Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ulicach chodzi coraz wiecej zapuszczonych matek z noworodkami

Polecane posty

Gość gość
Przecież autorka napisala ze ma dziecko i zrzucila szybko nadmiar kg. Co się tak rzucacie? Co was boli?

Gość gość
Ale ciążą to pierwszy krok do nadwagi. Potem juz każda sie tłumaczy że jej sie nie chce że jest szczęśliwa. I nie chodzi tylko o matki noworodków. Po pół roku widzę ta sama pania z wózkiem i nic sie nie zmienia. Tak samo gruba jak była. A i jeszcze trzeba sciac włosy na krótko bo sie czesac nie chce a bo wypadają i wygodniej. Ja mam od porodu włosy długie i jak wypadają drogie mamy wystarczy związać wysoko nie trzeba scinac i robić z siebie większego babochlopa niz mąż. Współczuję waszym mężom. Muszą byc dumni z takich żon :O

Gość gość
Nic nie boli, bo i ja szybko zrzuciłam. Ale nienawidzę jak ktoś taki tępy jest, zakłada takie tematy, po prostu mam alergię na to, że ktoś ma tak niską samoocenę że musi ją wzmacniać utiwerdzaniem innych na forum w przekonaniu że są gorsze. Tak, matka 40letnia z dzieckiem ma problem z utrzymaniem figury, to normalne.

Gość gość
Tak, ciesze sie, ze jestem chuda i lubię jak faceci idący ze swoimi grubymi zonami się za mną oglądają i się slinia :D biedaczki.

Gość gość
Oczywiście, jak się nie ma argumentów merytorycznych to trzeba zaatakować polszczyznę. Osoby wymyślające autorce tez narobiły masę byków, ale do nich się nie przyczepiłaś. Nie uważam, że dla autorki tylko wygląd jest ważny, jest pusta i nieinteligentna. To wasza nadinterpretacja, aby wyładować swoje kompleksy.

Gość gość
10.49 ales sie zdenerwowala nono :D spokojnie :D coś musialo cie jednak zabolec :D

Gość gość
Ale ciążą to pierwszy krok do nadwagi. Potem juz każda sie tłumaczy że jej sie nie chce że jest szczęśliwa. I nie chodzi tylko o matki noworodków. Po pół roku widzę ta sama pania z wózkiem i nic sie nie zmienia. Tak samo gruba jak była. A i jeszcze trzeba sciac włosy na krótko bo sie czesac nie chce a bo wypadają i wygodniej. Ja mam od porodu włosy długie i jak wypadają drogie mamy wystarczy związać wysoko nie trzeba scinac i robić z siebie większego babochlopa niz mąż. Współczuję waszym mężom. Muszą byc dumni z takich żon :O

Gość gość
10.39 "Ja z tymi kilogramami czułam sie fatalnie. Nie mogłam wózka wnieść po schodach. No i wueczne odparzenia i smród pod faldami w upał. Nie przeszkadza wam ten zapach?? " x Ja pierd... to coś ty się nie myła, ze miałaś wieczne odparzenia i śmierdziałaś? znam wiele dziewczyn które maja nadwagę, ale nigdy od nich nie śmierdziało! No tak, ale dla ciebie ważniejsze, żeby być szczupłą, bo myć się nie trzeba...

Gość gość
A temat do rozmowy jak każdy inny na tym forum. Czy mniej głupi czy bardziej porozmawiać można. Moze chociaż jedną wyciągnie wnioski

Gość gość
Gościu z 10:49 - czy w domu wszyscy zdrowi? Nie rozumiem, jak można się tak podniecać, bo ktoś założył temat o grubych kobietach. Piszesz, jaka to jesteś wspaniała, ale jednocześnie atakujesz, wyzywasz i obrażasz obcą osobę, tylko dlatego, że się z nią nie zgadzasz. Normalni ludzie tak się nie zachowują. To chyba ty masz jakieś kompleksy, które zarzucasz autorce. Już nie wspominam o tym, że czytać nie potrafisz, tylko wymyślasz swoj***ajki na jej temat.

