Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Galaretowaty śluz

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, mam problem. Od ponad tygodnia źle się czuje. Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne lesiplus juz ponad rok, odbyłam z chłopakiem stosunek oczywiście z dodatkowym zabezpieczeniem jakim jest prezerwatywa i właśnie od tamtego momentu mam lekkie boleści brzucha, boli mnie głowa, czasem pobolewaja piersi, ogólnie jestem osłabiona ale tłumacze sobie ze to przez stres w pracy, złe odżywianie itp. Dzisiaj zaobserwowalam u siebie takiego galaretowatego glutka na bieliźnie, który był przezroczysto-zolty. Zdarzają mi się upławy ale białe, czym może być to spowodowane? Myślicie że może to być ciąża mimo tabletek które biorę regularnie i prezerwatywy?

Gość gość
Dodam że po każdym stosunku sprawdzamy prezerwatywe, bo ciąża dla mnie byłaby katastrofa, zważając na pracę itp. Nigdy nie spóźniam się z tabletka i żadnej nie ominęłam jednak martwi mnie moje złe samopoczucie i te upławy. Okres powinnam dostać za 7-8 dni

Gość gość
Brak 100% antykoncepcji przy najlepszych srodkach.Jak się du/pczysz możesz zaciążyć

Gość gość
Możesz sobie darować taka odpowiedź :)) wszystko robie z pełną świadomością i jestem odpowiedzialna w tym co robię. Nie 'dupcze' sie z własnym partnerem. Za takie komentarze i super informacje to ja podziękuję

Gość gość
Na spokojnie zrób test, moim zdaniem nie jesteś w ciąży. Stres potrafi odwrócić nasz życie do góry nogami więc nie panikuj :) Jeśli martwi Cię zabarwienie śluzu możesz wykonać posiew z pochwy. Dodam jeszcze, że odkąd używam codziennie na noc provag żelu nie mam problemów intymnych, takich jak pieczenie, upławy czy infekcje. Kup żel, jest niedrogi i wydajny – warto.

Gość gość
Jak mozna otwierać piz.ę dla penisa nie du/pczyć się.