Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kadia

Metamorfoza na dobry początek miesiac

Polecane posty

Gość gość kadia

Lecę w listopadzie na wakacje a ostatnio sporo mi się przybyło w nic się nie mieszcze . No cóż lubię jeść tłusto , makaron, ziemniaki do tego w weekend dochodzi alkohol i tak z 52 kg przez 3 lata przytyłam do 70 kg przy wzroście 160 ,ale od poniedziałku 1 sierpnia zaczynam dbać o to co jem i co robię w ciągu dnia , bo dotychczas nic nie robiłam , nie pracuje tyko siedzę na Dopie w łóżku i oglądam telewizję . Wiem porażka jakas , dlatego pora się obudzić. Może ma ochotę ktoś do mnie dołączyć będzie mi raźniej:) pozdrawiam was

Gość Katarynka44
To może ja :-) chętnie dołączę jeśli można. Mam 44 lata, 164 cm i 78 kg, czyli dużo za dużo. Ja juz powoli zaczęłam działać, bo trochę się ruszam, tzn. staram się codziennie jeździć na rowerze, jeśli oczywiście pogoda pozwala. Pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze ktoś do nas dołączy.

Gość gośćkasia
Super cieszę się dołanczasz zawsze będzie raźniej :) powodzenia i wytrwałości

Gość gość
Jeśli szukasz dobrego fryzjera, to ja uwielbiam http://cortedelsole.pl/ . Od dłuższego czasu jestem stałą klientką i zawsze wracam zadowolona. :) Zafundowali mi na początek świetną metamorfozę, teraz zawsze chodzę tam przy ważniejszych okazjach.

Gość świeżamężatka
Ja swoją metamorfozę zaczęłam na rok przed ślubem. Celem było aż 20 kg - dużo, ale była dobra motywacja. Dużo ćwiczeń i trzymanie diety, na dodatek IQacai i udało się, przy ołtarzu byłam szczupła.