Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrytozerca

jecie coś po kryjomu przed rodziną?

Polecane posty

Gość gość
Tak. Jem coś po kryjomu o ile można to tak nazwać. A w rzeczywistości to po prostu jest to dla mnie tak miła chwila że chce się skupić na przyjemności tego smaku i złości mnie jak ktoś mnie z tego wyrywa np. mąż mi przyłazi bo coś chce dlatego najczęściej jadam to rano, a poza tym to dla mnie taki zastępnik kawy z której ostatnio musiałam zrezygnować a opylam tak najczęściej drożdżówki z borówką, kiedyś były to bułeczki z czekoladą ale ostatnio przechodzę erę na owocowe smaki

Gość gość
Powiem wam co właśnie jem. Kinder bueno

Gość gość
Och matko jak ja uwielbiam Sci-Fi! :D Też je oglądam w odosobnieniu. Najczęściej w łóżku jak się zmywam wcześniej "niby" spać. :P Ale horrory mi już przeszły. Dawniej miałam na nie fazę przez jakiś czas.

Gość gość
Tak. Czasem mam ochote na zupke chinska (nie ciagle, raz na jakis czas), choc wiem ze to syf. Jem to w pracy, zeby dzieci nie widialy i nie chcialy sprobowac. Wiem ze by im posmakowalo, bo zdrowe zupy jedza co prawda, alw bez entuzjazmu. A jakby zjadly chinska to tylko taka by chcialy.

Gość gość
he he he mi się zdarza kupować kinderki i zjadać po cichaczu ;)

Gość gość
A ja doskonale rozumiem o co chodzi osobie z 21:38 Ja mam fizia na punkcie wszystkich rzeczy kawowych...lodow,jogurtow iitd. I nie lubie jak mi je ktos podprowadza z lodowki :-) a dziecku wole dac cos innego,bardziej zdrowego niz moj ulubiony jogurt kawowy i nie jem go przy nim aby nie bylo smutne z tego powodu,ze nie moze zjesc "doroslego "jedzenia mamy.

Gość gość
Dobre ciacha,z kremem,galaretka,owocami..Jem w pracy

Gość gość
do wielbicielek Sci-Fi wiem że zbaczam z tematu ale jakie tytuły najbardziej polecacie ?