Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KobietyKtóra nie obciąga współczesnyMężczyzna nigdy nie uzna za pełnowartościową

Polecane posty

Gość yfhvbnvn
Znam mężczyzn na tyle dobrze żeby rozpoznać wśród nich arystokrację pod względem manier i podejścia do kobiet, zdolnych do prawdziwej miłości, inni mnie nie interesują :-)

Gość yfhvbnvn
12:56 Właśnie kobieta wymuszająca na swoim mężczyźnie zboczenia i szantażująca go że jesli kocha to niech robi wszystko jest wg. mnie tą która go w ogóle nie kocha. To samo jeśli chodzi o mężczyzn Ty możesz mieć swoje poglądy, ja mam swoje uważam że ten akt to poniżenie dla kobiety jak i dla mężczyzny

Gość gość
Ale byś chciała żeby ci wsadzal paluszki w psioche hipokrytko.

Gość gość
Paluszki w psioszce czy jezyczek to nie jest zlo i bardzo lubie. Ale fiu/tek w buzce to zlo i ponizenie !

Gość yfhvbnvn
Rozmowę z mojej strony uznaję za zakończoną bo kilku panom brakuje elementarnych zasad. Streszczam mój pogląd: taki rodzaj aktywności to poniżenie mężczyzny przez kobietę i kobiety przez mężczyznę

Gość gość
yfhvbnvn ile masz lat? Praktykujesz wierzysz?

Gość gość
gość dziś Ale byś chciała żeby ci wsadzal paluszki w psioche hipokrytko x wyyebuj już petrylu pyerdolony, już się natrzepałeś na swoim temacie wiec przejdź na Inna Planeta i wystaw tam dubsko. Yepany smieć, rto przez ciebie tak trudno jest wyrwać w Polsce laske bo wszystkie myślą że każdy z nas to taka spetalona dupodajnia jak ty :-O

Gość yfhvbnvn
13:14 Ok. 30. Tak wierzę, ale gdybym nie wierzyła miałabym też takie same poglądy, bo to po prostu wg. mnie zdrowy rozsądek

Gość gość
yfhvbnvn dziś 13:14 Ok. 30. Tak wierzę, ale gdybym nie wierzyła miałabym też takie same poglądy, bo to po prostu wg. mnie zdrowy rozsądek x masz racje, ja jestem niewierzący ale jak dziewczyna proponuje że mi zrobi oral to podejrzewam że jest jak kawał drewna bez stref erogennych i maskuje to właśnie w ten sposób. I wiem co mówie, mam doświadczenie z kobietami. Blow job to jakaś masakra wśród małolatów, te debile nie zdają sobie sprawy że są kalekami seksualnymi czasami na całe życie:-O

Gość yfhvbnvn
To jest tak tandetne i obrzydliwe, brak słów

Gość yfhvbnvn
Najgorsze jest to że się nie wie czy mężczyzna robił to komuś już czy nie, a wiadomo jakie czasy dziś.. prawie wszyscy to robią i aż na wymioty zbiera na myśl o pocałowaniu go, bo się nie wie co on tak naprawdę robił.. jeden z powodów dla których uciekam przed meżczyznami

Gość takijeden964
Dla jednych to obrzydliwe dla innych fajnych, trzeba sie zgrać to najwazniejsze, ja robilem minetki :)

Gość takijeden964
Dla jednych to obrzydliwe dla innych fajne *miało być wyżej

Gość gość
Niektórzy tu nieźle beke pociskaja :D a wy się nakrecacie :D

Gość gość
Yvk cos tam. Zaden facet cie nie pokocha jak mu nie będziesz obciagala. Brak robienia łaski 2 razy w tygodniu zabije nawet największą miłość.

Gość yfhvbnvn
PRAWDZIWEJ miłości nic nie zabije, a już szczególnie odmowa takich praktyk. (Inna sprawa to to że z takim kolesiem miłość nie byłaby już możliwa bo bym go posłała w diabły kilka sekund po tym jakby mi coś takiego powiedział). Imitacje miłości mogą być zabite, ale prawdziwa jest na zawsze

Gość gość
Dwa razy w tygodniu? żartujesz? mój chce co 2 dzień.

Gość yfhvbnvn
jaką miłość zabije, skoro w takim związku wg. mnie nie ma miłości? haha

Gość yfhvbnvn
Ja nie muszę nic robić żeby się poczuć pełnowartościową kobietą, po prostu nią jestem. Prawdziwy mężczyzna to rozpozna (tak samo jak i ja rozpoznam to u niego) i nie będziemy potrzebowali takich rzeczy, nie będziemy potrzebowali siebie poniżać nawzajem.