Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexandeśx

Jak upokorzyć macochę przed tatą?

Polecane posty

Gość gość
Ja Ci współczuję. Wywalaj jej kota za każdym razem jak go zamyka u ciebie. Mów to ojcu dzień w dzień. Będzie musiała się poprawić bo niby co powie twojemu ojcu? Jak on jej zwróci uwagę po raz setny z tego samego powodu to zacznie go w*****ac

Gość gośćstres
provo to mają na myśli że ktoś wymyślił tę historyjkę dla publiki i że nie jesteś prawdziwy

Gość gośćstres
i widzę pierwszą mądrą osobę tutaj 21:50 która rozumie żal tego chłopaka,i sytuację,masz dwie takie same porady od dwóch osób,zrób tak,możliwe też że dzięki temu Twój ojciec nie będzie już patrzył na nią przez różowe okularki i będzie bardziej Ci przychylny

Gość gość
Aleksandro, wszedłeś na kobiece forum, większość tu odpisujących to kobiety, więc jak będziesz odpowiadał, to weź to pod uwagę, większe prawdopodobieństwo, że trafisz z formą osobową odpowiedzi. A teraz idź już spać dzieciaku, może coś mądrego ci się przyśni i obudzisz się trochę mądrzejszy. Pora na ciebie lulu.

Gość gość
Spraw, zeby ojciec ją rzucił. Bedziesz miał go tylko dla siebie, a że bedzie nieszczęśliwy? Co tam. Ty za trzy lata ucieknij na studia, baw się i kochaj. A tatuś? Będzie przytulał kota i wył z samotności, bo wychował synalka na totalnego egoistę.

Gość gośćstres
on nie jest egoistą,chce by jego kot żył a wy jesteście guupie baby ,jak ta macocha się poprawi to pogadamy

Umiesz czytać k***a?! Pisze że mogą sobie być razem tylko niech ta p***a schodzi mi z drogi i przestanie kablować!

Gość gość
idź spać, 10-ta minęła

Gość gość
Jesteś okropny, dziwie się że ojciec cię nie oddał do jakiegoś domu dziecka

Gość gość
Jeszcze ciagniecie to provo? :-)

Gość gość
Śmieszne, jak wchodzi jakiś poważny temat i ktoś z problemem na kafeterie to od razu "prowokacja". Chłopak jest nastolatkiem to normalne że radzi się osób z internetu

Gość gość
Jasne,pietnastolatek wychodzi o 02:30 na ognisko do lasu i szuka rad na forum dla kobiet...i to jakich rad? "Jak upokorzyc macoche" juz widze slowo upokorzyc w ustach pietnastoletniego gowniarza :-)

XDDD A czemu miałbym nie używać takiego słowa? chyba na mój temat wszedł jakiś staruch skoro myślisz że 15 latkowie śpią po nocach xD

A to że piszę na forum dla kobiet już wyjaśniałem tylko tobie staruchu się czytać k***a nie chce. I sam jestes gówniarzem ja p*****le

Gość gość
Twój ojciec powinien z tobą porozmawiać i ustalić zasady bo jesteś beznadziejnie rozpieszczony

Gość gość
Nie wierze że tacy idioci jak ty istnieją, zasługujesz na kare i ojciec powinien ci ją wymierzyć

Gość gość
To sie dxieciaku zdecyduj czy jestem gowniarzem czy staruchem ? :-) Dla mnie Jestes szczylem i szkoda,ze nie Jestes moim dzieckiem to bys sue wreszcie nauczyl szacunku do starszych i chodzil jak w zegarku. Masz za dobrze i kropka. Kiedys docenisz ze jakas kobieta probowala zastapic Ci matke bo na razie to masz trpciny zamiast mozgu i myslisz,ze swiat ma sie krecic dookola Ciebie. Wiatrowka dla takiego szczyla? Krzywdy sobie dziecko nie zrob bo Cie na Izbie Dziecka umieszcza wreszcie,

Weź spierdalał, gdybyś był moim rodzicem to ty byś chodził jak w zegarku! Ty się może naucz szacunku do mnie, idioto

Gość gość
"Ty sie moze naucz szacunku do mnie" BUHhahaha! You made my day :-) :-) :-) Jestem kobieta pacanie :-) i nie uznaje bezstresowego wychowania,ktprego Ty Jestes ofiara. Twoj maly piekny swiat nagle sie zawalil bo pojawil sie ktos ktp nie chce Ci ustepowac,klaniac w pas :-) zal.pl na szacunek smarkaczu trzeba spbie zasluzyc. Zyskalbys go Gsybys porozmawial spokojnie z ojcem a nie zachowywal jak rozpieszczone ciele,ktoremu zabrano zabawke.

Gość gość
:-)synku,to Ty zalozyles ten temat i napisales ,ze Jestes dorosly bo wlasnie skonczyles 15 lat :-) Twoj poxiom nawet nie pozwala Ci dostrzec,ze znizylam sie do Twojego, abys mnie dobrze zrozumial :-) Glupszemu sie ustepuje a wiec nie pisze juz wiecej,bede czytac i smiac sie z Twoich "doroslych" problemow. Ps. Dorosli ludzie swoje problemy rozwiazuja w zyciu realnym, rozmawiaja w cztery oczy ,znasz cos takiego jak rozmowa? A teraz wytrzyj nos. Buziak! :-)

Gość gość
Autorze,Masz typowe odzywki rozkapryszonego dzieciaka :-)

Gość gość
I nawet nie zrozumiales sensu jej wypowiedzi ,widac,oj widac brak matczynej opieki :-/

Gość gość
Wszystko ma a raczej brak tej opieki, widac po Tobie jaki Jestes. Dla macochy Mmaszmdo zarzucenia wszystko ale sobie nic. Nikt Ci nie odpowie na pytanie zawarte w topiku bo upokorzenie jej to dziecinny pomysl i obroci przeciwko Tobie. Jedynym eyjsciem jest rozmowa z ojcem,bez macochy. Jak dlugo sa razem?