Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wpisujcie się temu chamowi, który zakłada tematy o dziewicach..

Polecane posty

gość dziś Nie jestem żydem tylko Mozaistą. Żydzi = Judaizm = Talmud. Mozaista = tylko Pięcioksiąg Mojżesza. Żydzi to nie naród wybrany. Oni przywłaszczyli sobie nazwę wspaniałego narodu Izraelskiego i zrobili sobie z tej nazwy nazwę państwa danego z litości po II Wojnie Światowej. Żydzi to najbardziej zakłamany, zepsuty i amoralny naród na świecie.

gość dziś Krzywdzisz społeczeństwo demoralizując je. Jeszcze trochę a takie puszczalskie bydło jak ty zostanie zlikwidowane przez Islamskich Radykałów co mnie ogromnie cieszy. A jeśli jakimś cudem unikniesz śmierci z rąk Islamistów to zostaniesz starą panną, bo nikt nie będzie chciał takiego ochłapu jak ty. Kobieta, która oddawała się przed ślubem zasługuje na śmierć a w najlepszym razie na samotność.

Gość gość
Tak czy inaczej jesteś żydem , różnica polega na tym ,ze wyznajesz jeden odłam , judaizm karaicki.

Gość gość
MałyKsiąże staropanieństwo już mi nie grozi ;) a i nie mieszkam w Polsce ale w kraju gdzie jest rozdzielność religii z państwem. W konstytucji jest zapis o wolności wyznania i zakaz gloryfikowania jakiejkolwiek z religii. Sa tu kościoły , meczety i inne świątynie ale nie ma ani jednego święta religijnego. Islamizacja czy katolicyzacja nie grozi :)

Na Mozaizmie bazuje Chrześcijaństwo a zatem skoro Europa jest ogólnie rzecz ujmując Chrześcijańska to przetrwała tylko dlatego, bo pierwotne Chrześcijaństwo zawiera wiele zasad z Tory, które pomogły rozwinąć cywilizację.

Gość gość
Chrześcijaństwo opiera się na Nowym testamencie a tam nie ma mowy o zabijaniu a wręcz przeciwnie. Najważniejsze przykazanie to "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego" Katolicyzm to właśnie Tora, zabijanie w imię Boga.

Gość gość
MałyKsiąże obrazić to mnie może człowiek a nie Ty ;)

gość dziś Prawda jest taka iż Jezus był oszustem, który sprzeniewierzył się bożemu prawu. Chrześcijaństwo ma wiele wspólnego, ponieważ Jezus Oszust cytował Pięcioksiąg Mojżesza.

Gość gość
Twoj guru Korwin-Mikke żyje z młoda cizia z którą ma dzieci zrobione oczywiście przed ślubem ;) Jakos jego młoda zona nie musiała czekać z seksem do ślubu ;)

Gość gość
MałyKsiąże dziś gość dziś Prawda jest taka iż Jezus był oszustem, który sprzeniewierzył się bożemu prawu. Chrześcijaństwo ma wiele wspólnego, ponieważ Jezus Oszust cytował Pięcioksiąg Mojżesza. x Z taka ideologia to Ty zony nie znajdziesz , hahahahah

gość dziś Ehh Uderz w stół a puszczalskie się odezwą. Ty lewacka szumowino tu cie boli, bo prawdę powiedział. No nic złość się dalej ale i tak rzeczywistości nie zakrzyczysz. Takie k***y zasługują na śmierć w strasznych mękach a taką zapewnia ukamienowanie.

ość dziś są dowody na to że Jezus to czego nauczał Izraelitów nauczył się w Indiach. Są także przesłanki iż Jezus Oszust nie został ukrzyżowany tylko uciekł do Indii gdzie dożył wieku starczego. Są także tacy, którzy twierdzą że Jezus nigdy nie istniał. A co do ideologii to dlaczego miała by ona mi przeszkadzać w znalezieniu żony?

Gość gość
Żadna chrześcijanka nie zwiąże się z człowiekiem, który uważa Jezusa za oszusta, żadna ateistka nie zwiąże się z fanatykiem religijnym. Możesz już przyzwyczajać się do starokawalerstwa ;)

gość dziś Nie jestem fanatykiem, bo nie dorabiam dodatkowych ideologii tylko opieram się na prawie Mojżeszowym. Co do żony to oczywiście że znajdę! Adolf Hitler też miał żonę, więc ja dobry człowiek napewno znajdę sobie dziewiczą i wierną kobietę.

