Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesiowa mi dzis powiedziala ze mam skonczyc w koncu karmic piersia

Polecane posty

Gość gość

syna. Maly ma 8 miesięcy. Twierdzi, ze karmie piersią i to dlatego nie chce nic innego jesc, co jest nieprawda, bo ladnie je zupki, deserki, czasem kaprysi jak to dziecko. Mowi ze już mam przesac, bo maly jest duzy, pyta oburzona jak długo jeszcze zamierzam tak karmic. Odpowiadam, ze do roku na pewno, albo do 1,5 roku, bo czemu mam zrezygnować i nie karmic, jak dla niego to jest zdrowe? To ona stwierdzila, ze powinien już jesc konkrety a nie piers i ze mam kupic mm i mu podawac butelke... ja znow się pytam, ALE PO CO? a ona znow, ze jest duzy... Czy tesciowa ma racje? bo mi się wydaje ze nie, ze 8 miesięcy to wcale nie tak długo na karmienie piersią. dodam ze ona kiedyś karmila wszystkie swoje dzieci mm.

Gość gość
up

Gość gość
Kiedyś uważano, że trzeba przestać karmić, jak dziecko ma 8 zębów. Teraz karmi się tyle, ile dziecko i matka chcą, babci nic do tego.

Gość gość
Ja tez karmilam syna 16 miesiecy, teraz karmie corke juz ponad rok. Ile sie nasluchalam o tym ze za dlugo, ze po co itd to masakra. Mam to w nosie, moja sprawa.

Gość gość
Ależ ty masz problemy dziewczyno, powinnaś zabić teściową i spokój.

Gość gość
Jakby był ranking najbardziej nudnych i oklepanych tematów, to twój byłby pierwszy. Wysil się bardziej -.-

Gość gość
Karm ile chcesz i ile mały będzie chciał ssać. Teściowej nic do tego. Chyba lepiej mu dawać naturalne mleko niż szajs z puszki. Wiadomo że kiedyś to nastąpi ale im później tym lepiej. A skoro już je zupki i inne papki to głodny nie jest na pewno. Ja dwoje swoich dzieci miałam na piersi do 1.5 roku. Teraz mam 3 dzidzie i tez zamierzam ja mieć na cycu ile tylko się da. Nie poddawaj się !

Gość gość
22.29 musisz mieć naprawdę nudne zycie, ze wchodzisz i piszesz na takie nudne dla ciebie tematy.

Gość doda1478
Po co wydawać kasę na mm skoro masz pokarm. Twoja teściowa ma starodawne podejście, że dziecko już powinno jeść kotleta. Ja karmiłam do roku, na początku wydawało mi się że mam za mało pokarmu i podawałam mm z probiotykiem ffbaby ale potem okazało się że wcale nie potrzebował dokarmiana bo dużo przez to ulewał.