Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam burzliwe życie i z tego powodu wiele zaprzepaściłam

Polecane posty

Gość gość
Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to, że mężczyzna będący rówieśnikiem mojej matki i w dodatku pozostający w seperacji. xx łohohoh, to przez to wydzwaniasz do jej mamusi :D

Gość gość
Nigdzie nie wydzwaniam, jak zwykle się dystansuję :D

Gość gość
jak masz mendo tel ze mozesz sobie zastrzegać nr? ja tak mialam kiedys w s.ericssonie k750i/ wyczuwam cie na kilometr

Gość gość
napiszesz? podałem mail

No tak już jest z intro i ekstra, że ekstra wyrażają swoje uczucia ostentacyjnie, a intro trzymają je głęboko w sobie... Ale jak się lepiej czujesz przy ekstrawertykach to przy introwertyku będziesz się dusić, i jakby takiego impasu nie przerwać to jeśli Twojemu ewentualnemu intro-partnerowi będzie na Tobie zależeć, to go skrzywdzisz, jak tak to lepiej ich unikaj. I nie zgodzę się, z tym że łączyć się powinny przeciwnośc****artnerzy powinni mieć sporo podobieństw, żeby coś trzymało tą relację na resztę życia, z przeciwnościami fajnie jest na krótką metę.

Gość gość
Do tego, bym weszła z kimś w bliższą relację jeszcze daleka droga. Na razie muszę zatroszczyć się o własne życie. Może z czasem dojrzeję do wejścia w związek z drugim człowiekiem, kto wie. Na chwilę obecną nie czuję się w pełni gotowa na to, a wiązać się z mężczyznami, którzy mogą na mnie sprowadzić problemy jak chociażby starszy pan nie zamierzam.