Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

Gość gość
gejowy to przegryw

Gość gość
Gejowy sie ośmieszył.

Gość gaajowy
I tak widac,ze to Ty Shatyn.

Gość gość
Otulona zaloguj sie.

Gość gaajowy
czym niby się ośmieszyłem?

Gość gaajowy
jaka znowu otulona??? lecz to

Gość gość
shatyn nawala pod orange na innych topikach broniąc i wybielając to islamskie bydło lewacki debil :O 🖐️

Gość gość
Otulona widać że to Ty.

Gość gość
ty zaraz ta cala otulona, w lodowce frajerze zobaczysz :D:D:D

Gość gość
Otuloną to we flaszce można znaleźć, a nie lodówce.

Gość gość
shatyn wyjdz zza goscia

• Szefowa KPRM: mamy zawarty pakt z Ojcem Świętym Janem Pawłem II • Wypowiedź dotyczyła bezpieczeństwa podczas ŚDM • Beata Kempa zapewnia, że wszystkie służby są w stanie gotowości x x A to, dla kontrastu, normalny kraj...:O

Gość gość
Wszelkie zachowania Macierewicza , we wszystkich kwestiach można nazwać skandalicznymi . Zawsze w tle pojawia się u ludzi myślących pytanie w co ON gra , jaka idea mu przyświeca . Człowiek , którego podobno śp. Lech Kaczyński nie cierpiał , inteligentny , bystry , elokwentny . Do bólu tajemniczy i zagadkowy . Nikt zdrowo myślący nie uwierzy w to , że taki człowiek choć przez chwilę pomyślał , że zamach był powodem katastrofy w Smoleńsku .Ale robi to co robi i nikt tak skutecznie nie podzielił ludu polskiego jak ON z Jarosławem . Wybudował mur w narodzie , który przez wiele lat będzie trudno zburzyć , a każda naturalna różnica poglądów będzie zamieniała się w wojnę polsko - polską .

Gość gość
Iftara, czy Ty od rana zaczynasz chlać jak otulona, że wypisujesz takie bzdety? Stara prukwo? :):):)

_iftar_ dziś http://www.zelaznalogika.net/nowi-faszysci-eu ropy-festiwal-bluzgow-wyborczej/ x ciekawostka na temat manipulacji GW. Żadne nowum rzecz jasna. x x x Przeczytałem art. z tego linka i mówiąc szczerze , tam nie napisano o żadnej manipulacji. Ale moze coś przeoczyłem czy czegoś nie zrozumiałem? Kto wie... Co tam jest wg ciebie manipulacją?

_iftar_ dziś Zachowanie Macierewicza w kwestii rocznicy PW było skandaliczne. Jest nadal bo nie potrafił wyjść z tego z twarzą. x x On nie ma takiej możliwości. Dlaczego? Bo juz dawno stracił twarz...

Szefowa kancelarii KPRM Beata Kempa ogłosiła w telewizji, że jest spokojna o Światowe Dni Młodzieży, bo "mamy pakt z Janem Pawłem II". "Wnioskuję o udostępnienie treści tego paktu i informacji, w jaki sposób został ratyfikowany" - napisał we wniosku do KPRM Paweł Dembowski z Wrocławia. x Informacje o porozumieniu KPRM z nieżyjącym papieżem zaintrygowała Pawła Dembowskiego. Jest mieszkańcem Wrocławia i zasiada w krajowej komisji rewizyjnej Partii Razem. "Skoro według Beaty Kempy mamy zawarty pakt z Janem Pawłem II ws. Światowych Dni Młodzieży, wystąpiłem z wnioskiem o udostępnienie informacji publicznej" - napisał na FB i Twitterze. Załączył też pismo, które we wtorek wysłał do KPRM. "Na podstawie art. 61 Konstytucji RP oraz art. 10 ust. 1 Ustawy o dostępie do informacji publicznej zwracam się z prośbą o udostępnienie informacji publicznej w następującym zakresie: x - Treść paktu pomiędzy Rzeczpospolitą Polską a Janem Pawłem II dotyczącego gwarancji bezpieczeństwa podczas Światowych Dni Młodzieży; x - trybu ratyfikacji paktu przez władze Rzeczypospolitej" - napisał. x Całość: http://tnij.org/qdcb88t

cd... x "- My, panie redaktorze, powiem jasno i odważnie, mamy zwarty pakt z Ojcem Świętym Janem Pawłem II, który od początku patronuje temu wielkiemu świętu młodych ludzi i myślę, że takiej sytuacji absolutnie nie będzie. Jesteśmy ludźmi dużej, olbrzymiej wiary. Nie lękamy się - mówiła Kempa o planie awaryjnym, gdyby coś stało się podczas ŚDM. x Beata Kempa jest szefową rządowego zespołu do spraw przygotowania Światowych Dni Młodzieży. W programie "Fakty po Faktach" w TVN24 i opowiadała o rozpoczynających się uroczystościach w Krakowie i ich zabezpieczeniu. - Ale na pytanie o gwarancję [bezpieczeństwa - red.] opowiada pani, że gwarancję daje nam Jan Paweł II? - nie dowierzał prowadzący. - I służby, i Jan Paweł II - odpowiadała szefowa kancelarii Beaty Szydło." x x :D:D:D

