Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieskonsumowane małżeństwo. POMOCY !!!

Polecane posty

Gość gość
Najpierw kazałaś mu czekać do ślubu, ok, bo to grzech dla ciebie, ale teraz znowu nie napieraj, może mu przeszło... trzymał i trzymał i mu przeszło.

Gość gość
Pocieszę: to się kwalifikuje do uznania małżeństwa za nieważne. xxxx Nie pitolcie. Niby jest takie prawo ale żaden ksiądz przez to nie unieważni małżenstwa. Dla kościoła lepiej żeby żaden seks nie istniał, nigdy przed ślubem, a po ślubie też nie musi. Kościół brzydzi się seksem.

Gość gość
Up

Gość gość
Jedno jest pewne- oszukał Cię, przysięgając miłość, wierność i UCZCIWOSC małżeńską. Jeśli ma jakieś problemy, traumy, powinien porozmawiać o tym z najbliższą osobą na świecie- z własną żoną. Z Tobą. Wtedy wspólnie szukalibyscie pomocy, rozwiązania problemu. Chowa głowę w piasek. Ile czasu tak będzie robił? Najbliższe 20 -30 lat??

Gość gość
może być wiele powodów,może się wstydzić swojego ciała,jeśli miał molestowanie lub coś koło tego to ma blokady,może być impotentem,to wszystko jest do odwrócenia,i sama możesz to zrobić ,pozytywnymi słowami ad ciała akceptacją delikatnością ,żadnych wymuszeń,wszystko jakby na luzie ,na zasadzie zabawy ,zaproponuj masaż i po nim nic więcej tylko to ,żeby czuł że nic nie musi ,powoli oswajać ze sobą ,żadnych ostrych rozmów i konfrontacji,bo będzie ucieczka,według mnie jest z nim ok,czerwieni się czyli czuje ,ciesz się ,jak tej blokady nie umiesz przełamać mu sama to seksuolog

Gość gość
może być wiele powodów,może się wstydzić swojego ciała,jeśli miał molestowanie lub coś koło tego to ma blokady,może być impotentem,to wszystko jest do odwrócenia,i sama możesz to zrobić ,pozytywnymi słowami ad ciała akceptacją delikatnością ,żadnych wymuszeń,wszystko jakby na luzie ,na zasadzie zabawy ,zaproponuj masaż i po nim nic więcej tylko to ,żeby czuł że nic nie musi ,powoli oswajać ze sobą ,żadnych ostrych rozmów i konfrontacji,bo będzie ucieczka,według mnie jest z nim ok,czerwieni się czyli czuje ,ciesz się ,jak tej blokady nie umiesz przełamać mu sama to seksuolog

Gość gość
No takiego tematu to ze świecą szukać... powodzenia dla autorki :-)

Gość gość
Broke ile ty masz lat ze aseksualna jestes?? Bo u mlodych to sie nie zdarza. W pewnym wieku zrozumiem byciem aseksualnym i nie miec potrzeby z seksu skoro za mlodu sie wystarczajaco dawalo:-) czy jestes kobieta?? Czy lesbijka? Nie radz kobiecie ona ma racje. Jest mloda i prawidlowe bodzce. Potrzebuje mezczyzny to naturalne. Wiec moja rada porozmawiaj z nim otwarcie. Jesli nie bedzie chcial rozmowy, postrasz go a jak nie powie to uciekaj bo moze nie pociagasz go fizycznie.a z innych przyczyn sie z toba ozenil.

Gość gość
Co tam autorko u Ciebie? :-)

Gość gość
Witam po przerwie. Nie jest dobrze...Mój mąż po urlopie wrócił do pracy i teraz to w ogóle dziwnie jest bo wieczorami ma wymówkę, że musi jeszcze odpisać na maile itp. a tak w ogóle to jest zmęczony i musi się wyspać, więc cały czas mnie zbywa a gdy chcę go przycisnąć do muru to się obraża, ostatnio jak mu powiedziałam, że musi się w końcu zdobyć na szczerość i wyjaśnić mi o co chodzi,bo będę zmuszona od niego odejść, bo tak nie może być w nieskończoność, to stwierdził, że na niego naskakuje i wyszedł na rower bez słowa, a wrócił koło pólnocy. Ale wcześniej powiedział coś bardzo ważnego, że ,,nie chce mnie zawieść jako mężczyzna''. Może faktycznie chodzi o jakieś problemy ze wzwodem, ale dlaczego nie jest ze mną szczery, przecież zrozumiałabym to

Gość gość
Do autorki: czy kiedykolwiek przed slubem zauwazylas, ze on sie podniecil jak sie calowaliscie? Jak na przyklad stal i sie do ciebie przytulal to czy mu twardnial? Na pewno wtedy bys wyczula.

