Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLisa

Starania o dziecko 2016, 2017 cd.

Polecane posty

Gość gość
Uppp

Gość Lili91
Małła dzięki za poradę. Najgorsze jest to ze mieszkam za granica wiec lekarzy nadrabiam jak jestem w Polsce :( pójdę w takim razie od razu po przyjeździe na powtórne badania i do endokrynologa. Nie wiem w takim razie czy tak liczyć na to ze juz w tym cyklu sie udało, jeszcze by cos dziecku zaszkodziło to tsh. Ada - mysle ze bardzo dobrze ze zdecydowaliście sie na poradę psychologa, takie rzeczy ciezko przechodzić samemu. Ale skoro Twojej siostrze sie udało po dłuższym czasie to moze Tobie tez w koncu zaskoczy. Nie poddawaj sie!

Gość Lili91
Małła dzięki za poradę. Najgorsze jest to ze mieszkam za granica wiec lekarzy nadrabiam jak jestem w Polsce :( pójdę w takim razie od razu po przyjeździe na powtórne badania i do endokrynologa. Nie wiem w takim razie czy tak liczyć na to ze juz w tym cyklu sie udało, jeszcze by cos dziecku zaszkodziło to tsh. Ada - mysle ze bardzo dobrze ze zdecydowaliście sie na poradę psychologa, takie rzeczy ciezko przechodzić samemu. Ale skoro Twojej siostrze sie udało po dłuższym czasie to moze Tobie tez w koncu zaskoczy. Nie poddawaj sie!

Gość Małla
Lili udać sie mogło;) i z większym tsh X Ada a lekarze co mówią? Skąd te niepowodzenia? Znają przyczynę?

Gość Ewelina2605
Ada witamy :) fajnie że jest nas coraz więcej w kupię siła :) Ada jak moge zapytać wyniki macie ok czy coś nie tak ze decydujecie się na in vitro ? Dobrze ze wybieracie się z mezem do psychologa to bardzo delikatny temat i bolesny. Ja sama czasami mam dosc wszystkiego, mega doła A staramy się od początku roku a Wy 4 lata nawet nie wyobrażam sobie co czujecie. Pisałaś że Twojej siostrze udało się ja wierzę ze Tobie też się uda nie poddawaj się ;) Lili najlepiej się na nic nie nastawiaj (wiem łatwo się mowi) co ma być niech będzie a moze akurat ;) czego bardzo życzę ;) czytałam że kobiety zachodziły w ciaze przy takim tsh tylko wtedy szybciutko do lekarza trzeba isc. Będziesz w Polsce to zrób badania i leć do lekarza. Nie martw się będzie dobrze:)

Lili mnie też infekcja złapała a nigdy dotąd nie miałam więc tez jest to zastanawiające.. Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie ;)

Witam nowe kolezanki :):):) ciezko wracac do.domu po urlopie... toska przykro mi ,ze to hednak nie ciaza ,wielochna tez czytalam ,ze wiele dziewczyn spotyka się we wczesnej.ciazy z roznymi infekcjami takze moze moze,trzymam kciuki :)kate super zakupki ,nas tez czeka mini remont,musimy odmalowac pokoj dla fasolki ,wiem ,ze troche za wcześnie ale jakos nie wyobrazam.sobie malowania jesienia czy zima .Paula ,Becik i reszta kochane co u WAS ?Czy ktoras testuje na dniach?buziaki dla wszystkich:):):)

Hejka :) ja biorę duphaston od 4 sierpnia po 2 tabletki dziennie, ale jeszcze @ się nie pojawiła, jak brałam go w kwietniu też 2x dziennie, to już po 4 tabletce się pojawiła, dzisiaj jest już u mnie 36 dc

Gość KateA92
Angelowa mnie też czeka jeszcze malowanko pokoiku :) ale my planujemy we wrześniu to zrobic

Gość smutnaJaa
witam dziewczynki, witam nowe osóbki. ja dzisiaj rano zrobiłam badanai i zobaczymy wieczorem co tam w tej mojej krwi się pokaże. zostawiłam 136 zł za badania echhhh

Gość Luska94
Witam ja badania robiłam w zeszłym tygodniu i zapłaciłam 123.zł wyniki niby wszustkie dobre. A tsh 2.52 dzisiaj na 15.00 do gina... zobaczymy co powie..

Gość Lili91
Ewelina - postaram sie wyluzować tak jak mówisz chociaż wiadomo, łatwiej powiedzieć niż zrobic :) Wioloochna - oby tak było ze te infekcje z tego powodu, a nie złośliwy los po prostu :p ja bede testować 1-2 dni po Tobie takze zobaczymy co bedzie. Angelowa - super ze wy juz na etapie malowania pokoiku! Niech sie maleństwo zdrowo rozwija :)

Gość Lili91
Ewelina - postaram sie wyluzować tak jak mówisz chociaż wiadomo, łatwiej powiedzieć niż zrobic :) Wioloochna - oby tak było ze te infekcje z tego powodu, a nie złośliwy los po prostu :p ja bede testować 1-2 dni po Tobie takze zobaczymy co bedzie. Angelowa - super ze wy juz na etapie malowania pokoiku! Niech sie maleństwo zdrowo rozwija :)

Lili91 a kiedy miała ost @ bo ja 15 lipca? Ja nie miałam nigdy dotąd takich dolegliwości stąd podejrzenie ze coś jest narzeczy aczkolwiek mógł być ten 1 raz i coś mi dolega.. w pt byłam u gina, leki mam i jest poprawa :)

Gość Lili91
Ostatnia @ miałam 17.07. Tez nigdy nie miałam takich dolegliwości wiec wiadomo jaka pierwsza mysl :D ale wiadomo - rożne moga byc przyczyny, moze akurat tak sie trafiło teraz.

