Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Nie rozumiem wegetarian, wegan

Polecane posty

Gość gość
ty autorze to pewnie najchętniej kotki jesz ;)

Zacznijmy od tego, że nikt niczyjego stylu pisania nie podrabia, bo jakby nie Twój styl pisania, który był taki sam jak mój, gdy Cię tu pierwszy raz zobaczyłem, to byś mi w ogóle "nie wpadła w oko", to była miłość od pierwszego wejrzenia. :D A ja poprawną interpunkcji używałem już dawno temu, a potem miałem angielskiego laptopa bez polskich znakow. ale dobrze dla Ciebie przestane pisać twoim stylem pisania, i powroce do pisania bez polskich liter i duzych liter 😘

Gość gość
dobra schizolu daje ci ignora najlepiej, nie będę się z tobą cackać ku/rwa tępaku jak nie rozumiesz słow odwal się :o

Małpeczko, no, przecież ja Ci niczego nie bronię :(. Rób co chcesz, chcesz mi dopiec to zrób to, ja nie mam nic sobie do zarzucenia, a czy po internecie będą latały gejowskie przeróbki z moją facjatą, to mi to koło wora lata.

Gość gość
A ja nie rozumiem osob, ktore nie rozumieja, ze czlowiek przestaje jesc mieso i inne produkty odzwierzece z powodow etycznych. Pewien bardzo madry czlowiek powiedzial kiedys, ze gdyby rzeznie mialy szklane sciany to wszyscy bylibysmy wegatarianami...

Wystarczy isc do supermarketu i zobaczyc ile miesa jest na polkach, a potem pomyslec o tym ze to nie jest jedyny supermarket jaki istnieje gdzie sprzedaja mieso, a jest ich nasrane wszedzie na calym swiecie, i potem wystarczy zsumowac ile zwierzat codziennie ginie, ale idiota mysli ze supermarket jest tylko dla niego w tym miescie, bo nigdy w zadnym innym nie byl i nie bedzie :O