Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z wypełnieniem ci..ki z facetem?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to czy to powszechne że zawsze po wejściu jest te uczucie lub chęć wypełnienia na maxa? bo chyba mam problem z tym :-(

Gość gość
brokeninside87 dziś jesteś wulgarna, spieprzaj na ero!!!

Gość gość
uwaga wirus!!!!

Gość gość
tu autorka, chodzi mi o chęć wypełnienia w tych miejscach, raz jest a raz jakby do kitu? nie rozumiem tego i nie wiem czy kazda tez tak ma? niektórym wystarczy guziczek ale fajnie chyba pójść trochę dalej ale to wlasnie ZALEZY od tego pytania?? :-)

Gość gość
Nigdy nie miałam chęci wypełnienia i nie lubię penetracji :) Podobno dużo kobiet tak ma, tylko nie wszystkie sie do tego przyznają ;) tzn mówią nie to co odczuwają tylko to co facet chciałby usłyszeć ;)

Gość prawikzewsi
Moje kompleksy odżywają

Gość wypełniaczek
mogę wypełnić :)

Gość gość
Podobno dużo kobiet tak ma, tylko nie wszystkie sie do tego przyznają oczko.gif tzn mówią nie to co odczuwają tylko to co facet chciałby usłyszeć XXX właśnie dzięki, O TO MI WLASNIE CHODZI? to jak z tym jest (zapomnijmy o facetach tutaj przynajmniej); ja lubię penetrację, tylko zastanawiam się jak do tego KONRETNIE najlepiej podejść zwłaszcza z doświadczeniem... Przecież ciężko mieć 100% wszystkiego przez tylko łechtaczkę, zwłaszcza jak chce się dojść dalej, wiec jakaś forma magicznej penetracji musi być... Paluszki nie za bardzo się nadają, a męski członek może i się nadaje, ale właściwie jak dojść z tym ? :-(

Gość gość
logiczne jest że jak facet dostaje wytrysku to mu nabrzmiewa i chce ocierac o coś, to chyba nic dziwnego że my też tak mamy tylko wewnątrz? co nie

Gość prawikzewsi
logiczne

Gość gość
właśnie :-) ?