Czy nie ma pani wrażenia, że minister Macierewicz potraktował powstańców instrumentalnie: jak chcecie wojsko na obchodach, to zgódźcie się na zaproponowany przeze mnie kompromis? x - Jest rozkaz Józefa Piłsudskiego, wydany chyba w 1922 r., w którym Marszałek nazywa nas, kombatantów, "starszymi braćmi wojska". Jak może ktokolwiek z wojska, kto nie jest naszym "starszym bratem", próbować nami rządzić? Czuję się upokorzona w sposób niewiarygodny. Czy nie mamy prawa we własnym gronie, tak jak nam serce każe, obchodzić 1 sierpnia rocznicy najważniejszego wydarzenia w naszym życiu? Tak nie wolno nas traktować. x Całość: http://tnij.org/v6kzdfp

"Polski rząd promuje ideologię neofaszystowską". Laureat nagrody Pulitzera ostro krytykuje władzę PiS x "Jarosław Kaczyński, założyciel i prezes PiS rządzi Polską, jakby była jego prywatnym lennem. Beata Szydło i Andrzej Duda to marionetki polityczne. W Polsce podnoszą głowę formacje ksenofobiczne, rasistowskie i homofobiczne, które z walki z „obcymi” uczyniły swój znak rozpoznawczy" – pisze w swoim felietonie Chris Hedges. x Amerykanie nie lubią, jak się z nich robi głupków. Jeśli prezydent Obama publicznie na konferencji prasowej przed szczytem NATO mówił o zaniepokojeniu sytuacją w Polsce to nie po to, żeby za chwilę polski parlament przyjmował ustawę, która de facto łamie kręgosłup Trybunałowi Konstytucyjnemu. Hedges w swoim felietonie podkreśla, jak bardzo w Polsce łamane są standardy demokratyczne. Jak tę wypowiedź będzie tłumaczył Witold Waszczykowski? Czy znów pokaże, że doszło do pomyłki, bo ktoś coś źle przetłumaczył? x Całość: http://tnij.org/wncnx6p

Fronda... x Robert Winnicki, szef Ruchu Narodowego wreszcie przemówił po ... pogańsku. Pokazał tym samym, czym tak naprawdę jest idea Ruchu Narodowego. x Chodzi o wpis Winnickiego na Facebooku, gdzie z premedytacją atakuje Papieża Franciszka. Zarzuca mu - bezzasadnie - że prowadzi swoje owce na rzeź. Używa argumentacji stricte lucyferycznej - tak często pojawiającej się wśród ludzi, którzy pod płaszczem praworządności, wartości chrześcijańskich, atakują Kościół powszechny. x Nie osądzając - bo od tego nie jesteśmy - możemy jedynie zapytać Winnickiego, czy świadomie rezygnując z Eucharystii, celebrowanej przez Głowę Kościoła katolickiego, jest w porządku? Odpowiedź jest oczywista: Nie! Winnicki daje anty-przykład wszystkim ochrzczonym. Pokazuje publicznie, że nie akceptuje Głowy Kościoła Powszechnego. Tym samym zachowuje się niczym upadłe anioły, które powiedziały Bogu NIE. Warto przypomnieć Winnickiemu, że świadoma rezygnacja z uczestnictwa w Eucharystii - najwspanialszej uroczystości jaką daje nam Bóg, jest naprawdę wielkim ciosem dla Chrystusa, który umarł za nas na Krzyżu. x Całość: http://tnij.org/p2u5edb

To nie mój laureat a wyrzucenie go z NyT nie jest manipulacją GW. Nie znam angielskiego a więc nie wiem co napisano w oryginale. A w tekście do którego dałaś link nie ma o żadnej manipulacji GW. To co napisano w art. z linka nie świadczy o szkalowaniu Polski. Dlatego pytałem o konkrety. NA czym polega owa manipulacja? Czym szkalowano Polskę? Poprosze o konkrety a nie o opowiadanie o "moim laureacie"...:O

otulona_snem dziś KK razem z Papiezem,musi sie dostosowac do zmieniajacych sie czasow... x x :D Reakcja kk jak mówi praktyka na zmiany czasów następuje po dziesiątkach lat.

Winnicki zachowuje resztki zdrowego rozsadku,i nie ma tu nic wspolnego z zadna rezygnacja,Chrystus idiotow tez nie lubil i ma gdzies takie ciosy x x W religii rozsądek nie ma znaczenia. Religia to wiara w doktryny i szefa. Koniec i kropka.

otulona_snem dziś kolejna strzelanina w Niemczech,martwy ksiadz we Francji-ile jeszcze? x x Obawiam się, że jeszcze dużo. Wg mnie nastąpiła zmiana sposobu prowadzenia ataków terrorystycznych. Wojna zmienia swój kształt i swoje sposoby.

Trzeźwe spojrzenie nie ma racji bytu. Są trwałe fundamenty na których stoi kk. Zmiana fundamentów oznacza zmianę religii a na to nikt się nie zdecyduje bo oznacza to nowe podziały.

jak widac na przykladzie cale szczescie Winnickiego nie i chwalmy za to Pana x x Zachowanie Winnickiego to wypisywanie się z kk. Nie musi być katolikiem ale powinien to wyraxnie powiedzieć. Bo jak na razie, jego słowa świadcza o tym, że jest częściowo katolikiem. Takie jajko czesciowo nieświeże...

otulona_snem dziś jak ktos ma zabetonowany swiatopoglad to moze i tak,na cale szczescie sa jeszcze i wierzacy i myslacy x x Wiara to właśnie zabetonowany pogląd. Wreszcie zrozumiałaś.

Oczywiście, ze jego sprawa. Ale nie jest katolikiem a za takiego się podaje. I nie trzeba wypisywac sie z kk żeby nie być katolikiem. Wystarczy nie podzielać jego zasad.