Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem jakims odmiencem czy też tak macie?

Polecane posty

Gość gość
"Jeżeli zechce to potrafie sterować konkretną osobą..." Naprawdę? W takim razie proszę spraw aby dziewczyna którą kocham odwazjemniła uczucie :)

Gość gość
17:20 Nie, ale mam kontakt z Bogiem, podobne dary i mnóstwo pokory. Sam z siebie nikt nie jest dobry, jesteśmy tylko ludźmi.

Gość gość
i zrób coś z islamistami,

Gość gość
Pisze jak jest. Ze potrafie sterować najmniejszymi szczegółami i tu nie miałam na mysli żeby się pochwalic. Na początku bylam zafascynowana . Teraz jestem czasami przerazona ale zwykle obojetna , nawet jak wydarzy się coś co sprawi ze innym oczy wyjdą z orbit mnie to nie wzrusza... wszystko mi jakos spowszednialo.. raczej nie przeżywam efektu Wow:).

Gość gość
już tak nie umniejszaj pięknych istot,to prawda że bez oddechu Boga nikt nie zrobi nawet kroku,ale przecież chodzi o to by się upodobnić do ZRÓDŁA i do niego wrócić

Gość gość
liczy się prawdziwa głęboka duchowość i świadomość wielu rzeczy ,inaczej to nie ma większego sensu

Gość gość
też widzę że się bawicie a nie wiecie czym,ale i tak pozdrawiam :-) szczególnie tę dobrą osobę tutaj i pokorną

Gość gość
Oj przyda sie to ziemi,przyda. Ja staram sie pozytywnie myslec. Zwykle mam dobre intencje i pomagam innym a oni o tym nie wiedzą, ale jeżeli trafiam na kogoś podlego i zawzietego to też robię kuku. Nie bój żaby - jak jesteś dobra to nic złego Cię nie spotka TaK myślałam żeby założyć bloga i opisywać wszystko ale trochę sie obawiam. Podam przykład : tydzień przed zaginieciem Ewy Tylman skas wiedziałam że zaginie mloda dziewczyna z Poznania w takich okolicznosciach i bedzie o tym glosno tak jak o Iwonie W. Potem, kiedy się dowiedziałam, tylko tyle że ktos zaginął od razu wiedziałam , ze ona lezy w wodzie i znajdzie sie , gdzies na luku niedaleko Poznania ale nie od razu. Stawialam wlasnie lipiec-sierpien. Zapomnialam o tym i tydzien temu czulam ze znajdzie sie do tygodnia. To przyklad. Czasami zdarza sie ze ktoś obcy"wtargnie" w moja przestrzeń.

Gość gość
tak to służba,trzeba ochraniać nie szkodzić

Gość gość
Przeciez pisze ze zainteresowalam się duchowością w liceum i to tak obsesyjnie , a w Boga wierzyłam wcześniej i daze do doskonałości . Taki mam charakter ze nikomu krzywdy nie zrobię,chyba że mnie rozwscieczy ale kazdego tłumacze, daje szanse i widzę to czego nie ma...ale czasami zdarzają się tacy ludzie ze traci się kontrolę

Gość gość
Masz starą duszę autorko. Ja jestem facetem i też zainteresowałem się sprawami duchowymi, w tym też ezoteryką, fizyką kwantową, i nie tylko. Mam 25 lat. Przebudziłem się jakiś czas temu

Gość gość
Nie wiem skąd wyciagnelas takie wnioski? Boisz się ze coś Ci zrobię i próbujesz mnie uprzedzić? :P ja to wszystko wiem ale dzięki za wiadomość. Jaki to jest dar? Jasnowidzenia czy inny?

Gość gość
gość dziś "Jeżeli zechce to potrafie sterować konkretną osobą..." Naprawdę? W takim razie proszę spraw aby dziewczyna którą kocham odwazjemniła uczucie  No wiesz , raczej tego nie robię na zawołanie. Mogę to zrobić ale dużo by tłumaczyć a podejrzewam że to na nic bo i tak się uprzesz.

