trzymali za morde a bez trzymania za mordę, świństwo rozlało się po Europie.

Gość barramek
dochody z lte - 7 mld, a nie 9mld - jedna firma nie wpłaciła tego co miała zapłacić

Gość barramek
pavlo -ruski małolacie - powiedział lewak , co wiedział

Gość gość
Otulona z tymi krzywdami wojennymi,to dalas czadu.:D:D:D

Gość barramek
a tak apropos otulona - małolat pavlo to internetowy kolega ifki z uczuciowego, gdzie latami z innymi raczej małolatami tworzyli tzw. kóło antyróżańcowe , czyli tzw. palikmiociarnię ...widocznie to zdechło naturalna śmiercią, skoro ten lewak i rondel przypałętali się tutaj

Gość gość
otulona jak wreszcie w wieku ponad 40 pójdzie do jakiejś pracy to może zacznie coś normalnie jarzyć jak na razie dobrze żyje z utrzymanków - państwa i chłopów :classic_cool:

Gość gość
co sadzicie na temat-"apelu Smoleńskiego"???

To nie takie proste Pavlo1985. W Iraku, Libii itp obalono satrapów i... Sam wiesz co sie tam teraz dzieje i jakie koszty za to ponosimy. x Ale to zupełnie inna historia, tam rządzący trzymali ISIS za pysk krotko. Erdogan zaś nawet przestał już kryć to,że popiera ISIS i najchętniej połączyłby z nimi siły w walce z Europą. Tu akurat sytuacja jest odwrotna do tej jaka była w Iraku,czy Libii, bo tamte rządy trzymały zapędy ISIS na wodzy, a Erdogan chce ISIS umacniać i wspierać militarne jak tylko sułtanat obejmie

pavlo -ruski małolacie - powiedział lewak , co wiedział x Jestem Polakiem niedoinformowany inteligencie

a tak apropos otulona - małolat pavlo to internetowy kolega ifki z uczuciowego, gdzie latami z innymi raczej małolatami tworzyli tzw. kóło antyróżańcowe , czyli tzw. palikmiociarnię ...widocznie to zdechło naturalna śmiercią, skoro ten lewak i rondel przypałętali się tutaj x A jak to się ma do tematu ? Robisz offtopic offtopika i na tym ta Twoja mądrość ma polegać? :D Jakże inteligentne jest pisanie nie na temat i przytyki osobiste :D Twoja"inteligencja i mądrość" aż poraża ;)

Gość gość
Jak chcą jej płacić,to co ma nie życ? Ta to pożyje.:D:D:D

Gość barramek
nie robię offtopa informując otuloną kim jesteś świeżaku-małolacie z uczuciowego , który zaczyna się tu panoszyć , jak przysłowiowa szara gęś - jesteś Polakiem którego ojcem jest Rosjanin , tak pisałeś o sobie

- jesteś Polakiem którego ojcem jest Rosjanin , tak pisałeś o sobie x Który ma rosyjskie korzenie jak już, a to nei oznacza,że mój ojciec , czy matka pochodzi z Rosji. Z Tobą jak z rondlem ,który sie pod Ciebie podszywa - czego nie jesteś pewny , to sobie dopowiesz. Podpowiem ci , jestem w 1/8 Rosjaninem , jezeli znasz się na ułamkach to chyba jesteś w stanie wyliczyć które pokolenie mojej rodziny z Rosji pochodzi

Gość gość
Pavlo1985 dziś resortowe dziecko z sowieckimi korzeniami :) dlatego lewacki marksizm jest twoją ideologią wszystko zrozumiałe

resortowe dziecko z sowieckimi korzeniamix x Pudło , mój rosyjski przodek uciekał przed komuną własnie i był jej zagorzałym przeciwnikiem. Poznal Polkę , wzięli ślub i wybuchła wojna po której rosjanie przejęli tereny Polski i wprowadzili w nim swój ustrój od którego mój przodek własnie uciekał

Gość gość
Pavlo1985 dziś jakby zareagował twój dziadek gdybyś mu zaczął zachwalać komune?

Pavlo1985 dziś jakby zareagował twój dziadek gdybyś mu zaczął zachwalać komune? x Nie wiem, dziadek był marksistą , więc podejrzewam,że byłby zadowolony,ale to tylko mój domysł. Óamkuf sieł naócz

Gość gość
Pavlo1985 dziś Pavlo1985 dziś jakby zareagował twój dziadek gdybyś mu zaczął zachwalać komune? x Nie wiem, dziadek był marksistą , więc podejrzewam,że byłby zadowolony,ale to tylko mój domysł x a to dobre, marksiści uciekający przed marksizmem :) Najpierw tworzą marksistowski totalitarny obóz koncentracyjny, później sami z niego uciekają jako pierwsi.

Gość gość
Pavlo1985 ile masz lat?-powiedz tu wszystkim

a to dobre, marksiści uciekający przed marksizmem x Mój dziadek z nikąd nie uciekał, urodził się w Polsce nieuku co to nawet na ułamkach się nie zna. Może Ci pomoge, bo widzę,że z matematyką u ciebie słabo - ja jestem w 1/8 Rosjanine,. ojciec jest w 1/4, dziadek w 1/2 , a pradziadek był czystym Rosjaninem .

Gość gość
Pavlo1985 dziś jako potomek marksistów ty też jesteś genetycznym komunistą wierzącym w marksistowską utopie? typowy homosovieticus :) przecież utopijny marksizm nigdzie się nie udał ponieważ wyklucza ludzką naturę, nie wiesz o tym?