Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że już niedługo będzie możliwe drukowanie organów ludzkich w 3D ?

Polecane posty

Gość gość

Powstała ''drukarka'' ktora potrafi drukować żywą tkanke, za jakis czas skonczy się pobieranie organów od dawców, bedzie pobierane DNA od zyjących

Gość gość
king of death 666 x śmiecie jak ty bedą umierać na starych zasadach :D

Gość gość
Wydaje mi się że ten postęp nie zmierza w dobrym kierunku...

Gość gość
No tak, lepiej żeby ludzie umierali po staremu :O No to wycofajmy szczepionki i nadal mieszkajmy w jaskiniach, ludzie, którzy boją się postępu dziś to potomkowie tych, co palili czarnownice na stosie. Zwykłe bojaźliwe śmiecie.

Gość gość
Gosciu cos z toba chyba nie tak... Nie sadzisz ze wszedzie powiny byc zachowane jakies granice? Umiar? Przeczczepy sa ok i sama mam w portfelu informacje ze godze sie na pobranie moich narzadow w razie sytuacji gdy powrot do zycia bedzie niemozliwy. Ale czy manipulacje dna sa juz ok? Watpie... Tak naprawde nie wiadomo jakie skutki takivh zabiegow wystapia. Moze tego nikt nie odczuje ani za 50 ani za 100 lat - ale jestem przekonana ze kombinacje dna beda prowadzic do jednego - do samozaglady.

Gość Jowita lubas
To nie jest może tak, że za niedługo, ale w przyszłości kto wie. Dziedzina zajmująca się drukiem 3D wciąż się rozwija i powstaje wiele związanych z tym możliwości. Sama współpracuję z dobrą firmą, która się tym zajmuje : http://ccmetal.pl , gdyby ktoś potrzebował jakiejś konsultacji w tej dziedzinie to mogę ich z ręką na sercu polecić.