Gość andsx
Jest dużo matek i każda po porodzie wygląda inaczej, dba o siebie inaczej, i nic z tym nie zrobisz.

Gość gość
10:56 już nie podszywaj się pod inne, bo jesteś po prostu autorką która pisze sama ze sobą, by zrobić tu teatrzyk że masz popleczników :) nikt o zdrowych zmysłach cie nie popiera. i kiedy tłuku do mięsa zrozumiesz, ze ja jako osoba o rozmiarze S nawet, nigdy nie patrzylam kto jaki jest czy gruby czy chudy i twoja niska samoocena powodująca ze musisz leczyc kompleksy na forum, mnie po prostu bawi

Gość gość
10.57 mylam sie mylam. Kilka razy dziennie. Rodzilam w sierpniu w największe upały i takie mycie nic nie dawało. Byłam ciągle mokra i klejaca. I sama czułam swój zapach inni nic nie czuli. Dla mnie było to niekomfortowe. Dezodoranty nic nie pomagały. Częste mycie tez nie. I nie wypisujcie że wy z nadwagą tak nie macie. Wszystkie moje znajome na to narzekają ale żadna nic z tym nie zrobi i nie schudnie bo sie nie chce

Gość gość
10:56 ile razy jeszcze to napiszes, że "współczujesz mężom"? Masz jakiś ukryty kompleks? Jesteś singielką "z wyboru"? Kaszalocie, nie każdy mąż zdradzi z powodu faktu, ze zona przez pol roku po ciązy musiala sie odchudzac. Mój kocha sie ze mna codziennie i sam to inicjuje. W ciazy przybrałam 11 kg, z czego juz zrzucilam 7. Niktnie jest niezadowolony bo nadal mam rozmiar S/M

Gość gość
Moim zdaniem, trzeba mieć problemy ze sobą i kompleksy po same uszy, by wymyślić taki temat i jeszcze się pod nim wykłócać :) Nudne życie, frustracje, ukryte niedociągnięcia...ot co

Gość gość
Tylko autorka w miarę kulturalnie napisała, ale została chamsko i wulgarnie zaatakowana przez prostaczki, które nie potrafią przedstawić swoich argumentów, a ich brak maskują agresją i wyzywaniem.

Gość gość
Nie mam rozmiaru s. Jestem szczupła noszę bluzki i spodnie 38 czyli normalnie. Trzymam sie takiej wagi bo mam więcej energii przy opiece nad dzieckiem. Aha i choruje tez od porodu na tarczyce, leczę sie a i tak udaje sie utrzymac wagę.

Gość gość
11:11 autorko nic nie napisała≤ś kulturalnie. Twój temat ma na celu przekazać, jakimi te kobiety są zerami. Nie ma to nic wspolnego z kulturą. niestety, wiesz o tym i ty i ja, i kazda która to czyta. Nie rozumiem...jesteś szczupła, to co ci przeszkadza że inni nie są? Powinnaś się cieszyć, bo gdyby nie grube, nie miałabys przed kim błyszczec i na czyim tle czuc sie lepsza :)

Gość gość
Jest rozmiar S odpowiednik 36

Gość gość
Tu wszystkie grube piszą że są szczęśliwe i zadowolone i nie zazdroszczą wyglądu. A na ulicy jak widzą szczupła, opalona dziewczynę to wzrokiem by zabiły. A ich mąż slini sie na widok takiej łaski bo sam juz nigdy z taka nie bedzie. Aha i nie jestem autorką.

Gość gość
11:19 no i co w zwiążku z tym? Ulżyło ci? :) Po co powtarzasz to grubym kobietom, chcesz je dobić? nie rozumiem tego....nigdy nie byłam gruba ale współczułam grubym, ich problemy moga wynikac np. z psychiki, objadają się na tle problemów z psychiką...

