Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszłam do wniosku ze nic po moim celibacie

Polecane posty

Gość gość

Porządnym prowadzeniu się, uczciwosci wobec siebie i innych, silnych zasadach moralnych, dojrzalosci bo takich ludzi jak ja nie ma, a w jedna strone to nie moze dzialac. Musi byc rownowaga i tylko z kims identycznym bede szczesliwa. Falszywych ludzi wyczuje na kilometr. Strasznie mnie to zmeczylo. Ostatnie 10lat zmarnowane. Gdybym wtedy podazyla w innym kierunku moze dzis bylabym jedna z wielu. Dlaczego nie urodziłam się kilka wieków temu? Czy naprawdę zostaje mi tylko zakon i świadomość że tam są ludzie którzy chociaż starają się tacy byc ?

Gość gość
ja staram się być taki jak ty i możemy się spiknąć na resztę życia jak jesteś z trójmiasta i pasujemy do siebie

Gość gość
mam mysli samobojcze a ty mi o celibacie piertolisz :D

Gość gość
Potrzebuję kogos kto ma takie charakter a nie stara się taki byc. Wiem,okrutne ale wymagam wobec innych tego co sama daje. Na mnie nikt nigdy się nie zawiódł a ja za każdym razem. Czasami szybko, ale kilka razy po latach znajomości czy związku. Kolejnej zdrady czy oszustwa bym nie zniosła. I tak jestem z Trójmiasta, tzn nie jestem-pochodzę z Krakowa ale mieszkam obecnie tutaj a za jakiś czas wyjeżdżam z Polski.

Gość gość
*taki

Gość gość
e to jak wyjeżdżasz to nie mamy się co spotykać,ja taki jestem

Gość gość
a ja byłam całe życie święta a i tak się pokiereszowałam,teraz będę rozwiązła,odbiło mi i nic na to nie poradzę,wlasciwie nie wiem co mi dolega,miotają mną pragnienia,kocham kilka osób jednocześnie,nie mam zadnych wcześniejszych zasad,chce rozdawac milosc tym którzy mnie potrzebują i na których lecę,jestem skończona

zycie jest tylko jedno i jest cholernie krotkie (mimo, iz jest to najdluzsza 'rzecz' jaka wykonujemy ;) ), nie ma sie co szczypad dziewczeta! i zdecydowanie nie ma sie co bezsensownie powstrzymywac przez odrobina radosci czy przyjemnosci ;)

Gość gość
Jesli masz jakies pytania w zwiazku z partnerem, napisz do mojej wrozki Sofii. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl