Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieskonsumowane małżeństwo. POMOCY !!!

Polecane posty

Gość gość
nic mi nie przeslania broken,ja jestem swiadoma pragnień ludzi ,nie udaje ze ich nie widzę i nie jestem za oszukiwaniem przyszłego męża

gość dziś dawno nie widziałam broken w akcji smiech.gif niesamowite że osoba aseksualna aż tak może być zaangażowana w tematy seksu, x interesuje się psychologią:) x te kłótnie prowadzą do nikąd bo aseksualna osoba nie postrzega seksu tak jak seksualna x dla mnie duchowość je jedna, a Wy nazywacie wkładanie bolca w dziurkę religią, to jest grzech przeciwko pierwszemu przykazaniu, przegrywy. Tygrysek jest religijny. x gość dziś jakby twoja matka tak myslala to by cie nie było brokenusmiech.gif przemysl to sobie x ale od mojej rodziny to wara. Tygrysy się biorą z futerka, z czegoś miłego, nie z gwałtów.

Gość gość
Broken, czy Ty masz jakieś problemy na podłożu emocjonalnym? Nie kochali Cię rodzice, byłaś ofiarą jakiejś trudnej sytuacji? Bo moim zdaniem masz ewidentny kompleks i chcesz zabłysnąć na kafeterii. Dopierniczasz innym nie znając ich wcale. Typowe zachowanie człowieka, który musi odreagować swoją frustrację na innych. A wrzucaniem komuś próbujesz podbudowac własne ego. Nie tędy droga. Wybierz się do psychologa zanim będzie za późno

gość dziś musimy się przyzwyczaić ,broken i za 40 lat będzie tu pisać ze nikt nie kocha tygryska x o Ty złorzecząca, odrażająca klabzdro x gość dziś broken może geji nawracaj co? x na co?:( na cipkę:O x gość dziś nic mi nie przeslania broken,ja jestem swiadoma pragnień ludzi ,nie udaje ze ich nie widzę i nie jestem za oszukiwaniem przyszłego męża x pragnienie poniżania czy miłość? wybieraj! albo tak: on mnie poniży seksem, ale za to będzie musiał na kolanach ziemniaki obierać! może niech autorka też zrobi taki deal:) w zamian za seks czyszczenie kibla szczotką do cipki:)

Gość gość
Proponuję połamańca po prostu ignorować, bo tylko zaśmieca wątek :o

Gość gość
1. Czy z nim rozmawialas? Ile razy? Co mowil? xxx nie liczyłam dokładnie, ale często wracam do tematu, chociaż powoli brakuje mi sił, dzisiaj już tylko zamknełam się w pokoju i ryczałam a on chyba udawał, ze tego nie widzi rozmowa wyglądała tak, ze mówiłam ze musimy porozmawiać o tym, ze nie zachowujemy się jak prawdziwe małżeństwo i czuje ze cos niedobrego się dzieje, a on zawsze odpowiada, ze wszystko jest w porządku, po prostu musi przywyknąć do nowego życia, chce żeby ten pierwszy raz był wyjątkowy ale nie czuje się gotowy psychicznie bo wczesniej myślał długo o tej chwili i nie chce niczego między nami zepsuć

Gość gość
bo seks nie jest ważny w zwiążku i małżeństwie tutaj się liczy miłość

Gość gość
Broken, wyjdź z tematu, bo zaśmiecasz strony, nic nie wnosisz poza dogryzaniem i wyszydzaniem. Pozwól ludziom zyc po swojemu i nie terroryzuj ich swoim agresywnym monopolem na rację. Co innego, jak ktoś jest aseksualny i UCZCIWIE przed ślubem o tym mòwi, a co innego, jak udaje zakochanego, czułego, namiętnego, a zeni się z kobietą i traktuje żonę tylko jak kolezankę.

Gość gość
gość dziś jak można zwięrzecy seks uprawiać? to się w głowie nie mieści jedynie służy do romnażania

Gość gość
22.21. Seks jest bardzo ważny w małżeństwie. Może być mniej ważny, jak się ma po 70 lat. A bliskość fizyczną jest ważna do grobowej deski.

Gość gość
mnie namiętne pragnienia mojej miłości nie poniżają broken,wręcz przeciwnie ,uwielbiam się z nim splatać cieleśnie

Gość gość
staną się jednym ciałem" skoro taka wierząca jesteś

Gość gość
gość dziś To chyba nie wiesz co to miłość a co to seks. Nie powinno się tego łączyć !!!

Broken, czy Ty masz jakieś problemy na podłożu emocjonalnym? Nie kochali Cię rodzice, byłaś ofiarą jakiejś trudnej sytuacji? Bo moim zdaniem masz ewidentny kompleks i chcesz zabłysnąć na kafeterii. x jestem brylancik:) x Dopierniczasz innym nie znając ich wcale. x wystarczy mi zachowanie i wypowiedzi (np. stawianie miłości niżej niż dziura-bolcowy imperatyw) x Typowe zachowanie człowieka, który musi odreagować swoją frustrację na innych. x tylko że moja jest domniemana, Waszą przyznałyście (tam wyżej, że ciśnie cipka i trzeba iść do lekarza) x A wrzucaniem komuś próbujesz podbudowac własne ego. Nie tędy droga. Wybierz się do psychologa zanim będzie za późno x zaraz zaraz? czy to autorka nie miała iść do weterynarza?