Gość gość
Adolf Hitler miał konkubinę z którą ożenił się przed śmiercią, może w obliczu jakiejś tragedii jakaś zdesperowana idiotka poślubi Ciebie :) A fanatykiem religijnym jesteś i Twoje zaprzeczanie nic nie zmieni. Dobrane i szczęśliwe pary łącza się na zasadzie podobieństwa, czyli podobnych poglądów a Twoje poglądy są ekstremalne.

Nie chcę cię martwić, ale ja na desperatkę nie polecę. Kobieta, która wyjdzie za mnie będzie szczęśliwa, bo zrobię wszystko aby tak było. A jeśli mnie zdradzi to zgodnie z prawem Mojżeszowym ukamienuję ją niezależnie od konsekwencji wynikających z prawa świeckiego. Najpierw obowiązuje mnie prawo dane od Boga a potem świeckie.

Gość gość
Szkoda,ze w Polsce znieśli kare śmierci dla degeneratów :/

Tak szkoda. Kiedyś zdradzająca albo puszczająca się kobieta była degeneratem, kurwą i flejtuchem i można było ją uśmiercić. Niestety żyjemy w zdegenerowanym świecie w którym praktyki oczyszczające społeczeństwo z brudu moralnego uznawane są za zbędne.

Gość gość
A czy ktoś zaglądał do serwisu wonderlover.com? Myślę że można znaleźć tam kompromisowe rozwiązanie ......

Dziewczyna z zrekonstruowaną błoną dziewiczą mnie nie interesuje. Zresztą i tak swoją przyszłą narzeczoną wezmę na badanie wariografem by upewnić się czy nie jest na przykład dziewicą po oralu.

Gość gość
Gdyby w Polsce codzolostwo było karane śmiercią to Twój guru Korwin już dawno leżałby dwa mety pod ziemią razem ze swoją młodą dupą. Haha

To nie jest mój guru. To że przytoczyłem jego wypowiedź puszczalski wieprzu to nie znaczy że jest moim guru. Korwin jak i jego żona postępują niemoralnie!

Gość gość
wydaje mi się ze MK jest chory psychicznie jest strasznie agresywny i zyczy ludziom smierci, nie rozumiem tego , nie sądze aby ktorakolwiek dziewczyna chciałaby mieć z nim cokolwiek do czynienia a jeszcze to ze kazałby przyszłej dziewczynie na badanie wariografem... haha, nie to zeby taka delikwentka miala cos do ukrycia ale gdyby mi tak potencjalny narzeczony kazał to by to były ostatnie słowa w naszym związku, wspolczujęjego przyszłej kobiecie, nawet jesli znajdzie jakas zdesperowaną frustratkę to pewnie bdzie ją kontrolował na kazdym kroku i o wszystko podejrzewał, choc w sumie nie, nie ma az tak zdesperowanych kobiet.

Gość gość
Gościu wyżej masz racje MK jest chory psychicznie bo jaki normalny człowiek chciałby ukamienować drugiego człowieka ? Gdyby moja córka spotkała na swojej drodze takiego odmieńca to wywiozłabym ja tys km aby urwać ta znajomość. Nawet najgorszemu wrogowi takiego partnera bym nie życzyła.

Gość gośćmen
Wyprowadzę Cię z błędu chłopaku: nie jesteś dobrym człowiekiem. Oceniasz i dyskryminujesz. Obrażasz. Życzysz śmierci w mękach. Narzucasz (tzn próbujesz narzucić) własny system wartości innym. Dobrzy ludzie tak nie postępują.

Gość gość
Obrażać kobiety to podstawa. Facet może wszystko. Powolujesz się na islam który molestuje, g***** kobiety, młode dziewczyny. I one też są s****wami? Przykładow w Europie jest dużo. I takie kobiety już moja być zawsze ame bo jakiś muzułmanin je wykorzystal? Jesteś młody, ogarnij się, zacznij myśleć logicznie. Każda religia mówi o tolerancji i życzliwość. Nawet islam. Tylko trzeba czytać a nie wyrywać z kontekstu.

Gość Kristoferr
Gościu powinien żyć w średniowieczu, tam przynajmniej sam został by zabity za swoją chorobe psychiczną

Gość gośćmen
Nasz chłopaczek chyba nie ma powodzenia u płci przeciwnej, stąd ta frustacja :) Bo ta podbudowa ideologiczna, którą dorobił sobie do własnej złości kupy się nie trzyma. Skacze z religii na religię, wybiera co mu pasuje, dziecinada :)