Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd to przekonanie ze facet jedynie zaniedbane kobiety zerka na ładne?

Polecane posty

Gość gość

Każdy zerka tylko może nie przy was. I co w tym złego? Popatrzeć nie wolno? Wy na ładne osoby nie zerkacie? Bawi mnie kafeteryjne przekonanie ze tylko mąż zaniedbanej i przeciętnej będzie patrzył na ładne. Przecież to ze ma się u boku miss world nie sprawi że się nie zerknie na inna. Ale wy naiwne.

Gość gość
Dokładnie. Prawda jest taka ze nawrt jsk będziesz najpiękniejsza to facet jeśli często zerka na inne i rąk będzie to robił. Druga sprawa ze 99 % zerka na inne tylko niektórzy się z tym umieją świetnie kryć. Możesz być nadmuchana lala po chirurgii plastycznej a prawda jest taka ze na inna ładna on i tak spojrzy.

Gość gość
Autorko przeczytaj jeszcze raz temat i zastanów sie nad tym co napisalas

Gość gość
No ucielo mi literkę. Nienawidzę przez to T9 pisać z telefonu. Miało być "skąd to przekonanie ze tylko faceci zaniedbanych kobiet zerkaja na ładne " na ładne kobiety w sensie.

Gość gość
Facet ładnej kobiety bardziej się pilnuje, bo wie, że ona może go zostawić

Gość gość
Miałam faceta, który na wszystkie zerkał. Nie jestem pięknością, ale jestem zadbana i do ostatnich maszkar tez się nie zaliczam. ;) Ale mimo to spoglądał i wcale się z tym nie krył. Może dlatego, że mnie to bawiło. Czasami, gdy z daleka widziałam ładna laskę, to specjalnie na niego patrzyłam, wtedy sie bardzo pilnował i oboje śmialiśmy się.

Gość gość
Autorko, ja też często korzystam z T9. To wymaga przeczytania jeszcze raz tego, co się napisało. Tego wymaga szacunek do rozmówców.

Gość gość
"facet ładnej kobiety się pilnuje, bo ona może go zostawić" - ta, kolejne pobożne życzenie...

Gość gość
13:25 jesli ta jej jedna literówka sprawiła, że miałaś trudnosci ze zrozumieniem sensu tytułu, to wybacz ale nizbyt dobrze to o twoim ogarnieciu i ogolnej inteligencji świadczy/ nie chcę cię obrażać i nie robię tego, ale fakt stwierdzić trzeba. pelno tu osób malostkowych ktore jak nie maja sie do czego przyczepic to do literówki sie przyczepia. nie jesteśmy na uczelni, a to forum chyba nie jest dla purystek językowych. możesz zawsze przerzucić się na "Nad Niemnem", tam nie ma błedów.

Gość gość
To takie wmawianie sobie bezpieczenstwa, dopoki bede zadbana nie grozi mi zadne zerkanie ani zdrady, mam wplyw na niej rzeczy.