Gość gość
miłośc jest ważniejsza :-) ale ciało nie powinno być zimne gdy powinno być gorace

Gość gość
seks to mały dodatek do miłość bez którego można żyć. Służy jedynie do rozmnażania

Gość gość
a nie mozesz go przycisnac do sciany i ma ci powiedziec o co chodzi i gdzie tkwi problem.

A swoją drogą dlaczego atakujecie autorkę, że nie sprawdziła przed ślubem? Nie kazdy ma takie zasady, że za chwilę trzeba lądować w łóżku, zresztą kobiety zawsze mają mniejsze potrzeby tutaj, bo ważniejsza jest dla nich bliskość na płaszczyźnie emocjonalnej niż fizycznej.

nie liczyłam dokładnie, ale często wracam do tematu, chociaż powoli brakuje mi sił, dzisiaj już tylko zamknełam się w pokoju i ryczałam a on chyba udawał, ze tego nie widzi x no i co? głodna cipka = depresja. proste. x rozmowa wyglądała tak, ze mówiłam ze musimy porozmawiać o tym, ze nie zachowujemy się jak prawdziwe małżeństwo i czuje ze cos niedobrego się dzieje, a on zawsze odpowiada, ze wszystko jest w porządku, po prostu musi przywyknąć do nowego życia, chce żeby ten pierwszy raz był wyjątkowy ale nie czuje się gotowy psychicznie bo wczesniej myślał długo o tej chwili i nie chce niczego między nami zepsuć x aha, czyli on jest seksualny, to po co mnie prowokujesz!!! zrobiłaś mi to specjalnie!!! x gość dziś bo seks nie jest ważny w zwiążku i małżeństwie tutaj się liczy miłość x dokłądne. obiadek, kawka dla męża x gość dziś Broken, wyjdź z tematu, bo zaśmiecasz strony, nic nie wnosisz poza dogryzaniem i wyszydzaniem. x już Cię słucham, pyłku x

Pozwól ludziom zyc po swojemu i nie terroryzuj ich swoim agresywnym monopolem na rację. x to autorka terroryzowała, ale to już nieaktualne, bo się wyjaśniło. x Co innego, jak ktoś jest aseksualny i UCZCIWIE przed ślubem o tym mòwi, x dlaczego? może to moja sprawa osobista x a co innego, jak udaje zakochanego, czułego, namiętnego, a zeni się z kobietą i traktuje żonę tylko jak kolezankę. x dlaczego nie można być czułym, zakochanym namiętnym i asem, lol, ja tak jestem:D chyba mnie nie znasz, jesteś ignorantką:) zapraszam do penetracji mojej aktywności na kafe x gość dziś gość dziś jak można zwięrzecy seks uprawiać? to się w głowie nie mieści jedynie służy do romnażania x nawet nie, rozmnaża się człowiek inaczej przecież x gość dziś 22.21. Seks jest bardzo ważny w małżeństwie. Może być mniej ważny, jak się ma po 70 lat. A bliskość fizyczną jest ważna do grobowej deski. x TY HITLERZE x gość dziś mnie namiętne pragnienia mojej miłości nie poniżają broken,wręcz przeciwnie ,uwielbiam się z nim splatać cieleśnie x no cóż, niektórzy lubią klamry na suty, ale większość ludzi jest stateczna. x gość dziś staną się jednym ciałem" skoro taka wierząca jesteś x przepraszam, ale to już jest manipulacja i dyskryminacja z Twojej strony x gość dziś gość dziś To chyba nie wiesz co to miłość a co to seks. Nie powinno się tego łączyć !!! x seks=gwałt, miłość=tulenie.

Gość gość
mnie nie obchodzi do czego wam nie sluzy seks,mnie obchodzi tylko do czego mi sluzy a nim wyrazam tez uczucia,kazdy robi co chce i jak chce,mi chodzi tylko o to ze nie wolno oszukiwać ze nie będzie seksu osobie która tego pragnie ,proste,nawet prawnie takie malzenstwo jest nieważne jeśli ktoś jest z tego niezadowolony

Gość gość
manipulacja? to że staną się jednym ciałem masz w biblii

Noo. Ale ktoś zadał dobre pytanie na początku: czy całował, jak całował itp? A póki co, małżeństwo nie jest skonsumowane więc jest nieważne.

Gość gość
żadne ryki autorko ,żadne zmuszanie do stosunku,zadne histerie i rozmowy i przypieranie do muru,poradziłam byś powoli i tylko po trochu go przyzwyczaila do swojego ciala,zeby cie calowal

to przykre, czemu na złość mi piszecie, że mi mąż może zdelegalizować małżeństwo mimo smacznej kawy, całusa na dzień dobry i kanapek:( x manipulacja? to że staną się jednym ciałem masz w biblii x tak, ale Ty to piszesz w celach zamordystycznych

Gość gość
tylko w twoim odczuciu,dla mnie to piękne romantyczne zdanie

Gość gość
Kit Ci wciska z tym czekaniem, coś się złego za tym kryje. Straszny egoista jak każdy askes, współczuję :(

Gość gość
to ona oceni co on może a co nie może,jesli go odrzuca od jej ciala to już nic nie zrobi ,a jak nie odrzuca to wszystko jeszcze mozliwe