Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieskonsumowane małżeństwo. POMOCY !!!

Polecane posty

gość dziś Kit Ci wciska z tym czekaniem, coś się złego za tym kryje. Straszny egoista jak każdy askes, współczuję smutas.gif x czemu nie doceniasz moich starań jako żony:(

Gość gość
No ale jak, ma mu rozkazać się całować po całym ciele? Bez jaj. To niech ona go zacznie całować i się do niego dobierać ;)

Gość gość
brokeninside87 dziś To było do autorki, a nie do Ciebie. Aseks powinien wiązać się z aseksem, to powinno być oczywiste.

Gość gość
22.39.jestem mężatką od prawie 20 lat i kocham się z mężem, ku obopólnej radości. :) Wybacz, ale wiem , co to jest miłość małzenska:) Duchowa i fizyczna w jednym.

Gość gość
22.39.jestem mężatką od prawie 20 lat i kocham się z mężem, ku obopólnej radości. :) Wybacz, ale wiem , co to jest miłość małzenska:) Duchowa i fizyczna w jednym.

Gość gość
22.39 jestem męzatką ze staźem, i razem z męzem oddajemy się namiętnosciom w malzenskiej sypialni. To hedonisci sprowadzili miłość fizyczną do zwykłego kopulowania . A w temacie mówimy o miłości małżeńskiej, pełnej, duchowej i fizycznej.

Gość gość
wlasnie ona nie powinna go calowac,nie znacie się,ja pisze by mu kazala ale chyba macie jakiś tam urok kobiecy by ten rozkaz był slodki,jak nie macie takich podstawowych umiejetnosci to nie zwracajcie mi glowy

a to psotnik. Ja bym nie wyszła za mąż w ciemno Skąd wiesz że to 100% mężczyzna

Żeby tylko depresja, Brok. A potem taka się w pracy wyżywa na innych, łazi w****iona, przyp*****la się o byle co. x Argen, jest gorzej:( ona tą frustrację przynosi nawet na forum, wyżywa się na tygryskach i podburza lud:( seksualniaka bez seksu trzeba ustrzelić z litości tak jak kiedyś sie strzelało do koników ze złamaną nogą:(

Gość gość
On na noc całuje mnie w skroń i czasem leży przytulony obok a czasem odwraca się plecami a gdy ja próbuje go objąć to mówi, że mu gorąco i poprzytulamy się rano. Czasem nie śpi ze mną w jednym łóżku, bo mówi, że nie może spać albo, że nie chce mnie budzić bo trochę chrapie. Nie widziałam go nago!! Tydzień temu jak brał prysznic weszłam specjalnie do łazienki bez pukania ale zdążył zasłonić się ręcznikiem :/ zapytałam go dlaczego to robi, przecież jesteśmy już mężem i żoną, na co on odpowiedział, że zaskoczyłam go i zrobił to odruchowo, no to mówię, że teraz już może ściągnąć ręcznik a on powiedział, że byłoby to sztuczne i mało spontaniczne. Sama już chodziłam przed nim nago i to nie raz, najpierw tylko w majtkach, ale go to na maksa onieśmielało, usmiechał się tylko, spuszczał wzrok i zaczerwienił się parę razy, jak chodziłam już bez dołu to w ogóle peszył się, nic nie komentował tylko udawał, ze tego nie widzi, wychodził do drugiego pokoju, ze niby cos tam ważnego musi zrobić :/

Gość gość
seksualniaka bez seksu trzeba ustrzelić z litości tak jak kiedyś sie strzelało do koników ze złamaną nogąsmutas.gif X Szkoda, że Ciebie jeszcze nikt nie odstrzelił. Obrażasz ludzi, życzysz im gwałtu i śmierci, stara a taka głupia jesteś?

Gość gość
Autorko. Twoja wypowiedz z 9:24 to jakas masakra. Przepraszam cie bardzo. Nie chce ci robic przykrości bo przyszlas tu po radę i widze ze twoj problem jest naprawdę poważny. Ale musze to napisać : czarno widzę wasze pożycie małżeńskie

Gość gośćmen
Kiedyś czytałem artykuł o zachowaniu czystości do ślubu. Pewna pani seksuolog napisała, że jeżeli jakaś kobieta czeka z seksem na tego jedynego, a stuknęła jej trzydziestka i nikogo nie znalazła, to powinno się jej zapalić ostrzegawcza kontrolka i udać się do seksuologa, tak na wszelki wypadek. Często deklatacja "seks dopiero po ślubie" jest objawem problemów z akceptacją seksu wogóle i podświadomym odsuwaniu problemu na później. Jak widać na załączonym obrazku dotyczy to również mężczyzn.

