Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ciągle w głowie widok pięknego ciała tej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio będąc nad stawem idąc przez plażę wrył mi się obraz cudownej nastolatki. Miała na oko 14-15 lat,ale była mocno wyrośnięta. Miała ładna buzię, proste czarne włosy, seksowną talię, piękny, duży tyłek, nogi ahhh. Była z rodzicami a jej mama czesała jej włosy. Nie jestem pedofilem, bo dzieci są aseksualne, ale trafią się czasem takie wcześnie dojrzałe fizycznie dziewczyny, że nie sposób przejść obok takiej obojętnie. Zaznaczam żeby nie było zgrzytu - seks z taką dziewczyną jest legalny jeśli skończyła 15 lat. Czy to coś dziwnego, że mam seksualne myśli o tego typu dziewczynach? To nie tak, że kręcą mnie tylko takie, bo oczywiście uwielbiam rówieśniczki jak i mocno dojrzałe kobiety. Ps. mam 20 lat.

Gość gość
Nieuprzejmością z mojej strony byłoby nie dodać, że do tej pory jedyne kontakty seksualne miałem z moim tatełe, który preferuje wieczorne kontakty z moim różowym, hojnie nasmarowanym mydłem "biały jeleń", odbytem :classic_cool:

Gość gość
up Boże, jaki oryginalny i zabawny podszyw... :/

Gość gość
seks moze i legalny, ale jej starzy jezeli cie nie polubia (o co nietrudno) spokojnie moga oskarzyc o demoralizacje nieletniej

Gość gość
jestem pedofilem z zamiłowania i co mi zrobicie? wypad z mojego tematu!

Gość gość
A wieczorami na zaganiaczu fantazyjnie motam kokardy :classic_cool: