Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Jak zdjąć zaschnięty klej kropelka ze skóry?

Polecane posty

In nie wiem czy był sens wchodzić w jego link. Domyślam się co tam mogło być.:-D Namów kolegę na nadrobienie braków.:-) Kurcze narobiłeś mi ochoty na koreczki oliwkowe.

Ooo albo nie koreczki. Zapiekany Camembert z konfiturą malinową.:-) O matko głodna jestem.:-(

To ty wlazłeś nie proszony na mój temat więc to ty racz zamknąć pryszczatą twarz.

Z żurawiną :) albo z sosem czosnkowym. Zaczynam się poważnie zastanawiać nad orientacją naszego Prawika. Śledzi mnie po tematach i zagaduje, podsyłając zbereźne obrazki :D

Ja lubię tylko Camembert inne są dla mnie zbyt intensywne. Idę sobie dolać wina.:-)

Jakie wysublimowane podniebienie.;-) Zawsze myślałam że mężczyźni wolą piwo i Lays bekonowe. A tu proszę mężczyzna który wie jak smakuje brie.:-)

Smażone tłuste w biodra ci pójdzie albo piwnego brzucha dostaniesz.:-) Nie lepiej je upiec na pergaminie z odrobiną oliwy.

Nie, ale często nie jem chleba albo zapominam o jakichś posiłkach. Ostatnio się bardzo niezdrowo odżywiam - np. jogurt i kulki czekoladowe :( Gdyby choć był naturalny i do tego płatki owsiane. Od sierpnia planuję to zmienić :D

Zmienić? Co ty chcesz zniknąć.:-) To ja ważę 46 kg przy 164 i zastanawiam się czy nie przytyć trochę.

Gość gość
kierwa ty strigoica faktycznie musisz byc niezla dupeczka. jak nie brunetos na priv to teraz inacessible wszystkich chlopow z tad zabierzrsz. moge i ja skozystac z meila?

Gość gość
ciebie wyzywac? chyba zartujesz jak mozna obrazac laske ktora nawet geja potrafi zbajerowac. kierwa ale ty musisz byc d**eczka, szarpalbym jak jehowy za klamke

Gość gość
up

A już myślałem, że wkurza Cię fakt, iż jest jedną z 5 osób na Kafe, które znają mojego maila i imię :P