Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće dwa

Polecane posty

Gość gość
miłego dzionka słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
jak tam kotku mija dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
srać mi się chce :classic_cool:

Gość gość
hej kotku co tam u ciebie ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
niewiem słonko czy to wskoczy. Ale jek wskoczy to buziaczki gorące najpierwsze. Potem pytam co u ciebie? Bo u mnie to dzień jak codzień. Może i dobrze że jak codzień. Oby gorzej niebyło. Buziaczki słonko.

Gość gość
co u mnie ? A walcze ze swoim towarem dzisiaj mamcia pojechała go rozwieść na miasto a ja 6godz z nim jeszcze walczyłam jeszcze tydzień i po balu ufff wkońcu bo już po nocach mi się śni a jeszcze te pępkowe dzisiaj jest 15 dzień po terminie myśle że tej nocy będzie pępkowe buziaczki kotku

Gość gość
kotku zmykam spać bo już mnie muli a i tak ta noc będzie nie przespana buziaczki kochanie na dobranoc

Gość gość
łał. Tyle po erminie? Coś matka ukrywa. Ojcu dziecka doradź zrobienie DNA bo może być wkręcony. Narazie to ja też zmykam bo raeo do boju. Rano dam znać tak o 6ej bo potem ruszam w teren. Buziaczki słonko. Dobrej nocki życzę. No i buziaczki ślę.

Gość gość
terminie miało być. Buziaczki słonko. Spadam spać.

Gość gość
no i porud kotku się zaczoł a nie mówiłam że dzisiejszej nocy będzie pępkowe tylko nie wiem ile będzie trwał

Gość gość
no i w końcu kotku pępkowe porud trwał 4 godz jestem padnięta miłego dnia kochanie i buziaczki na dzień dobry acha jeszcze jedno to chłopiec mamcia szczęśliwa

Gość gość
kupe chce kotek buziaczki

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i buziaczki ślę. Jak poród się udał to i dobrze.

Gość gość
kotku sorry ale zmykam spać jestem dosłownie padnięta dobrze że dzisiejsza noc będzie przespana buziaczki kotku na dobranoc i jeszcze raz przepraszam

Gość gość
ja też już padam bo miałem dzień pełen wrażeń. Miłej i spokojnej nocki życzę i buziaczki ślę

Gość gość
witaj kotku buziaczki na dzień dobry dzień pełen wrażeń ? Haha takaś pani była za dużo namolna ? Czy mam być zazdrosna ??? Miłego dnia kotku życzę

Gość gość
nie słonko. Niestety taka praca. Poza tym szefowa mojej moralnośc***ilnuje. Miłego dzionka słonko. Buziaczki na dzieńdobry ślę.

Gość gość
ach ta szefowa no tak przecież jesteś kotku obiektem monitorowanym haha to tak jak ja gdzie się nie obejrzę tam widzę mamcię

Gość gość
no jak tam kotku mija dzionek ? Ja już siedzę przy kawce i odpoczywam bo dopuki towar w domu to zero odpoczynku buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
kotku zmykam spać muli mnie już buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
buźka słonko na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę. Mam tego neta tak wolnego że niezawsze chce chodzić. Muszę chyba zmienić sieć.

Gość gość
witaj kotku zapraszam do mojej sieci możesz przejść z nr mam 7 gb internetu w pakiecie i rozmowy bez limitu do wszystkich sieci i płace 30 zł miesięcznie buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
no jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Co polecacie na problemy z wypróżnianiem w ciąży? Szukam sprawdzonych metod, bo męczarnią to dla mnie ogromną jest.. Kobiety to się muszą natrudzić..

Gość gość
buziaczki słonko na dobry koniec dnia. Sorki że dopiero teraz ale wiesz jak to jest w mojej pracy. Wziołem takie zlecenia że i w dzień niesypiam w domku. Szefowa oczywiście też. Taka robota. Miłego wieczorku słonko. Buziaczki.

Gość gość
witaj kotku pamiętasz nie tak dawno wisieliśmy na tel prawie cały dzień i te nasze spotkania a teraz jesteś chodzącym monitoryngiem mamcia ma w planach wyjazd za granice kiedyś to bym się cieszyła na tą wiadomość a dzisiaj no cóż sam wiesz jak jest buziaczki kotku na dzień dobry

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaki na dobry wieczór ☺

Gość gość
Kotek zmykam spać muli mnie już a tobie życzę miłego wieczoru i spokojnej nocy oby była bez dyżuru buziaczki kotku na dobranoc śpij słodko

Gość gość
buziaczki słonko na dzień dobry. Miłego dzionka życzę. Z tym chodzącym monitoringiem to jest moja wina. Bo gdyby nie ja to ten monitoring miałby dawno inne zajęcie. Ale wtedy ja bym siedział w domku. Wiesz o co chodzi. Poprostu sam bym się bał usiąść w warsztacie. Myślałem że mi to szybko minie, a tu jak do tej pory to gdyby nie ten monitoring to już nieraz było by kiepsko.