Gość gość
szczerze mówiąc nie zauważyłam :/

Gość gość
A w majtkach go widzialas? Ma on jakiegos penisa w ogole? Czytam i niedowierzam :/

Gość gość
tak widziałam go w majtkach, ale nie widziałam bez

Gość gość
Dziewczyna ma przerypane to się dobrze nie skończy! Tak to jest jak się bierze kota w worku. Faceta ewidentnie nie pociągają kobiety , nie zachwyca go jej nagość, nie inicjuje w ogóle seksu z nią. Powód jest GEJEM a ona to przykrywka. Smutne.

Gość gość
też obstawiam, że jest gejem. gdyby miał fizjologiczne problemy, czy leczył jakąś infekcję to przecież by powiedział. jeśli nie wyczułaś nigdy to znaczy, że erekcji nie miał. mojemu mężowi twardnieje jak tylko się przytulę i czuć to wyraźnie, nawet na stojąco.

Gość _murph
Naskakujecie na gościa. Myślę, że większy problem ma autorka. Jak można widzieć faceta tylko w majtkach i nie chcieć widzieć coś więcej? A..przecież ona nie mogła napierać, bo nie wypada. Tak to jest jak dzieci biorą się do zabaw dla dorosłych. Wy wogóle psychicznie nie dojrzeliście do tych spraw. Masturbowałaś się kiedyś wogóle? Zapewne jesteś dziewicą. Nigdy nie zrozumiem tego fenomenu. Powiem Ci co zrób. Podejdź do niego i złap go za jaja, jeżeli je ma i żądasz, ażeby Cię zadowolił. Jeżeli tego nie zrobi, to zostaw fleja i znajdź sobie kogoś normalnego. No chyba,że to z Tobą jest coś nie tak.

Gość gość
do 10.08 a według ciebie, żeby dorosnąć do tych spraw to koniecznie się trzeba masturbować? serio? tak rozumiesz dojrzałość ?

Gość gość
...podejdź i złap za jaja... zjechałem ze śmiechu

Gość gość
To poważna sprawa...

Gość gość
Mysle, ze gosc wyzej ma racje z tym zlapaniem za jaja. Strasznie sie z tym certolisz. Rozumiem jestes dziewica i sie wstydzisz, ale on jest twoim mezem do cholery! Zacznij go calowac jak bedziecie w lozku, przejdz do namietnych pocalunkow i jak on sie nakreci to zlap go za przyrodzenie delikatnie i zacznij masowac. Musi jakos zareagowac. TO NIE JEST NORMALNE DZIEWCZYNO!

Gość gość
Wczoraj zjechałem ze śmiechu po tym tekście, bo takie zachowanie to absurd. To chyba napisała bardzo niedoświadczona kobieta. Gdyby moja partnerka tak zrobiła potraktował bym to w kategirii żartu. Normalny, aktywny seksualnie facet to nie seksmaszyna, którą wlącza się guzikiem, albo "chwytem za jaja", a wy proponujecie coś takiego wobec gościa z problemami. Litości. Sugerował bym uważnie i ze zrozumieniem przeczytać wszystkie wypowiedzi autorki, zanim się zacznie dawać "dobre rady".

Gość gość
Jeśli potrzebujesz odpowiedzi na swoje pytania dotyczącego życia uczuciowego npisz do mojej wrózki Sofii.Jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Do 06:49. Przeciez ten tekst ze zlapaniem za jaja to byl zart, to chyba oczywiste, ze nikt tego na serio nie wezmie. Chodzilo w tym o to, aby sama zaczela inicjowac kontak seksualny, zaczela go tam dotykac. Gdy ja poznalam mojego obecnego meza, to tez bylismy dla siebie pierwsi, on sie nawet wczesniej nie calowal. Byl bardzo zestresowany, tez bal mi sie pokazac penisa, gdy po raz pierwszy robilam mu loda to ze stresu nie mogl dojsc. Tak bylo kilka razy, az potem sie zrelaksowal, zaufal mi i udalo mu sie dojsc. Po kilku miesiacach zaczelismy uprawiac normalny seks (wczesniej ja nie bylam gotowa). Oni musza poznac swoje ciala i zaczac czuc sie ze soba komfortowo.

Gość gość
Nie znam żadnych normalnych świadków Jehowy! A znam sporo ich dzieci. Wszystkie są zaburzone psychicznie.

Gość gość
Bez przesady... są :-)

Gość gość
dosiadlas w koncu tego swojego meza ?

Gość gość
Jesli masz jakies pytania w zwiazku z partnerem, napisz do mojej wrozki Sofii. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
I co autorko? Dalej nici z seksu?