Gość gość
jak to dobrze, że nie rodziłam. Dzieci strasznie zmieniają wygląd kobiety.

Gość gość
11:25 no i co w związku z tym? Nigdy nie chcesz rodzić, nie będziesz? To po jakiego wałeczka wchodzisz na forum o ciąży? To jakbym ja weszła na forum o amputacji kończyn i napisała"oj jak to dobrze że mnie nie będą amputowali" - co to wnosi, co ma na celu? Bo jak dla mnie to tylko podniesienie twojej niskiej samooceny.

Gość gość
11:25 hmm to dlaczego dział o ciąży tak cię interesuje, że wiskasz tematy i się pod nimi udzielasz? tak szczerze :) bo skoro nigdy nie rodziłaś i cieszysz sie z tego to jaki sens pisania nam o tym na forum dla cieżąrnych, z reguly zadowolonych ze są ciężarnymi?

Gość gość
To jak sie na problemy z psychika to sie idzie do psychologa:) ale z tego wynika że 60% polskich kobiet jest otyłych i ma problemy psychiczne ;) sorry ale na ulicach was otyłych jest większość

Gość gość
11:30 ja nie jestem otyła ANI nawet nadwagi nie mam, ale będę bronić ludzi z nadwagą bo atakujesz je bezpodstawnie. coś ty sie tak uczepiła tych grubych... powiesz mi jaki jest sens zakladania tego tematu?staną się ode tego chudsze? po co na nie patrzysz jak ci sie nie podobaja?

Gość gość
Kobiety w pl maja problemy psychiczne, szczególnie te na kafeterii :)

Gość gość
11.04 10.57 mylam sie mylam. Kilka razy dziennie. Rodzilam w sierpniu w największe upały i takie mycie nic nie dawało. Byłam ciągle mokra i klejaca. I sama czułam swój zapach inni nic nie czuli. Dla mnie było to niekomfortowe. Dezodoranty nic nie pomagały. Częste mycie tez nie. I nie wypisujcie że wy z nadwagą tak nie macie. Wszystkie moje znajome na to narzekają ale żadna nic z tym nie zrobi i nie schudnie bo sie nie chce x dlaczego piszesz "wy z nadwagą tak nie macie" ja nie mam nadwagi ani pół kg, waze 51 kg, tak wiec nie trafiłaś. Ale wkurzaja mnie takie jak ty, mądrulki takie piekne, to dlaczego zdjęcia nie dasz, jak ktoś tu już wspomniał? jestem pewna, ze nie jedna gruba ma dużo ładniejsza buzię od twojej! po ciązy tez miałam pare kg za dużo ale NIGDY ode mnie nie śmierdziało, tak wiec ze ty smierdzisz nie znaczy, ze każdy tak ma! tak sobie to tłumacz, ze każdy ma, po prostu wydzielasz już taki zapach i koniec!

Gość gość
Tu autorka. Zalozylam temat bo byłam ciekawa czy naprawdę jesteście zadowolone że swojego wyglądu i zdrowia. Skoro jesteście to nie mam pytań. Zobaczymy tylko jak bedzie z waszym zdrowiem za kilka lat. Bo dla waszego zdrowia nie bedzie to obojętne drogie mamy. Takie młode a takie zaniedbane. Wstyd

Gość gość
A ja mam w d***e , kto jak wyglada. mam inne sprawy na glowie. uwazam, ze t nie moj biznes. uwazam , ze coraz wiecej jest grubych osob , bo swinstw dodaja do naszeg jedzenia. Prawie do wszystkiego jest dodawany syrop glukozowo-kukurydziany.I nie zawsze jest on na etykiecie.I bedzie coraz gorzej niestety. trzeba miec straszne kompleksy , aby tak ujadac na drugiego czlowieka. Nie znacie ich sytuacji.