Gość gość
a zrobisz coś z islamistami?

Gość gość
nie zrobisz,wyprodukowali tyle jadu że gdzieś się to rozleje

Gość gość
gość dziś Masz starą duszę autorko. Ja jestem facetem i też zainteresowałem się sprawami duchowymi, w tym też ezoteryką, fizyką kwantową, i nie tylko. Mam 25 lat. Przebudziłem się jakiś czas temu X słyszałam wlasnie ze mam stara dusze...skad to wiesz ?;). Mam podobne zainteresowania i jestem niewiele mlodsza, fajnie, że jest Was tyle tutaj i ze jest tutaj prawie ze rówieśnik, bo jeżeli już to spotykałam znacznie starsze osoby

Gość gość
to stare dusze,wiadomo,młode z innego rzutu to dopiero się uczą podstaw jak nie gryźć niewinnych,ja znam realnie takie stare ,czytają w myślach i są bardzo magiczne ,i tak uważam że jest was za mało!!!

Gość gość
Moge zrobic coś z islamistami, nie ma rzeczy niemożliwych, problem w tym że to pochłania tyle energii ze musiałabym całkowicie zrezygnować z życia zawodowego, towarzyskiego itp

Gość gość
ja żartuje ,jeden na tylu ,niestety ,potrzeba wielu by zatrzymać taką falę ,potrzebujemy wojowników światła

Gość gość
PIER/DU PIER/DU ! Wakacje w połowie, gimbaza się nudzi i pierniczy farmazony :) Ale ćwiczcie wyobraźnie przed kolejnymi wypracowaniami z języka polskiego. Byleby was za bardzo fantazja nie poniosła, bo facetka od polaka da szmatę !

Gość gość
"słyszałam wlasnie ze mam stara dusze...skad to wiesz ?oczko.gif . Mam podobne zainteresowania i jestem niewiele mlodsza, fajnie, że jest Was tyle tutaj i ze jest tutaj prawie ze rówieśnik, bo jeżeli już to spotykałam znacznie starsze osoby" x Ponieważ zazwyczaj osoby o takim poziomie duszy interesują się takimi głębokimi sprawami. Ja dopiero zacznę poznawać ten świat głębiej. Interesuje mnie również medytacja, podróże astralne, (oobe) świadome śnienia, wróżby, fizyka kwantowa.

Gość gość
Jeden też wystarczy,tylko trzeba wiele energii która właśnie moze się uzbierać przez brak stresow,odpoczynek itp. Wystarczy wiara ze jest nas wielu, i wielu sie dołączy odbierając nasze mysli :) nie musimy ich znać :P A jeżeli nie będzie ich wielu to sama wiara też wystarczy by przenosić góry

Gość gość
budujemy siatkę ,jest nas niemało ale ciągle za mało

Gość gość
budzcie się szybciej

Gość gość
17:44 nie, nie jesteś dojrzała.

gość dziś Jeśli jesteś aż taka dobra, to powiedz mi jakiś szczegół z mojego życia osobistego to ci uwierzę

Gość gość
ty już się sprzedałeś ciemnym siłom ale możesz zawrócić

gość dziś Nie sprzedałem się ciemnym siłom. Jestem Mozaistą, więc wieże w Boga i przestrzegam jego zasad.

Takie dyrdymały to może napisać każdy. Jakiś szczegół z mojego życia to uwierzę, ale coś mi się wydaje, że to jakieś prowo, bo normalni ludzie to takich bzdur nie piszą. Macie dobrego dostawcę halucynogenów.

Gość gość
Interesujesz się tym czym nie powinieneś. Człowiek powinien starać się zbliżyć do Boga ( nie upodobnić bo to jest niemożliwe i chyba tylko pycha może popchnąć człowieka do takich pragnień ). Wróżby, magia to wszystko oddala od Ojca. X Nie wierzę, że Bóg mógłby podarować komuś umiejętność polegającą na kontrolowaniu i sterowaniu innymi ludźmi. Przecież sam tego nie chce robić.