Gość gośćmen
Autorko, co do tego, że Twój mąż ma problem nie ma wątpliwości. Jak wspomniała przedmówczyni to co on robi to jest jakaś masakra. Na tym etapie waszych relacji powinniście rozkminiać kamasutrę, a on odwraca wzrok od Twojej nagości. To jest CHORE! Pytanie, czy on zdaje sobie sprawę z problemu i ukrywa to przed Tobą, czy jest na etapie wyparcia i w głowie zaklina rzeczywistość, że wszystko się jakoś ułoży. Tak czy inaczej czas zdjąć białe rękawiczki i zmusić go do poważnej rozmowy. Nie daj się zbyć. Bez wizyty u seksuologa się nie obejdzie, a żeby do niej doszło musi uzmysłowić sobie problem i chcieć nad nim pracować.

Gość gość
9.24, chyba to podszyw...

Gość gość
Tu autorka- to nie podszyw, tylko moja wypowiedz, niestety tak wygląda rzeczywistość

Gość gość
Tak się właśnie kończy pranie ludziom mózgów religiami.. Jak dla mnie, typ jest nieuleczalny i należy go jak najszybciej wymienić na lepszy model (bez urazy autorko).

Gość gość
A czy nie mozecie usiasc i szczerze porozmawiac o tym?

Gość gość
Upij go, moze pomoze jak jest nieśmiały xD

Gość gość
Bogusia, to ty?

Może tylko o nieśmiałość chodzi. Bo jakby był zupełnie "a", to by patrzył, a to odwraca wzrok i się czerwieni. Ile on ma lat?

Gość Jojobat
Ile macie lat? Dla obu z was to bedzie pierwszy seks? Jak dlugo byliscie razem przed slubem? Czy podczas tych pocalunkow nigdy sie nie podniecil?

Gość gość
Tak się właśnie kończy pranie ludziom mózgów religiami.. Jak dla mnie, typ jest nieuleczalny i należy go jak najszybciej wymienić na lepszy model (bez urazy autorko). xxxx pewnie nie uwierzycie, ale my wcale nie jestesmy bardzo religijni i czekanie do ślubu nie miało u nas przyczyny w religijności, chociaż wywodzimy się z rodzin praktykujących świadków to nie ze wszystkim co głoszą świadkowie się zgadzamy, tylko po prostu czasem lepiej nie mówić głośno co się na prawdę myśli. Czekaliśmy do slubu, bo chcieliśmy zeby nasz związek był wyjątkowy i chcielismy udowodnić sobie, ze dla siebie jesteśmy znieść wszystkie utrudnienia, przynajmniej tak było z mojej strony, bo teraz nie wiem czy mój mąż na prawdę kierował się tymi samymi przesłankami. Teraz zaczęłam się zastanawiać czy propozycja o czystości przedślubnej nie wyszła faktycznie bardziej z jego strony, a ja stwierdziłam ze to dobry pomysł...nie wiem. Poznałam go w wieku 25 lat i cieszyłam się ze spotkałam mężczyznę, który szanuje to ze nie spałam jeszcze z nikim a nie za wszelką cenę będzie chciał mnie brzydko mówiąc przelecieć i w dodatku sam nie ma jeszcze doświadczenia i się tego nie wstydzi.

Gość gość
ja tu widze objawy jak w innych niefajnych związkach obym nie miaął racji, ale wten sposób zachowują sie osoby które były wykorzystywane seksulanie....

Gość Jojobat
Dajesz mu sie zbywac. On ci mowi, ze nie jest gotowy,a ty dalej czekasz i bedziesz tak czekala do usranej smierci (za przeproszeniem). Dlaczego on nie jest z toba szczery? Po prostu ci nie ufa, ukrywa cos bolesnego i nie ma odwagi ci powiedziec. Kocha cie, ale ma nadzieje ze zrezygnujesz z seksu, ze zapomnisz o tym. Ale uwierz mi nie zapomnisz. Bedzie coraz gorzej. Dzisiaj, gdy bedziecie zrelaksowani postaraj sie z nim o tym pogadac. Powiedz, ze bardzo go kochasz, ale pragniesz aby byl twoim prawowitym mezem. Zapytaj go jaki ma naprawde problem, bo gotowosc nie ma tu nic do rzeczy, uwierz. Tak moga mowic kobiety, bo one boja sie bolu przy pierwszym seksie, ale facet odczuwa tylko przyjemnosc. Moze zaproponuj jakis alkohol, zeby sie rozluznil przed rozmowa. Zacznij go calowac najpierw delikatnie, potem bardziej namietnie, dotknij go niby przypadkiem w krocze, sprawdz czy sie podniecil.

może on jest niepłodny i nawet mu nie stoi I udaje że nie wie To dopiero ma wyjść po slubie żeby nie było rozwodu

Gość gość
Do abu abu. Po pierwsze bezplodnosc nie ma nic wspolnego z impotencja. Po drugie jak wg ciebie mialo dojsc do rozwodu przed slubem?

Gość gość
A może on był molestowany w dzieciństwie i stąd wynikają jego problemy....