Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzataczka zamiast córki

Polecane posty

Gość gość
nie daj sie tak wykorzystywac...

Gość gość
Właśnie była wojna, powiedziala ze o szkole mogę zapomnieć, ze do chlopaka nie jadę i ze mam sie zamknąć bo na mnie patrzeć nie moze bo jestem leniem smierdzacym.. eh wyjazd do dziadków? Nie mogę nigdzie pojechać, jestem za stara na wakacje

Gość gość
aha jeszcze ci mowi, ze jestes leniem? Nie zadroszcze../

Gość gość
Mam dość tej kobiety.. naprawdę. Juz nie raz przez nią ryczalam. Nie wiem co robić. Mam 17lat a nie mogę pojechać do chłopaka bo mam młodszą siostre i "niepomagam"

Gość gość
To moj syn ( 17 lat), przy Tobie ma raj na ziemi :-)

Gość gość
Jak tam autorko u ciebie?

Gość gość
Jesli jest naprawdę tak jak piszesz, to zapisuj wszystko co robisz z listy rzeczy które uważasz że są ponad plan ponad Twoje obowiązki. I przy kolejnej awanturze i wyzwiskach że jesteś leniem, daj jej tę listę i powiedz, że skoro w/g niej nic nie robisz, to właśnie przestajesz robić wszystko to co jest na tej liści ... i naprawdę przez kilka dni nie tknełabym nic w domu.

Gość gość
Zglos to do opieki spolecznej

Gość gość
Ja również pomagałam swojej mamie i nie narzekałam. Czasem tak trzeba, to wiele Cię nauczy ale jeszcze nie zdajesz sobie z tego sprawy. Jak Ci cięzko np z myciem podłóg to zakup sobie lub poproś mame o taki sprzęt http://leifheitsklep.pl/mop-piccolo-m-z-nakladka-micro-duo-p45960 . Wiesz jak jest czym lepsze urządzenie do sprzątania tym lepiej i szybciej ogarnia się mieszkania .

Gość gość
Gdyby twoja matka pracowala zawodowo, to moglabym to zrozumiec, ale jesli siedzi w domu, to znaczy, ze jestes wykorzystywana.

Gość gość
Przeciez jej matka pracuje w domu - szyje!

Gość gość
Aha :-D

Gość gość
Oj dziewczyno współczuję Ci, nie daj się ,zrób listę jak ktoś wyżej napisał. I naprawdę pójdź do psychologa szkolnego czy pedagoga i zgłoś to gdzieś, wiem że łatwo mówić,ale zbuntuj się.Twoja mam przegina grubo, owszem powinnaś POMAGAC,ale nie robic za rodzica

Gość gość
Dziewczyno, moja rada jest taka: powiedz, ze zle sie czujesz, ze bola Cie wszystkie miesnie, ze to prawdopodobnie grypa, poloz sie do lozka i lez tak ze 3 dni. Moze twojej matce otworza sie oczy, jak zobaczy ile pomagasz na co dzien.

Gość gość
Dla dzisiejszej mlodziezy umycie po sobie talerza to wykorzystywanie przez rodzicow, mobbing i molestowanie

Gość gość
Matka tej corki zdecydowanie przesadza...