Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryba z wody

SKAPY STROJ NA OTWARTYM BASENIE

Polecane posty

Gość ryba z wody

dziewczyny oiwiedzcie mi jak reagujecie jak widzicie skapo ubrane dziewczyny/nastolatki na basenie/otwartym basenie/aquaparku?? bo ja czasami oczom nie wierze wiedząc co niektore laski na siebie zakladaja..przychodzą na basen gdzie sie plywa, korzysta ze zjezdzalni i innych atrakcji a one maja storje tak skape i wyciete ze czlowiek ma wrazenie ze cycki im zaraz wypadna a na d***e te majtki wygladaja jakby sie w praniu skurczyly, prawie jak stringi. jestem kobieta, zeby nie bylo-nie zazdrosna ale czasem czuje sie dziwnie, wrecz zazenowana... wydaje mi sie ze taki stroj to na plaze w towarzystiwe swojego mezczyzny a nie na basenie...nie cierpie takiego neglizu..jak uwazacie??????

Gość gość
Skoro jest się na basenie otwartym to chce sie tez przy okazji pływania i zabaw na zjezdzalni opalić. Mnie skąpe stroje nie przeszkadzają sama zawsze tez zakładam dwuczęściowy żeby złapać troche opalenizny

Gość gość
Hm autorko ...a nie chodzisz aby po ulicy w shortach typu pół tyłka na wierzchu :P ? To chyba gorsze od tych strojów...

Gość gość
Hmmmm... Ostatnio byłam w aquaparku i wszystkie kobiety były w strojach plażowych dwuczęściowych. To był park w całości na powietrzu, nie w kraju. Nie rozumiem oburzenia - wakacje, słońce to i takie stroje. Jednoczęściowy kostium sportowy ubrałabym tylko do konkretnego pływania na basenie pływackim.

Gość ryba z wody
nie nie chodze w szortach z dupa na wierzchu, tego przyznaje tez nie trawię. ps. storj strojowi nie rowny - mowie o zjego wycieciach... kiedys jedna w stringach widzialam paradujaca miedzy rodzinami z dziecmi..sorry ale siedzac z dzieckiem i jedzac przekaske czy loda nie mam ochoty na goly tylek chodzacy mi centralnie przed twarza!!!!!

Gość gość
wypowiem sie jako facet że autorka ma rację i powiem tylko tyle że KIEDYŚ kobiety miały wstyd, dzis nie mają już nawet tego.

Gość gość
ja rozumiem autorkę u nas też pełno negliżu ale co się dziwić jak nawet w szkole - mieszkam niedaleko gimnazjum widzę dziewczyny w szortach z połową pośladków na "wierzchu" :-o (ja takie szorty zakładam jedynie w domu kiedy z mężem jesteśmy sami....) jak do szkoły tak się ubierają to co dopiero na basen czy nad wodę.... sama mam córkę i mam nadzieję że nigdy mi nie odbiję aby pozwalać tak się ubierać.. jakaś skromność w dobrym smaku musi być

Gość gość
up ! Swoją drogą autorka by zeszła na zawał po pobycie w Hiszpanii i obejrzeniu tamtejszej mody plażowej :) .

Gość gość
Stało się to zupełnie normalne i coraz częściej stosowane. Sama bardzo często chodzę w brazylianach na basen i nie mam z tym problemu. Ta moda dopiero do nas dociera i będzie coraz popularniejsza.

Gość gość
Brazyliany "? Znaczy te micro bikini czy jak :O