Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ide do nowej pracy i strasznie sie boje!!!

Polecane posty

Gość gość

Kurczę. Przed ciąża i w trakcie pracowalam w innym zawodzie. Prowadziłam treningi karate -cwiczylam od 12 lat. W czasie ciąży zrobiłam studia inżynierskie obronilam się jak mala miała rok. W poniedziałek ide na rozmowę i na 80% mnie wezmą bo to troche z polecenia. Boje się ze sobie nie poradzę boje sie bo nigdy nie miałam takiej pracy będę odpowiedzialna za pomiary i obmiary zamówienia np kompozytów znajomość autocada normy...poprostu boje się ze czegos nie pamiętam ze coś zawalę. Stanowisko to koordynator projektu. Firma budowlana. Do tego corka idzie do przedszkola boje sie bo będzie od 7.30-16.30 tam siedziała czyli sporo. Musiałam sie wygadać.

Gość gość
Ciesz się że masz prace, i dobre znajomości. ja mam wykształcenie wyższe mgr, ale nie mam tych drugich, więc pracy też nie mam. Poradzisz sobie, jak z polecenia, to tym bardziej na początku będą cie traktowali pobłażliwie. A córka 1 rok w przedszkolu będzie?

Gość gość
ja również bez pracy i powiem Ci kochana, że zazdroszczę. Dacie sobie radę super. Bądźcie dzielne! :)