Gość Afrodit
a która testuje 15.08? mnie już korci ale się powstrzymuję, bo to tylko marnowanie testu

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki :) u mnie 36dc, ale testu nie robiłam jeszcze, jakoś nie chcę znowu zobaczyć tej jednej krechy he :)

Gość caroline29
Witaj Ada i Lili trzymam kciuki aby sie udalo. Dziewczyny mam nadzieje ze wytrzymacie z testowaniem.

Gość gość
onaa twarda sztuka z Ciebie :) wioloochna mnie też korci, żeby sobie zrobić byle zrobić :P ale tłumaczę sobie po co głupia przecież i tak nic nie wyjdzie :)

Gość Afrodit
onaa twarda sztuka z Ciebie usmiech.gif wioloochna mnie też korci, żeby sobie zrobić byle zrobić jezyk.gif ale tłumaczę sobie po co głupia przecież i tak nic nie wyjdzie usmiech.gif

Gość Nela2987
Hej! Nie bylo mnie chyba tu miesiąc, ciekawe czy mnie jeszcze pamiętacie :)? Wszystkie posty oczywiscie nadrobilam. Gratulacje dla zaciazonych! Urlop minal mi szybko ale wypoczęłam i wyszalałam się jak nigdy. Chce sie z wami podzielić dobra nowiną, wczoraj wieczorem zrobiłam test i mam 2 kreseczki!!! Dzis powtorzylam rano i 2 kreseczki! A przypomnę ze w poprzednim cyklu moja prolaktyna wynosiła 1700 a norma do 620. Takze wszystko jest możliwe! Dzis po pracy jadę na betę. Jak wyjdzie dobrze to dopiero będę w pełni szczęśliwa.

Gość gość
Dziewczyny chce sie was poradzic staramy sie o dzidzie to nasz pierwszu miesiac staran wiec jeszcE jestem zielona. Ostatni okres mialam 22lipca . zazwyczaj @@@@ dostaje 23-25 dzien miesiaca wedlug wyliczen owulacje powinnam miec 5-6 sierpnia a ja w ogolw nie mam tego plodnego sluzu. Od jakichs 4 dni mam tylko taki bialy gesty nieprzejrzysty sluz i jest go malo, dopiero jak TAM wloze palce to lekko poczuje.. dzisiaj rqz jak wlozylam palca to wyciagnelam spora ilosc wlasniw takiego sluzu jak jajko ciagnecego sie ale juz go nie ma i od godziny 10 mam praktycznie sucho..Naczytalam sie juz i nie wiem czy owu jest przede mna czy juz za mna a ja jej wgl nie czulam..? Nie mierzylam sobie ogolnoe temperatury ale wczoraj z ciekawosi zmierzylam i mialam 37.2*, dzis mialam normalnoe 36.6 Poradzcie cos prosze Co myslicie...

Gość gość
Dziewczyny chce sie was poradzic staramy sie o dzidzie to nasz pierwszu miesiac staran wiec jeszcE jestem zielona. Ostatni okres mialam 22lipca . zazwyczaj @@@@ dostaje 23-25 dzien miesiaca wedlug wyliczen owulacje powinnam miec 5-6 sierpnia a ja w ogolw nie mam tego plodnego sluzu. Od jakichs 4 dni mam tylko taki bialy gesty nieprzejrzysty sluz i jest go malo, dopiero jak TAM wloze palce to lekko poczuje.. dzisiaj rqz jak wlozylam palca to wyciagnelam spora ilosc wlasniw takiego sluzu jak jajko ciagnecego sie ale juz go nie ma i od godziny 10 mam praktycznie sucho..Naczytalam sie juz i nie wiem czy owu jest przede mna czy juz za mna a ja jej wgl nie czulam..? Nie mierzylam sobie ogolnoe temperatury ale wczoraj z ciekawosi zmierzylam i mialam 37.2*, dzis mialam normalnoe 36.6 Poradzcie cos prosze Co myslicie...

Gość Lili91
Ja mam dobry powód zeby nie zużywać testów - specjalnie kupiłam tylko dwa ostatnio w Polsce, a tutaj kosztują S przeliczeniu na złotówki 80pln :D Wiec moze to powstrzyma wcześniejsze zapędy :)

Gość Lili91
Ja mam dobry powód zeby nie marnować testów - specjalnie kupiłam w Polsce tylko dwa, a tutaj w przeliczeniu na złotówki kosztują jakies 80pln, wiec mysle ze to mnie powstrzyma przed wcześniejszymi zapędami :)